發新話題

MH舉報 專登反應慢(有紅圈)

[Close]

MH舉報 專登反應慢(有紅圈)

(專登反應慢)用MH竟然敢在舉報區,舉報次序排第3個走場的人,好彩我留咗replay即刻在同一場捉到佢紅圈。
現在用MH可以惡到舉報對面走場,仲要係舉報對面次序排第3個走場的人
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

(專登反應慢)你知唔知自己衰D咩??
舉報區的用處是:由我有品人舉報你無品人。
你一入黎舉報人就即刻出事,因為舉報區係用黎舉報你。

你這個明顯是改圖出來的紅圈 你別搞笑吧小孩

引用:
原帖由 Kamaru.Usman 於 2020-9-28 21:39 發表
傻仔,我放咗REPLAY,你估你得把口就得??
除咗場主,佢隊友(想與你做菜)早前已經比我捉咗佢mh,而且仲要係其他人幫我捉佢紅圈。
https://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=652276&extra=page%3D1

你知唔知我舉報區咩料??我舉報過人15頁紙,曾經舉報人超過一千個。
你知唔知我由幾時開始舉報人??知唔知我成功舉報過幾多個人??
你估你得把口就得??所有野都係講證據。

引用:
原帖由 Kamaru.Usman 於 2020-9-28 21:39 發表
Kamaru.Usman係唔係(專登反應慢)分身AC?

你小心D,我會記住你個名,下次唔好比我捉到你走場或者用MH。
你竟然公開支持一個已證實紅圈既人。
我會記住你放心。
我上面放咗replay,大家有興趣入去望一望。

有圖又怎樣 不可以是改圖嗎
再者 畢竟魔獸爭霸是多年以來的舊有產物 存在bug也不足為奇
大可能是delay紅圈而無法解決的現象 你又何必耿耿於懷呢?
技不如人就承認吧 前田利家都被你用到那麼爛 屎都不如

引用:
原帖由 Kamaru.Usman 於 2020-9-28 21:54 發表
有圖又怎樣 不可以是改圖嗎
再者 畢竟魔獸爭霸是多年以來的舊有產物 存在bug也不足為奇
大可能是delay紅圈而無法解決的現象 你又何必耿耿於懷呢?
技不如人就承認吧 前田利家都被你用到那麼爛 屎都不如 ...
傻仔有replay,唔係改圖就得,所以話你蠢,
如果我係改圖改replay,點解我成功舉報咁多人??
你估vlan管理員係傻??比我呃哂??

所有野講證據,你未知你地已經7左??
自己用MH竟然去舉報區舉報人地走場,仲要係第3個人走場,
最後比人捉紅圈,我夠笑一日。
你仲有無其他笑話??

你知不知道為何(專登反應慢)舉報我走場不放replay???
因為他用了MH,你快點叫他放replay上來。
這樣就可以證明我改了replay,我在線等他。
你不覺得自己可笑嗎??在一個事實面前,你還在試圖欺騙你自己和其他人。

發新話題