61 12345
發新話題

FoRGET*團又有人走場啦[有rp,有相]

[Close]

FoRGET*團又有人走場啦[有rp,有相]

第                                                                    團隊                                                 團長
107信長之野望FoRGET*FoRGET*棟

時發當日時間係5點左右,有5名FoRGET*成員打打下走場

FoRGET*棟
FoRGET*磊
FoRGET*明
FoRGET*燊
FoRGET*樂

請團長好好正視e個問題,今次又一你團人走場了,FoRGET*明

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

FoRGET*

我forget左係邊
無限流小說始祖:無限恐怖─在這深沉如地獄的恐怖中,我,只想活下去。

wawa
2009-6-13 17:21, 下載次數: 4

咁快有四條友下載
無限流小說始祖:無限恐怖─在這深沉如地獄的恐怖中,我,只想活下去。

引用:
原帖由 狂殺乂傑 於 2009-6-13 17:24 發表
FoRGET*

我forget左係邊
笑了

估唔到團都會走場囉

請勿盜圖

仲要係團戰個到走場 gd

成個團走        

引用:
原帖由 CyBeR︱月 於 2009-6-13 18:02 發表
成個團走        
嗯,冇得玩好不爽

他們參加了信長杯呢

引用:
原帖由 +nIgHtRiSe+ 於 2009-6-13 18:38 發表
他們參加了信長杯呢
咁你都睇到

有留意嘛- -想不到走場還敢參加比賽- -

信長杯有睇頭 值得一看

我們想比你知吧 我們打左 我們係出面打機 正返冇幾多分中 打打下會 冇la la cut機的 一早左 你仲想點?

引用:
原帖由 FoRGET*棟 於 2009-6-14 10:09 發表
我們想比你知吧 我們打左 我們係出面打機 正返冇幾多分中 打打下會 冇la la cut機的 一早左 你仲想點?
走場好藉口 正常網吧夠鐘會倒數的

這樣我地唔知 我地有d cut機中 你冇look ??

61 12345
發新話題