37 123
發新話題

[交流] 吾乃黑焰龍之操縱者!!為尋不可視境界線開帖

[Close]

吾乃黑焰龍之操縱者!!為尋不可視境界線開帖

一黎佢就叫左個白汁雞皇飯
而且仲要多汁少飯
穹BB叫完之後我就係咁而叫左杯野飲
D野食未到個陣 我地兩個都面紅紅,好怕醜咁
想搵D野講但係又唔知講咩好
於是身為正人君子既我 就開左個話題
其實你鍾意傻仔悠多D定鍾意我多D?
呢個時候 佢面色大變
由本身好可愛既怕醜樣變到好唔耐煩,好想走咁
身為傳統毒男既我 已經知道左我講左句唔能挽回既說話
本來諗住佢會扮去廁所,跟住走啦
點知佢竟然話:"DARK FLAME MASTER,其實我鍾意邊個多D唔緊要,
最緊要既係我依家鍾意你"
呢個時候 我既心情由->->->
之後我緊係作出傳統既回應:"真架??其實我都好鍾意穹BB你,不如我地食完飯之後去..."
講到呢到 個WAITER就黎到話上菜
我HI你咩 講到最重要個幾隻字你同我上菜?
本來我會拎哂成堆海鮮出黎塞俾個WAITER成屋人
不過為左係穹BB面前保留我既君子之皇氣
所以我大大方方講左句:"HI CUT拎左,唉唔拎驚"
穹BB見到我咁大方咁有皇者風範之後 就即刻話:" DARK FLAME MASTER 不如我地食飯之後去你屋企啪啪啪啦!!"
之後我係日本第一兵MODE2.25倍攻速既情況下 即刻飲哂成杯野 跟住即刻飛的同穹BB去我屋企啪~~

第2話~~~

今日星期二 就係學校假期啦咁我就約左小穹BB黎我屋企玩SWORD ART ONLINE
入左去之後我就簡左成身黑色既角色黎玩 角色名叫Kirito
小穹bb就係簡左個橙色頭髮 套裝唔記得咩樣既角色黎玩 佢個角叫名叫左Asuna
今日我地一齊去攻略第一層BOSS!!好開心呀 我得到左一件漆黑烈火使的衣服
著起黎超型棍!!
跟住就順住勢打上去..第2層...第5層...第10層..
最後到就75層
到75層BOSS個陣 由於我地2丁友既關係唔夠做 所以叫左D廢柴公會既人黎幫手
其中一個就白色長髮 著住紅色虧甲
"黑焰邪龍波,8掛掌回天,月牙天沖~~銀牙銀牙"
咁樣就秒左隻BOSS 突然 頭先個著紅色虧甲戈戈傻仔 無啦啦行埋黎拮我一刀
我HP:100000/100000 -> 60000/100000
最後我同亞絲娜BB一齊渡過難關 得到永生的愛

- - - -- - ---- = = =-= - - -第TWO章完- -- =  = ==.- - -- - - = = == =
第3章
今日我放學 見到條黑焰龍
同佢丁下X約
結果我成為了漆黑烈火使
跟住見到六花bb 佢話叫我幫佢搵不可視境界線
所以我就幫佢搵
途中遇到好多敵人 e.g 魔法管理員的聖調理人.高潮小隊的魔法稻草人
最後搵到條線 真係好開心!!
@@@@@@@@@@@第3章完----------------------- - -- -
第4章
要更快...
更快...
再更快..!!
星爆氣流斬!!
嗚啊啊啊啊啊
ha...ha...ha...ha....asuna...哥咩...
<[You Are Dead]>
kirito君!!!!
也咩爹...kirito君....

asuna醬...別難過 我DarkFlameMaster會取代kirito兄好好照顧你的...
- - - -- - - - - ---第4章完-----------------

新番動畫推介:中二病也要談戀愛!! 必看 神作

與緣之空 有咩關係???

完全唔明

緣之空有幾多本工口漫點會同緣之空冇關係=.=

此風不可長

死毒男 宅男  
緣起,
一切如夢如幻;
緣滅,
一切破碎如初。

緣之空最先係出game~
而且仲要係H game
所以佢出D漫畫好自然係工口
以及就我所知,佢漫畫同佢動畫內容完全一樣
應該只係得一本

樓主唔係搵同人H漫咩

出現錯誤                 
.

工口工口

引用:
原帖由 珍珠。奶茶 於 2012-11-25 23:01 發表
无赖勇者的鬼畜美学
美少女死神
我睇左1集,
見到係d咁既野,再同刀劍比一比
我都係唔鐘意刻意去加插dh畫面
應該好似刀劍咁咁有氣氛先去→.→

引用:
原帖由 珍珠。奶茶 於 2012-11-25 23:01 發表
无赖勇者的鬼畜美学
美少女死神
我睇左1集,
見到係d咁既野,再同刀劍比一比
我都係唔鐘意刻意去加插dh畫面
應該好似刀劍咁咁有氣氛先去→.→
咁又係 你講得岩=.=
引用:
原帖由 無撞 於 2012-11-25 22:55 發表
樓主唔係搵同人H漫咩

同人漫畫 可以無限多
但原漫畫得一本
同人漫畫多數日文係主,仲要無咩人翻譯
所以有都睇死你

引用:
原帖由 笨林 於 2012-11-26 00:33 發表
同人漫畫 可以無限多
但原漫畫得一本
同人漫畫多數日文係主,仲要無咩人翻譯
所以有都睇死你
咁以你所知有幾多本呀 )
仲有唔好跟蹤我同小穹bb

引用:
原帖由 漆黑烈火使 於 2012-11-26 00:35 發表

咁以你所知有幾多本呀 )
仲有唔好跟蹤我同小穹bb
佢whatsapp同我講渣~

新增多條問題
我幫緣之空出小說有無版權問題  ????

引用:
原帖由 漆黑烈火使 於 2012-11-26 00:38 發表
新增多條問題
我幫緣之空出小說有無版權問題  ????
同人方面就無問題
因為香港2次制作仲係合法

37 123
發新話題