發新話題

[影片] [MYDs]YA哥教你玩MH 不失霸氣(內含系哥配音)

[Close]
引用:
原帖由 [MYDs]Ya 於 2014-8-12 01:46 發表
你理解能力出問題?
佢不停徘徊軍師位
吾捉?
佢走幾次光?
吹到佢走得多光係個度你就會行埋去
你不如直接話你直覺算啦
又兵表又乜又物 講講下又講到去人地走光 咩道理黎架?

信長界寫輪眼新星

第一次又係伏兵出150
家中神手 網絡英雄認左佢咪算囉7投ya

寫輪眼進化到輪迴眼啦

管理員做野未
好明顯姐
我同你無仇無怨亦無必要屈你

引用:
原帖由 燕返。孵蛋 於 2014-8-12 01:50 發表
管理員做野未
好明顯姐
我同你無仇無怨亦無必要屈你
求捉
你如果有睇哂
Rp
隻直走幾次光心中有數
涅塵洛空

引用:
原帖由 [MYDs]Ya 於 2014-8-12 01:48 發表
九分鐘乜問題?
佢徘徊軍師位開吾試捉?
九分幾鍾直江清酒位camp緊有無走光先
你又做咩走左去紅血兵都唔食埋阿
我知啦
你緊係識計埋回血+出營時間 估到佢camp緊啦
我幫你諗埋 我真係好好人

睇黎我要同悟飯同杜拉格斯一齊射個龜波氣功上天當係煙花咁慶祝下

(系哥係唔係之前**廣告**個COOLHI)

有咁強既分析能力 睇兵表就可以知道副手cp位置...對手仲係有忍睇位既直江...5秒忍身能沒有誤差地找殺
想必你是hk中副手之王...但是如牛河王給的圖來看如此戰績!很難想像有這神一般的能力

引用:
原帖由 燕返。孵蛋 於 2014-8-12 01:53 發表

我知啦
我幫你諗埋 我真係好好人 ...
佢開緊輪迴眼 緊係人人都走光啦 見到有人殺仲唔去咩?兵?43蚊渣

引用:
原帖由 燕返。孵蛋 於 2014-8-12 01:53 發表

我知啦
我幫你諗埋 我真係好好人 ...
第一,讓兵比主常識吧?
第二,冇左3技電的羽普攻a博比人捉?
涅塵洛空

引用:
原帖由 隨楓 於 2014-8-12 01:54 發表
有咁強既分析能力 睇兵表就可以知道副手cp位置...對手仲係有忍睇位既直江...5秒忍身能沒有誤差地找殺
想必你是hk中副手之王...但是如牛河王給的圖來看如此戰績!很難想像有這神一般的能力 ...
圖中只有軍師位可捉
全軍直未落過下/下c
涅塵洛空

照我估計,個mh應該係一磈晶片殖入左ya哥個腦果到
唔係佢條傻仔點樣解釋到又兵表=一定食緊上c 7.7

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2014-8-12 02:01 發表
照我估計,個mh應該係一磈晶片殖入左ya哥個腦果到
唔係佢條傻仔點樣解釋到又兵表=一定食緊上c 7.7
無話一定
75%機會系
涅塵洛空

發新話題