發新話題

[ 宣傳 ] ExpEdition 各組別招募 (12月1日)

[Close]
路過~~~^=^
又推下先...

引用:
原帖由 kenies 於 2010-11-27 02:27 發表
雖然我唔係好明..

但我開少只係想同人玩得開心 =]
kenies , ExpEdition 只係一個為 L4D2 玩家而存在既組織 / 社群 , 力求 Left 4 Dead 2 持續發展落去 , 唔好埋沒隻 GAME .
引用:
原帖由 G~T~H 於 2010-11-27 02:28 發表
路過~~~^=^
又推下先...
麻煩哂幫我推帖 .
CLICK 入 ➨ eXpedition Raidcall

我又推下先

話晒都係成員黎

我想加入對抗聯盟

我想加入3, 4, 5, 6

名:
Dee C
原因:
想入返
冇咩特別原因

引用:
原帖由 66690 於 2010-11-30 19:41 發表
我想加入對抗聯盟
請提供更多資料 , 或 PM 本人 .
引用:
原帖由 sittikhei 於 2010-11-30 20:32 發表
Dee C
原因:
想入返
冇咩特別原因
已批准 .

另外 , 由於 K.C 和 Make it Castrate ! 言語及態度過於偏激 , 影響M群氣氛 , 故暫時退出M群 , 希望他們反省各自的言語 .

回復 51# 的帖子

正/番也不喜好的人裝L4D2黎做咩??係人面前扮公平??請問你有冇偏激過??討論既人永遠都唔會冷靜講野黎support自己既立場wor...你係米過份衝動??M群氣氛一直都係冷冷清清,你想冷冷清清定多D人投入討論??自己唔認同人地D小圈子,你當你係美國??奧巴馬??LOL

想入對抗聯盟

有mic, 多數下午玩
game名: Make It Bigger
問朋友借左正版ac, 懂一般對抗知識

引用:
原帖由 §鬼§姬§ 於 2010-11-15 02:16 發表
如果想入對抗聯盟
請填以下既資料

我會考慮下比唔比你入對抗聯盟

1.會唔會教聽(做人做c都會聽人指揮)
2.唔怕比成日人小(因為我係成日小人!唔中2可以唔入)
3.有冇心去學習
4.嚴禁小學街(要16歲以上)未夠16歲 我會報 ...
七少,R大...

我都想入對抗聯盟....其實係見到呀柒係到...haha......

你地幾通常幾時開場?係邊到開場?(vlan or steam?) 場名係?
有無steam羣之類的?

1. 聽教ok的,係技術無咁好,玩得差少少...
2. 畀人小係唔開心,不過學到野有乜所謂
3. 心呢家野,梗係有架啦...
4. 我2x以上了,希望唔係老人家了
5. 幾想夾44,不過技術好有限...
6. 基本功係有,唔紮實.....
7. 有正版a/c

GAME名字﹕Wolverine

我都成日有開confogl場的

Wolverine

回復 54# 的帖子

你2x 都話老, 我3x 點計 ? 玩game 同年紀冇關, 最緊要開心. 得閒一齊玩
http://steamcommunity.com/groups/hkghost2014
http://www.twitch.tv/oldghost2014

引用:
原帖由 66690 於 2010-11-30 22:11 發表
想入對抗聯盟

有mic, 多數下午玩
game名: Make It Bigger
問朋友借左正版ac, 懂一般對抗知識
引用:
原帖由 superkiller9394 於 2010-12-1 08:50 發表

七少,R大...

我都想入對抗聯盟....其實係見到呀柒係到...haha......

你地幾通常幾時開場?係邊到開場?(vlan or steam?) 場名係?
有無steam羣之類的?

1. 聽教ok的,係技術無咁好,玩得差少少...
2. 畀人小係唔開心,不過學 ...
已 PM 通知 .

回復 54# 的帖子

你根本就好勁,只係我未能分派好既位比你發揮,我既錯 原諒我喇,我部機壞左mb,暫時冇得同你玩…佢地成班見七哥就當神拜 當然我入左群幾日都未見過七哥online 你都唔好成日咁自悲,比d自信我睇下a_a終有一日我地會有名堂既
ps.點解咁多人抄我名 已知make it bigger,make it seed,make it K 上次你地成班友抄我名@~@搞到我好…難做

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-12-1 21:12 發表
你根本就好勁,只係我未能分派好既位比你發揮,我既錯 原諒我喇,我部機壞左mb,暫時冇得同你玩…佢地成班見七哥就當神拜 當然我入左群幾日都未見過七哥online 你都唔好成日咁自悲,比d自信我睇下a_a終有一日我地會有名 ...
我地呢D特色黎既~XD
nnnnnn

回復 58# 的帖子

壞左底版冇得玩 投訴asus呀點解要放2日假先黎壞

你7.7~
nnnnnn

發新話題