發新話題

申請信長團隊登記處 (比賽將近.暫停申請)

[Close]
團名:謎

團長:謎_法拉

團員:謎_夜刀
         謎_Kapono
         謎_蛭魔
         謎_電車迷
         謎_月影
         謎_之秘神
         謎_Monkey

介紹:信長之團,團戰時間不定,但很歡迎其他團來挑戰!
              為何我們的團名是謎 ? 因為是謎!

聯絡人: [email protected] ( 謎_法拉 )

小飛豬~SkY0125團其實是叫=]團的
可以Check返我地完先個貼係寫=]的
團長要溫書唔開得電腦
所以我代佢打呢篇野
我係團裡的KoK
係團長既同學
可以pm團長求證
我可以叫團長係學校電腦室上網回Pm

團名:暗行
團長:暗行__殺手
團員:
暗行__ec
暗行__三少
暗行__小澤
暗行__使者
暗行__21
暗行__saxon
暗行__小傑
暗行__小浩
簡介:本團係由1批朋友組成,希望能夠增加大家既實力先開既
絕對有品!
PS:小飛豬,我地D團員本身有VLAN AC既,但換左團名之後係咪都要等14日先可以申請做團員咖???
定我要POST佢地之前個D AC?

我想問.........本團為團友太多........

可唔可以個分團架???但我地唔會自己團打自己團 呃計分...

請小飛豬快回-3- 唔該

引用:
原帖由 花師奶 於 2007-6-15 22:32 發表
我想問.........本團為團友太多........

可唔可以個分團架???但我地唔會自己團打自己團 呃計分...

請小飛豬快回-3- 唔該
就算本人相信你地唔會自己打自己團..也難免會.引起其他團隊.懷疑或者針對..

更壞情係有人有樣學樣..做壞曬,.規矩..

所以本站不會接受貴團要求

@@...小飛豬
我都知你好忙ga la  ....
不過都希望你抽少少時間處理下我地d團隊申請
相信有唔少團好似我地甘等緊打正式團戰
我系31樓ge   :+:FoCuS:+:  成員。thx

引用:
原帖由 沖田總司 於 2007-6-17 11:25 發表
@@...小飛豬
我都知你好忙ga la  ....
不過都希望你抽少少時間處理下我地d團隊申請
相信有唔少團好似我地甘等緊打正式團戰
我系31樓ge   :+:FoCuS:+:  成員。thx ...
係lor 係lor
我係34樓既暗行呀
快d冉幫手處理下la>3<

引用:
原帖由 暗行__殺手 於 2007-6-17 13:35 發表

係lor 係lor
我係34樓既暗行呀
快d冉幫手處理下la>3
仲有26樓既tree,我地好想打計分啊

團名:極樂

團長:               極樂﹏酷

團員:             極樂﹏滅
                        極樂﹏靈
                      極樂﹏卡娃                      

極樂﹏剎
                        極樂﹏大契    
                      極樂﹏殘

極樂﹏耀
                        極樂﹏輝

團隊簡介:   我地再次重組開團~~希望再與大家對戰~~

聯絡方法:
 msn:[email protected]    請大家約約對戰

★閻↑之↗↘孤↓星☆

ipve帳號:開心大權頭
團名 :大權頭
團長:隊長大權頭
團員:開心大權頭
       快樂大權頭
       憤怒大權頭
       激昂大權頭
       無奈大權頭
       緊張大權頭
       哭泣大權頭
團隊簡介:由一班同學組成,我們的權頭很硬.歡迎大家約戰^_^
         msn:[email protected]

團名:sWeeT》甜

團長:丸〞   

團員ipve帳號:忍.地                         團員各有團名。                
           :↓傻子↑      
             :風吹草動       
             :細w      
                     :sWeeT》小傑            
                       :HONG_xDD
             :小太郎             
               :kawairemix     
                       : .cRaZy_傻龜      
                       : 熾烈紫龍
                       :扮野四小城
         :浩__
                     :明天的我
         :和仔乂
         :LiHo
                       :血氏名刀流

團隊簡介:   現團員共有1X個,, 希望有品有實力人的人加入團隊,,     
   招 團戰or加入團隊      團聯絡人MSN: [email protected]
   我地算係VLAN新手團,, 但品格都算ok,, 如發覺本團有人做出任何無品走場行為請通知聯絡人。

聯絡人msn: [email protected]

NiF_End-

團名:鄉中

團長:傑@鄉中

團員:阿席@鄉中

@鄉中

豪@鄉中

RAP@鄉中

huck@鄉中

sk_kit

Jin@鄉中

團隊簡介:由同學同朋友組成,實力一般的團隊

歡迎約戰  

團聯絡人MSN:[email protected]

p.s 我想問下,我地可唔可以成個團名換左佢(因為我d朋友話唔想用學校名開團),同埋想將無團名既團員改新名,可唔可以咁做呢?

團名:×SpeciaL×

團長:×SpeciaL×KenT      副團長:×SpeciaL×Andy

團員:×SpeciaL×JusT
團員:×SpeciaL×Sui
團員:×SpeciaL×Tok
團員:×SpeciaL×Sing
團員:Sunny886
團員:Kiuly

聯絡msn: [email protected]

團名:秋雪_

團長:秋雪_夜    msn:[email protected]  歡迎隨時打團戰!!

團員:
秋雪_軒(考官)
秋雪_星(考官)
秋雪_天略
秋雪_飛霜
秋雪_非洲
秋雪_健
秋雪_天才
秋雪_4DEE

ipve帳號:一閃_斷空

團名:一閃_
團長:一閃_斷空

會員:
一閃_小杰
一閃_破
一閃_走人
一閃_愛
一閃_服暴
一閃_壞男
一閃_峰
一閃_300out

團隊簡介:我地走人最快,打團戰第一個閃....(哈哈)

聯絡方法:[email protected]
如果強是有罪,那我己犯下彌天大罪!

發新話題