28 12
發新話題

直擊Left 4 dead 2有人耍花槍(附影片+圖片)

[Close]
引用:
原帖由 makhobun1 於 2011-2-1 18:15 發表
唉...
你既然問到
我就認真答你

首先,港女wing(又名A cup大波wing)係一名玩對抗既玩家,之後係10v10大量收兵,造成現時狗公問題大量出現,亦即係片中個位baby。 ...
佢唔係有crycry架咩?

引用:
原帖由 g572001 於 2011-2-1 21:04 發表

佢唔係有crycry架咩?
what crycry ?

我想講點解連我都話埋狗公?你係唔係冇睇清楚?
我係 原來是General

仲有你連真名都唔敢用

開新AC開post 驚死?

精彩@@.
你係唔係指錯呀.
有個男嫁w0..點會係港女

希望版主刪除此帖, 以免引起不必要罵戰

開post果位唔知係咩用意, 唔抵得? 定一話你係其中一個求愛不遂的你所謂的狗公? 請問你係唔係同片中事主好熟, 充分了解他們?

如果你睇唔過眼可以唔入去玩, 鐘意既都可以自己開個ser玩。唔好係度以你僅有的智慧作出能力以外的幻想。

重申: 我唔係當事人, 我game名叫加奈,都成日入sky同mo個server玩, 我唔覺得佢地有咩咁敗壞風氣!

I just want to say....
關你咩事

讚好! 請求望版主刪除此帖

明顯樓主用意不善,唔好小事化大無風起浪,打機FOR FUN 姐

引用:
原帖由 kanakana 於 2011-2-1 22:25 發表

開post果位唔知係咩用意, 唔抵得? 定一話你係其中一個求愛不遂的你所謂的狗公? 請問你係唔係同片中事主好熟, 充分了解他們?

如果你睇唔過眼可以唔入去玩, 鐘意既都可以自己 ...
點解今講呢?因為你就係事主?
你就係本人所說的"狗公"之一...???

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2011-2-1 22:26 發表
I just want to say....
關你咩事
不能分享?

引用:
原帖由 學著成長 於 2011-2-1 22:28 發表
讚好! 請求望版主刪除此帖

明顯樓主用意不善,唔好小事化大無風起浪,打機FOR FUN 姐
這是 Left 4 Dead 2 貼圖 / 影片區 ,本人只是貼有關Left 4 Dead 2 之貼圖 / 影片... 為何要刪除呢???

莫非你是事主之一?

引用:
原帖由 kanakana 於 2011-2-1 22:25 發表

如果你睇唔過眼可以唔入去玩, 鐘意既都可以自己 ...
讚~從你咁多既影片所見 都知你係幾得閒同埋針對啦
仲有開新AC開post針對某人
唔通你就係好似kanakana所講既
救愛不逐既狗公,因此而報復?
仲要腦屈人地?
如果係咁 你都幾可恥~

引用:
原帖由 符碌精 於 2011-2-1 22:39 發表

讚~從你咁多既影片所見 都知你係幾得閒同埋針對啦
仲有開新AC開post針對某人
唔通你就係好似kanakana所講既
救愛不逐既狗公,因此而報復?
仲要腦屈人地?
如果係咁 你都幾可恥~ ...
屈咩屈...你唔係咩.
* 狗公

網上用語,指一些喪失尊嚴、不擇手段地去討好女性的男人。他們一向奉行著「不論好醜,但求就手」的宗旨去獵女,對女主人搖尾乞憐和任由驅使,對女人和性愛的渴求亦令人驚訝,行為和表現有如發情的雄性犬隻,是故該等生物被稱為「狗公」。近似用語有觀音兵,在台灣則稱為「馱獸」。
狗公見女主人出現時會立即發情,不顧一切去舔去嗅(索),搖頭擺尾,任勞任怨。他們本性護主,見女主人有危險會即時撲出,使用任何方法擊退敵人或情敵。
我絕對唔係你所講ge"救愛不逐既狗公"lor...
btw:你地d口音講得更似ge...
你地夾個口供?

二話不說

有咩唔滿意請移玉步到申訴區

謝謝

28 12
發新話題