29 12
發新話題

請入香港虐殺喪屍CSO伺服器(更新模組/少量bm)又再次更新了!

[Close]

請入香港虐殺喪屍CSO伺服器(更新模組/少量bm)又再次更新了!

現向大家誠懇介紹

Vlan 01
開放時間:星期一~星期日

1.香港虐殺喪屍CSO伺服器係用左好多唔同屍服最好的地方集合一齊的屍服
2.香港虐殺喪屍CSO伺服器有好多唔同槍模,不時定期更新。(暫時還有少少問題)
3.香港虐殺喪屍CSO伺服器差唔到全部槍模換哂!!
4.一開波可以選的CSO槍多到你呀媽都唔認得架!

雙子銀狼
領航者F200
水槍
虎狩MP5
魔蠍K1A
閃靈獵手
黃金夜鷹
火神機槍
金蠍雙擊

5.香港虐殺喪屍CSO伺服器係使用AMXX來記錄戰績,子彈。(子彈BAB轉幾多次場都會SAVE)

問題:如果在安裝香港虐殺喪屍CSO伺服器時有flie does not exist,我又入不了香港虐殺喪屍CSO伺服器,點算好呀?
答:玩家可以在http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=231528&extra=page%3D1&page=1中找到V19更新檔玩家只要把CS1.6更新至V19就不會再發生這種問題了!(謝謝TONY的分享)
最後當然要多謝(峰)開SER!

本人想大家入我地個SER試一下,有咩唔滿意﹑要求等等我地都會理架。我向大家保證(公測後)的香港虐殺喪屍CSO伺服器一定會好好玩!所以想大家比機會入來試一下。絕對唔會輸比其他屍服!!!!!!!!!
想做VIP嗎?如果想做的話!就要多來玩玩呢^_^

如有問題可向副場主和場主查詢請加M群!!

M群:[email protected]

By ~ God ~

我睇唔到你個埸喎~
你咩ser有得玩~?

答:玩家可以在http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=231528&extra=page%3D1&page=1中找到V1.9更新檔
1.9好新下wo@_@

推推推推..........

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回復 3# 的帖子

係v19....唔係v1.9..........

引用:
原帖由 tony987852 於 2010-6-17 19:00 發表
係v19....唔係v1.9..........
之前好似都有個講1.9...
乜vlan有LF2區咩...

(好似已經出到2.0喇wo=3=...)

請ken19971030不要再不停重複別人的說話
#5#7

唔小心@@ sorry

引用:
原帖由 ken19971030 於 2010-6-17 20:14 發表
唔小心@@ sorry
咁都有得唔小心

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2010-6-17 20:24 發表
咁都有得唔小心
咁佢都真係幾唔小心

咁咪姐係
一開波可以買的槍多到你呀媽都唔認得架!
火龍AK  改左既ak
金閃靈 改左既shot gun
未日之槍 改左既槍
白虎MP5 改左既mp5
火神機槍 改左既重機
魔蠍K1A 改左既槍
雙子 改左既槍..
水槍 改左既水槍
雙槍:金紅雙擊 改左既既雙槍
F2000 改左既44
金英 改左既槍.

真係幾唔小心