發新話題

*突飛隱矢*瞳孔中的暗殺者  「稻姬」

[Close]
毒箭  好有前途   一片光明
但係唔知點解  我升技果下  都好似盲左咁  
睇唔到第一招
按w又按左去e  wow   好灰

推一推

引用:
原帖由 鼠滑 於 2007-6-18 20:10 發表
玩徽章  既後言=陣太刀 主要係硬

請你明白  我知道呢份文章不是最強  我只是提供意見給玩家玩法

信長這地圖本來就沒特定玩法  由玩家自創  就好似  竹中係一隻法師  但可以玩攻唔玩法

你要推薦 rp 我唔會阻你  ...
你開得POST討論"稻姬"
我就有權發表意見
加上你又"而家"冇RP
我果日只係無聊玩下稻姬
點解你唔比我推薦本人既RP=.=?

引用:
原帖由 芥蘭強 於 2007-6-19 21:53 發表

你開得POST討論"稻姬"
我就有權發表意見
加上你又"而家"冇RP
我果日只係無聊玩下稻姬
點解你唔比我推薦本人既RP=.=?
咁你不如自己出去開個貼 貼你果日無聊玩既稻姬既rp仲好啦 : )

引用:
原帖由 No_05 於 2007-6-19 21:56 發表

咁你不如自己出去開個貼 貼你果日無聊玩既稻姬既rp仲好啦 : )
我唔想開D未有準備既貼

有話要有rp先叫完全?   
►╠═╬═ ☆ 英 雄 參 考 玩 法 大 結 集 ☆ ═╬═╣◄  全部冇rp  全部唔完美?
我有冇要求過你係貼我post幫我放rp?  我鐘意放就放  幾時放 幾時輪到你去管我 我自己決定   ok?  咁威  自己出去開多個稻姬玩法囉    :o
刪了刪了   

別煩**

引用:
原帖由 鼠滑 於 2007-6-19 22:32 發表
有話要有rp先叫完全?   
►╠═╬═ ☆ 英 雄 參 考 玩 法 大 結 集 ☆ ═╬═╣◄  全部冇rp  全部唔完美?
我有冇要求過你係貼我post幫我放rp?  我鐘意放就放  幾時放  我自己決定  ok?  咁威  自己出去開多個稻 ...
大家都係想討論下分享下心得姐
我既目的係想講稻姬用疾速冇用

回復 #52 芥蘭強 的帖子

討論?   係我post放第二個rp  你用意係咩  我玩法個人意見  你要同我比較?  自己寫文章囉  ok?  我個post要你個rp托?
刪了刪了   

別煩**

引用:
原帖由 鼠滑 於 2007-6-19 22:34 發表
討論?   係我post放第二個rp  你用意係咩  我玩法個人意見  你要同我比較?  自己寫文章囉  ok?  我個post要你個rp托?
1.唔係比較,係討論咩裝係最好姐
2."托"點解~~"

回復 #54 芥蘭強 的帖子

你放第二個稻姬玩法既rp上黎  唔係比較   你都講得出口
刪了刪了   

別煩**

引用:
原帖由 鼠滑 於 2007-6-19 22:38 發表
你放第二個稻姬玩法既rp上黎  唔係比較   你都講得出口
都話係討論裝備方面@@~有咩問題

回復 #56 芥蘭強 的帖子

你討論用文字打 我唔介意  你放rp  我極度反對  
刪了刪了   

別煩**

點解唔可以放rp上黎?

定係你覺得你個玩法係最好?有你講冇人講?

大家都係討論點玩姐...唔一定要跟足你嫁?

開多個post?等陣又咪比你d小朋友話呃post

引用:
原帖由 榴槤光 於 2007-6-19 22:45 發表
點解唔可以放rp上黎?

定係你覺得你個玩法係最好?有你講冇人講?

大家都係討論點玩姐...唔一定要跟足你嫁?

開多個post?等陣又咪比你d小朋友話呃post ...
嘩正常人!終於有正常人講正常野=.=唔比人討論既人都有

回復 #58 榴槤光 的帖子

小朋友      我地見過面了嗎?  你幾高幾大?

我入人post話呃post相信唔係得我一個咁講  你去搵個剩係我話係呃post既post出黎 ?
刪了刪了   

別煩**

發新話題