發新話題

[無效] 挑戰: time² vs EvO.1

[Close]
接信時間12月7號23:28
完場時間係12月8號00:48
場內1個鐘多5~10分鐘
入場加棄保時間總共15分鐘左右

斷估我地唔會預先俾你捉名單不一打打下先黎加人呀??
你咁講我都無野講囉 你叫版主cheak下幾多分收diy??

明天再戰後我淆你團戰績要變番0:0

本身我唔知團友say me 我先知..歡迎明天再戰
應該係話本身我唔知你地名單不一!!!  打完有人同我講名單不一..55就係咁

引用:
原帖由 細細Baby 於 2011-12-8 01:39 發表
本身我唔知團友say me 我先知..歡迎明天再戰
你洗唔洗係咁強調明天再戰呀??
明天請多幾支勁槍諗住屠返我地轉頭?
你地咁垃 聽日你都解左團啦 版主check完之後你1敗
到時咪又係新團 88

九唔搭八 講咩唔知我地名單不一
一直係講緊diy係12月7號已經入團 已代表唔係完場上載rp後先收佢入黎囉
你到底明唔明我講緊咩架??細細baby

回復 20# 的帖子

想忍我炮我不會做
仲知你就名單不一..歡迎明天再戰

引用:
原帖由 細細Baby 於 2011-12-8 01:42 發表
想忍我炮我不會做
仲知你就名單不一..歡迎明天再戰
我有必要引你炮我?你當你自己係邊個
你更加唔洗強調明天再戰啦 再戰完你輸左又賴呢樣果樣到最後咪解團
加上我已經解釋左好多次 你明白未呀細細baby 12月7號同12月8號呀

引用:
原帖由 雨中的回億 於 2011-12-8 01:42 發表
九唔搭八 講咩唔知我地名單不一
一直係講緊diy係12月7號已經入團 已代表唔係完場上載rp後先收佢入黎囉
你到底明唔明我講緊咩架??細細baby
接左信之後係計個個名單你up wt都冇用..等平分管理員

引用:
原帖由 細細Baby 於 2011-12-8 01:44 發表

接左信之後係計個個名單你up wt都冇用..等平分管理員
接左信之後計果個名單??
咁我地12月7號收左diy 而家場計分又完埋
個名單好應該更新啦掛??佢遲左更新你又係度賴??
完場係12月8號 diy入團係12月7號 你仲有得拗?

引用:
原帖由 雨中的回億 於 2011-12-8 01:43 發表

我有必要引你炮我?你當你自己係邊個
你更加唔洗強調明天再戰啦 再戰完你輸左又賴呢樣果樣到最後咪解團
加上我已經解釋左好多次 你明白未呀細細baby 12月7號同12月8號呀 ...
我是一個打信長的玩家  hi 歡迎再戰

引用:
原帖由 細細Baby 於 2011-12-8 01:45 發表

我是一個打信長的玩家  hi 歡迎再戰
講到尾你咪又係5想無0敗
係咁強調再戰 有咩意思呀??

算啦你 細細baby 你根本無得拗囉
就算係接完信先收咁又點??入ser果陣diy係顯示我地團
只係vlan個表未更新
第2點完場時間係12月8號 diy入團時間係12月7號
我覺得你點拗都拗唔返架囉

又想保0敗但又狂叫再戰 好矛盾

回復 27# 的帖子

雖然lose左 ,但你地名單不一沒分咩唔咩7號今日8號咩更唔更新!
只會計你打團個個接信名單  歡迎再戰

發新話題