23 12
發新話題

[影片] DiMaria 教你如何神估位、神插又不失霸氣 神上加神

[Close]

DiMaria 教你如何神估位、神插又不失霸氣 神上加神

今次紅藍啦,你地最中意既。大家學習下距既神估位、神插。有助你對MH的方面更點解管理員學香港公安打正身 ,有一必有二,唔好比面我
盡量搞距正身。因為他的淚水會增加Vlan的潤滑程度令所有Vlan玩家更順暢

記得距啦好神好妒忌
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

捉到你死果一日都唔會捉完

比心機啦 傻仔

個個係你挫敗既心態,黎個世界早就完了。比心機唔好舉報人?定你就係mh?同埋傻仔黎個詞語用係你度,永遠低落你就永遠無結果。我當殺一警百,vlan仲有得救
引用:
原帖由 WINer★雨 於 2014-12-2 07:40 發表
捉到你死果一日都唔會捉完

比心機啦 傻仔

引用:
原帖由 CKH霸氣興 於 2014-12-2 07:58 發表
個個係你挫敗既心態,黎個世界早就完了。比心機唔好舉報人?定你就係mh?同埋傻仔黎個詞語用係你度,永遠低落你就永遠無結果。我當殺一警百,vlan仲有得救 ...
殺一警百?  
你自己睇下05檢舉區殺左幾百個走場, 幾十個MH
呢家會唔會無人走場, MH 呢?
管理員仲淆到解封番D人出黎
MH佬走場狗表示 要驚D咩??

呢條友啊 見識過啦 好勁架佢

呢條友MH玩本多都死4定唔知5

至少要將mh懲治先 至少管理員知道距真身而部機爆廢於vlan
引用:
原帖由 WINer★雨 於 2014-12-2 08:38 發表

殺一警百?  
你自己睇下05檢舉區殺左幾百個走場, 幾十個MH
呢家會唔會無人走場, MH 呢?
管理員仲淆到解封番D人出黎
MH佬走場狗表示 要驚D咩??

噢....

一班廢物起到屈我南神MH?
實力!? 我有 你班垃圾幫我含味

引用:
原帖由 DiMaria 於 2014-12-2 16:41 發表
今次一定支持南哥, 咁都叫MH?
成班ON居

引用:
原帖由 WINer★雨 於 2014-12-2 17:24 發表

今次一定支持南哥, 咁都叫MH?
成班ON居
你諗下佢係咪南哥囉
我0死的

唔記得同你講 當你玩信長第一個時間 管理員早就知道你真身,下次唔見
引用:
原帖由 DiMaria 於 2014-12-2 16:41 發表

引用:
原帖由 CKH霸氣興 於 2014-12-2 20:35 發表
唔記得同你講 當你玩信長第一個時間 管理員早就知道你真身,下次唔見
唔睇USER名真係以為你係管理員, 嚇死人咩

隻直江又有幾好?你直神個條片 信長個下黑位吉明顯冇走光 又閃到??放rp上黎喇 片整d又唔整d甘
神愛世人 甚至將祂的獨生子賜給他們 叫一切信祂的 不至滅亡 反得永生

--約翰福音三章16節

引用:
原帖由 OnFire 於 2014-12-3 01:06 發表
隻直江又有幾好?你直神個條片 信長個下黑位吉明顯冇走光 又閃到??放rp上黎喇 片整d又唔整d甘
企係150隔黎插都可以唔走光咁神?

垃圾1個
服部分身行次次捉中
d走位神到gapgap聲
開埋d lulu 分身ac 買果7日vip光明正大開mh

讚佢勁
佢會答你
唔好意思神左少少 zzz

「呢喃的歌聲」

23 12
發新話題