43 123
發新話題

蛇年頭像設計活動(已更改適合圖片)

[Close]

蛇年頭像設計活動(已更改適合圖片)

當然是為ALIN的一副畫 =3=
係未好似 <呢=3=
是用水彩製做的~
還有鉛筆同木顏色 .
頭髮 眼 咀 同皮膚(手,頸)是用木顏色跟鉛筆 ..
當然畫的因由我叫Anny Lin 所以簡短為A-Lin
畫呢幅畫係因為想帶比大家我每日都比較憂閒 平日都無野做la~
同埋果陣覺得星夢美少女喲眼好光好令好大~ 就開始鍾意畫呢種眼~
再加上我幾鍾意VLan呢個公仔 :hug: 所以就一時想出了這畫象 .當田完木顏色同起框之後用水彩都係較為輕鬆游出來的
這畫是2個月前玩的 都比較有心思的作品~ 其實我仲有好多珍藏畫 收藏左係自己個FILE到~
希望大家都會繼續支持我既畫功 將來再畫出多喲畫象比大家係VLan畫室到比大家睇 多謝

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

100字呢?
同埋你吾係有icon用啦咩

引用:
原帖由 poing.DaL 於 2013-2-7 16:56 發表
100字呢?
同埋你吾係有icon用啦咩
有icon都可以參與活動gama~
我5係為分為i con 我係為支持活動

好令 令到369 勁似VLAN女神=3=

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2013-2-7 16:59 發表

有icon都可以參與活動gama~
我5係為分為i con 我係為支持活動
完來係vlan個公仔泥
好令支持~~

畫得好令.....

冇關於蛇既野
/\/\/\/\
\ ★﹑塗鴉.   /
   \____ _/

2. 設計的論壇頭像尺寸最大不能超過  ( 寬 :150 高: 226) 象數

不符合要求

引用:
原帖由 小飛豬 於 2013-2-7 17:04 發表
2. 設計的論壇頭像尺寸最大不能超過  ( 寬 :150 高: 226) 象數

不符合要求
哈哈 笑左了

引用:

不符合要求
haha 笑左

好好笑咩=3= 我支持活動都好笑 ?

引用:
原帖由 〞淺 於 2013-2-7 17:00 發表
好令 令到369 勁似VLAN女神=3=
吹到vlan女神

引用:

不符合要求
我i con果到明明話                                 
                   論壇頭像列表                                

寬:127    高:226

vlan女神   

vlan女神 驚現

43 123
發新話題