發新話題

花團 不敗戰神 桐

[Close]
好似好出名咁-_-

哨牙桐 你邊忽哨 睇過睇過

引用:
原帖由 loseRJ 於 2011-4-17 23:16 發表
哨 牙 桐
你覺得自己好型你拎人地既缺點黎做人身攻擊就好有道理
哨 牙 桐???代表到D咩先...
係咪代表到你係威係勁你地係勁既就唔會輸啦..輸左又要嘈??沒風度?人地女仔請搶又好點都好係咪贏左你地先 你拎佢D舊事黎講有用?

最少你呢3隻字哨 牙 桐已代表左你呢個小學 雞最鐘意玩人身攻擊唔爽? 黎阿我同你燒成晚係到玩寸都得

回復 123# 的帖子

喂.等滅轉興哥FansC1ub巳拉

引用:
原帖由 FunG-__ 於 2011-4-17 23:20 發表

你覺得自己好型你拎人地既缺點黎做人身攻擊就好有道理
哨 牙 桐???代表到D咩先...
係咪代表到你係威係勁你地係勁既就唔會輸啦..輸左又要嘈??沒風度?人地女仔請搶又好點都好係咪贏左你地先 你拎佢D舊事黎講有用?

...
做得唔錯 厹一號

嘈完未 嘈完好收口
雨落本無聲。

引用:
原帖由 CoOLHinG. 於 2011-4-17 23:21 發表
喂.等滅轉興哥FansC1ub巳拉
等緊你滅阿大哥大不如咁我開多幾個新團同你慢慢滅好沒?

講咁多野有咩用...滅佢老_臭_啦

引用:
原帖由 哨牙桐 於 2011-4-17 23:21 發表

做得唔錯 厹一號
厹???咩意思九公?你語文能力有D料WOR ...老師求解釋...可以?

團隊
    桐姐FansC1ub
回家未? 感多狗仔出哂黎既

回復 127# 的帖子

你地咪又系叫傻仔占幫手.天真

引用:
原帖由 『一週年』 於 2011-4-17 23:23 發表
講咁多野有咩用...滅佢老_臭_啦
人人都有老母...你試下出街 周街**不良詞語**  人 老 母...睇下你會點比D尊重OK?滅團咪實力上交手囉嘈黎有用話人老母就威?

引用:
原帖由 CoOLHinG. 於 2011-4-17 23:23 發表

係我自動出手
我就係路見不平 拔刀相助既葉問占
你E個傻仔係唔明我諗咩架啦

引用:
原帖由 CoOLHinG. 於 2011-4-17 23:23 發表
團戰係咪都5打5....笑左你1打5?沒人幫你?咩道理阿...係既我又接阿神手楓哥1打5滅團?98???

引用:
原帖由 FunG-__ 於 2011-4-17 23:24 發表

人人都有老母...你試下出街 周街**不良詞語**  人 老 母...睇下你會點比D尊重OK?滅團咪實力上交手囉嘈黎有用話人老母就威?
關你事??知你幫條_樣啦..

發新話題