發新話題

*突飛隱矢*瞳孔中的暗殺者  「稻姬」

[Close]
引用:
原帖由 城西 於 2007-6-18 16:24 發表
其實侍章無問題.稻姬根本係後期勁既英.前期唔衝血只會狂死...
除非走佬技術好好.如果唔係只會做肥料
次次見到對面稻姬買打刀都俾比我地狂殺.比人殺既次數仲多過殺人...同埋稻姬前期好難殺到人.買打刀都無用.所以要默 ...
你自己唔識玩姐
睇下我個rp

回復 #31 芥蘭強 的帖子

你又知人唔識玩?? 你個rp呢??

回復 #31 芥蘭強 的帖子

玩徽章  既後言=陣太刀 主要係硬

請你明白  我知道呢份文章不是最強  我只是提供意見給玩家玩法

信長這地圖本來就沒特定玩法  由玩家自創  就好似  竹中係一隻法師  但可以玩攻唔玩法

你要推薦 rp 我唔會阻你  你鐘意既話  自己寫文章吧  

唔好在係post搞三搞四  ok?

刪了刪了   

別煩**

推啊  鼠滑新作..........

尻屎玩法都推?唔係啊 **不良詞語**  咁既玩法我一年前已經唔玩啦

引用:
原帖由 芥蘭強 於 2007-6-18 17:03 發表

要電先汁到兵就真係失敗=.=+
點 解   !!!  [ 用 ]  電 卷 先 汁 到 兵 就  [ 失 敗 ] ???

好 多 英 初 期 都 系 用 電 卷 汁 兵 嫁 啦 。

電 卷 系 樣 正 野 , 你 咁 話 失 敗 , 姐 系 話 電 卷 冇 用 ???

加 上 電 卷 初 頭 連 英 同 兵 一 齊 電 壓 到 線 之 如 又 可 以 打 兵 。

另 外「稻姬」開 頭 攻 速 咁 慢 唔 用 下 電 卷 點 汁 兵 快 D ??? 一 隻 一 隻 咁 汁 ???

電 卷 用 都 有 攻 速 都 會 轉 正 走 啦 =]

請 芥蘭強 唔好講有關楓刺既說話   引起罵戰  多謝合作
刪了刪了   

別煩**

回復 #37 鼠滑 的帖子

你合乜春野???死一死傻仔
人地擺明罵緊你啦

回復 #38 殺之心影4 的帖子

鼠滑  呢個人都幾好下   幫你推貼

回復 #39 扮野四小城 的帖子

嗯  十卜佢
刪了刪了   

別煩**

我都幾like稻姬架
攻速又快
又可以好高攻
我玩6lv都到人下(低血法c)

回復 #41 死一神 的帖子

恩  有攻速  帶來快感@_@
刪了刪了   

別煩**

引用:
原帖由 殺之心影4 於 2007-6-18 20:09 發表
你又知人唔識玩?? 你個rp呢??
鼠哥逼人刪

thank :)

我建議可以試下玩毒介  
效果唔錯, 汁兵/殺人效能提升
引用:
原帖由 鼠滑 於 18/6/07 05:41 發表
學毒箭既  *稻姬*  我稱佢做傻仔   抱歉  直接了點。
講得好     認同  

發新話題