發新話題

蛇年購買vLan VIP積分回贈 - 說明

[Close]

蛇年購買vLan VIP積分回贈 - 說明

感謝會員對 vLan 支持, 凡2013年2月1日至2013年2月28日, 購買vLan VIP 可獲積分回贈
活動細節 : 指定購買vLan VIP 30日VIP或以上天數有效
注意事項 : 限定一次積分回贈, 不能累積, 逾期購買VIP無效.
回贈積分 : 30積分(限定日期完結后統一派發)

如有爭議,本站有最終解析權.  

飛g.....但我岩岩買完....... 早幾日入左1年又點計

勳章:                                                                             
用戶組:中級會員
擴展用戶組:                vLan VIP 會員 (有效期至 2014-4-25)

30分似正

[quote]原帖由 A-Lin☆ 於 2013-2-7 15:14 發表
飛g.....但我岩岩買完....... 早幾日入左1年又點計
勳章:                                                                    http://www.ipve.com/bbs/images/c ... [/quot

e]

朋友送還是自己買-.-

引用:
原帖由 小飛豬 於 2013-2-7 15:16 發表
[quote]原帖由 A-Lin☆ 於 2013-2-7 15:14 發表
勳章:                http://www.ipve.com/bbs/images/co ...
有得甘計嘰咩
都係入左1年吖

-.-. 有30分-.-.

咁紅包幾時有

我2月1前買咁點  
2月22到期嫁

5#  8#
認真沒有辦法,抱歉
如果開先例,等下過去買左30天 90天180天的會員又來提出, 活動將會本末倒置.

新年前.(初一前或者後)

如果VIP未到期再入的話 那VIP的天數是否會重疊下去?
回憶迷惘殺戮多 ,往事情仇待如何
絹寫黑詩無限恨 ,夙興夜寐枉徒勞

咁可唔可以整多個抽獎活動 唔想咩都冇

引用:
原帖由 JustForYou 於 2013-2-7 15:53 發表
咁可唔可以整多個抽獎活動 唔想咩都冇
蛇年影片&相片活動

還有 新年紅包呢,點會咩都冇阿

入左lu~
支持

引用:
原帖由 小飛豬 於 7/2/2013 03:55 PM 發表

蛇年影片&相片活動

還有 新年紅包呢,點會咩都冇阿
總覺得太少活動

紅包求20分

希望能有更多活動

例如抽獎(vip/積分/金幣/等級) ,  玩遊戲5倍點子(年廿九,初一二三) , 100字祝福全vLan會員(5-10分)

(1年1次 管理員大方d)

引用:
原帖由 |LoSeR|RaIn 於 2013-2-7 15:53 發表
如果VIP未到期再入的話 那VIP的天數是否會重疊下去?
這個當然會累積下去.
引用:
原帖由 千島冰冰 於 2013-2-7 16:03 發表
  總覺得太少活動

紅包求20分

希望能有更多活動

例如抽獎(vip/積分/金幣/等級) ,  玩遊戲5倍點子(年廿九,初一二三) , 100字祝福全vLan會員(5-10分)

(1年1次 管理員大方d) ...
已經好大方了

發新話題