發新話題

[恥笑]寶寶特攻隊退信作

[Close]
引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-6-20 15:23 發表
我唔係幫緊佢     我係幫緊vlan
改變下自己心態好唔好
唔細架啦你地          成日淨係識互串
用下腦都知   是但一邊唔再回應   另一邊就唔會再出聲啦  
唔通你以為人地可以對空氣自HIGH咩
咁已經多返好多人玩信啦 ...
vlan風氣係咁  做唔到d咩架啦

不過好老實講  條友的確係抵抽 抵死

引用:
原帖由 帝奇の米克 於 2012-6-20 16:57 發表

你要知道vLan已為一溝絕望的死水
像你一樣的清風亦吹不起半點漪淪
哈哈..閣下真是看透了..
vlan本來就就是一個這樣的地方..
真的像你所說..多幾個傳教士我想也不會有甚麼改變...
p.s繼續恥笑xd!

引用:
原帖由 念慈 於 2012-6-20 17:09 發表

哈哈..閣下真是看透了..
vlan本來就就是一個這樣的地方..
真的像你所說..多幾個傳教士我想也不會有甚麼改變...
p.s繼續恥笑xd!
有人的地方,有人玩的遊戲,
有口舌之爭,罵戰,粗語為必然之事
因此,即使有多少人想潔淨污水,也只為白費氣力
如你所說,不會有甚麼改變
人性非人所改變,一天有受不住氣,小氣的,暴躁的,兇惡的,
自視過高的,嫉妒的,裝腔作勢的公主王子存在,
一天都未能潔淨到污穢不堪的死水,
那麼vLan只能被那些身懷劇毒的小伙子,
繼續破壞下去,直至完結的一刻才有機會終止笑劇。

哈哈 笑左 支持佢退信
夢想.

你返去開mh啦 嘈系咩

引用:
原帖由 帝奇の米克 於 2012-6-20 17:53 發表

有人的地方,有人玩的遊戲,
有口舌之爭,罵戰,粗語為必然之事
因此,即使有多少人想潔淨污水,也只為白費氣力
如你所說,不會有甚麼改變
人性非人所改變,一天有受不住氣,小氣的,暴躁的,兇惡的,
自視過高的,嫉妒的,裝腔 ...
我覺得vlan既風氣已經唔係出於惡性循環
而係d人既本質      上親黎既都係一班以為反叛好型既小朋友
好難改變   亦都冇人想改變  haha
冇人想改變同時  亦有d心智未成熟既人  加入反叛行列
黑點只會愈黎愈多      就好似一盤中局一面倒既圍棋   覆水難收   就算官子幾再精密亦難改變黑子天下事實

真係想有美好遊戲環境建議打LOL吧    玩家年齡平均比較高   就算一~兩個小孩嘴炮亦難以引起大風浪
大家都識分對錯

總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

我乜都吾知我乜都睇吾到我咩都吾會講:d

吾通 你地就係傳閒中既
路人王?
唯獨你是不可取替:)

吾想知 ..

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-6-20 18:40 發表

而係d人既本質      上親黎既都係一班以為反叛好型既小朋友
黑點只會愈黎愈多      就 ...
唔好扮清高啦 低能仔
講咁多野只會暴露你的低智商!
帥哥寶

多謝樓主制裁左呢位小學炮友^3^

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-6-20 18:40 發表

黑點只會愈黎愈多      就 ...
施主 惡性循環的開始係由果d挑釁人既開始
我只不過在中迷加一下 提早了結這種惡性循環

只要呢d人係世上永遠消失 世界和平之日不遠矣
我是打不死的

引用:
原帖由 X_FuKeR 於 2012-6-20 19:09 發表

施主 惡性循環的開始係由果d挑釁人既開始
我只不過在中迷加一下 提早了結這種惡性循環

只要呢d人係世上永遠消失 世界和平之日不遠矣
JJK正義之迷

你地all中文水平極高

世界和平之日不遠矣
朕服左你

此風不可長`

我乜都吾知我乜都睇吾到我咩都吾會講
よくさてSEVEN側のエッジ強度の練習を?!

發新話題