發新話題

【己截止】vLan Left 4 Dead 2 比賽 2010 預賽參賽者詢問區

[Close]
引用:
原帖由 Takeshiii 於 2010-8-19 19:33 發表
Tank的拳石使用不能?
唔可以

1-4 禁止使用任何影響遊戲公平性的bug (如short cut、感染者bug等等)

我想知系咪一場輸左就直接淘汰ga la?

引用:
原帖由 tatskii 於 2010-8-19 23:07 發表
我想知系咪一場輸左就直接淘汰ga la?
決賽而家要考慮番幾多隊參加而定

但預賽 (即第一分組賽) 輸左就係直接淘汰架啦

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-8-19 23:16 發表

甘容易out ga@@

咁如果第一場就強打強,弱隊咪好有著數@@

引用:
原帖由 makhobun1 於 2010-8-19 23:46 發表
咁如果第一場就強打強,弱隊咪好有著數@@
無話咩強隊弱隊,同埋團隊配對係抽籤決定

一切都係以公平為原則

但預賽 (即第一分組賽) 輸左就係直接淘汰架啦   咩叫第一分組賽

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-8-19 23:16 發表

甘搞笑-.-

預賽反而係直接淘汰

但決賽可能係積分賽 ??

積分賽係唔比強隊打隊強 而得返1隊
然後首次名係決賽再分勝負

而後期既淘汰賽 係因為犀走晒 一半隊伍 剩下落黎 係分組賽入面拎首次名
所以技術有返甘上下

但你調轉晒黎講?

引用:
原帖由 windsang 於 2010-8-20 09:22 發表

甘搞笑-.-

預賽反而係直接淘汰

但決賽可能係積分賽 ??

積分賽係唔比強隊打隊強 而得返1隊
然後首次名係決賽再分勝負

而後期既淘汰賽 係因為犀走晒 一半隊伍 剩下落黎 係分組賽入面拎首次名
所以技術有返甘上 ...
我講預賽輸既意思亦都唔係咁,可能我表達得唔夠好

總知截止報名後會有公布.一切都要睇總共有幾多隊參賽

有冇一D使用bug的定義?
拳石尼個當做bug丫,咁仲有冇D乜係吾比用?單牆跳?飛boo飛cha??

M群成員過八

引用:
原帖由 魯版尖 於 2010-8-20 10:15 發表
有冇一D使用bug的定義?
拳石尼個當做bug丫,咁仲有冇D乜係吾比用?單牆跳?飛boo飛cha??
hunter單牆跳飛boom呢d唔會太大影響掛

Bug係講緊會影響到遊戲公平性既為主要啦

比如倖存者short cut呀果d囉, tank拳石一定唔得啦

咁如果我用D係要自己付出左野再用到的,係咪吾算影響到遊戲公平性?
M群成員過八

樓上果位你係度講咩 ?

某些地圖能否跳樓跳海 換怪換個令組合?

引用:
原帖由 魯版尖 於 2010-8-20 10:33 發表
咁如果我用D係要自己付出左野再用到的,係咪吾算影響到遊戲公平性?
請你列明究竟你想表達既係咩意思
引用:
原帖由 Takeshiii 於 2010-8-20 13:06 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2597086&ptid=269956][/url]
某些地圖能否跳樓跳海 換怪換個令組合?
這個是容許的吧

發新話題