發新話題

【己截止】vLan Left 4 Dead 2 比賽 2010 預賽參賽者詢問區

[Close]
tank用拳+石   e個bug黎  只不過v lan  d  人 見人用自己又用下  就當左唔係bug姐

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-8-12 04:16 發表

-___-" 睇唔到你回覆

你指呢個 ?!

可唔可以解釋下應該點做 ?  (因為我唔係好明 -__-")
果條係歐洲既一條L4D2 Ladder,即係入面有一個排行榜之類既野
跟住間中又整下D 咩德國佬ladder  X佬ladder咁俾D歐洲佬整下D TEAM又上去玩下咁
個表既1. 就係條Ladder上面既no.1 咁囉
贏加下分  輸又扣分之類  我都唔係好知D Points點計 ..
confogl 2.1.8-ESL    之所以會有ESL三隻字  就係佢地ESL Electronic Sports League啦
佢地專業   參考下人地D規則之類   冇死

如果真係整到埋個英文版vLan  咁到時其他包括steam既亞洲人又可以去vlan玩條versus ladder之類

1-3 禁止使用自由視角 (以免有隊員穿牆睇怪通水影響公平性)。
= =如何禁止?
M群成員過八

想問下太LAG彈SER點?(比賽緊)

引用:
原帖由 stoner_jun 於 2010-8-12 07:08 發表

果條係歐洲既一條L4D2 Ladder,即係入面有一個排行榜之類既野
跟住間中又整下D 咩德國佬ladder  X佬ladder咁俾D歐洲佬整下D TEAM又上去玩下咁
個表既1. 就係條Ladder上面既no.1 咁囉
贏加下分  輸又扣分之類  我都唔 ...
多謝你提供既意見,我會嘗試反映比管理層
引用:
原帖由 魯版尖 於 2010-8-12 09:20 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2543732&ptid=269956][/url]
1-3 禁止使用自由視角 (以免有隊員穿牆睇怪通水影響公平性)。
= =如何禁止?
到時會有插件禁止使用
引用:
原帖由 a01057596 於 2010-8-12 13:41 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2545034&ptid=269956][/url]
想問下太LAG彈SER點?(比賽緊)
1-11  若賽事進行前有成員PING過高,不排除會以其他版主開場以確保各人PING數維持於正常狀態不影響賽事。

除非好突發既情形,如果唔係都唔會換人開SER

我想問,我部機冇位,錄錄下錄5到點算....
錄 一 個故事大概用幾多位
CPT 插件開發隊長

拍果陣會LAG...可唔可以用其他??e.g fraps

點解冇人理嫁

引用:
原帖由 a160284 於 2010-8-12 19:13 發表
拍果陣會LAG...可唔可以用其他??e.g fraps
只接受demo檔,用fraps錄就唔會Lag ? = =
引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-8-12 19:05 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2547622&ptid=269956][/url]
我想問,我部機冇位,錄錄下錄5到點算....
錄 一 個故事大概用幾多位
一個完整5關既戰役只用80-100MB

唔會阻你好多位,交完DEMO就可以DELETE佢

回復 84# 的帖子

冇...我用開fraps...我第一次用果D野...唔知work唔work

引用:
原帖由 a160284 於 2010-8-12 20:30 發表
冇...我用開fraps...我第一次用果D野...唔知work唔work
放心... 無問題的

回復 86# 的帖子

我個朋友話用DEMO左好LAG...點解決好??

引用:
原帖由 a160284 於 2010-8-12 21:06 發表
我個朋友話用DEMO左好LAG...點解決好??
= = 我錄咁耐demo無試過LAG過

唔駛聽人講,唔信你自己test下

回復 88# 的帖子

你部機係咩配置??

回復 89# 的帖子

不如你試下先?
唔得既再講你配置,咁仲好啦

發新話題