發新話題

▣ 星願正式招生 ☈ [暂停]

[Close]
引用:
原帖由 細俊XD 於 2008-4-26 01:37 發表
姓名:細俊XD
大約玩左二年掛-_-中途無咩玩
入團原因:想入團識人@@
MSN:[email protected]
擅長:上杉,立花
多數明天有人TEST你-VVV-!

引用:
原帖由 細俊XD 於 2008-4-26 01:37 發表
姓名:細俊XD
大約玩左二年掛-_-中途無咩玩
入團原因:想入團識人@@
MSN:[email protected]
擅長:上杉,立花
跟進中A_A

`1) 姓名 呀嬲
`2) 性別 男
`3) 接触信長時間 1年
`4) 入團原因  增強實力
`5) Msn [email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是 服仔.山王仲有好多....

引用:
原帖由 dReaM_KIN 於 2008-4-26 18:54 發表
我add左兩個人  add華兄佢話手痛  add貓貓佢話吾得閒
叫我可以點?
下星期 幫你吧
我手殘中
按圖即可進入信長之野望區

`1) 一本道
`2) 男
`3) 1-2年
`4) 打團戰..一個人玩太無聊
`5) [email protected]
`6) v

1) 姓名:忍者﹏毛哥
`2) 性別:男
`3) 接触信長時間:1年半
`4) 入團原因:因為都同多D信長神手一齊升到信長痴男
`5) Msn:[email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是:識田信長>森仔>毛毛>槍神>火神>加仔>本多>e達>菊雞>前田x次>立花>呀市>最上>鬼小>00>之後全部都ookk    吾會做肥料一定
成做vlan好風氣         係我要做ge事

引用:
原帖由 忍者﹏毛哥 於 2008-4-30 09:29 發表
1) 姓名:忍者﹏毛哥
`3) 接触信長時間:1年半
`4) 入團原因:因為都同多D信長神手一齊升到信長痴男
`6) 覺得最擅長在信長的是:識田信長>森仔>毛毛>槍神>火神>加仔>本多>e達>菊 ...
下午跟進! 睇落條件幾好A_A
個帳號都開左好似幾耐=v=!!!!!!

引用:
原帖由 一本道 於 2008-4-28 00:48 發表
`1) 一本道
`2) 男
`3) 1-2年
`4) 打團戰..一個人玩太無聊
`5) [email protected]
`6) v
資格不能合乎本團守則

回復 342# 的帖子

好似冇人加我msn  ge  但係都

你加我好嗎

回復 345# 的帖子

幾多!!              吾知幾多lo

`1) 姓名:才才才
`3) 接触信長時間:2年多
`4) 入團原因:因為想打團
`6) 覺得最擅長在信長的是:本多,火神,上杉,毛利.........

日本仔我忍夠你

又發姣

1) 姓名  周瑜k
`2) 性別 男
`3) 接触信長時間 半年
`4) 入團原因   因為你地團個周瑜
`5) Msn  沒有 只有icq
`6) 覺得最擅長在信長的是  $#之外 其他都好勁

毛哥我aDD左你V____

發新話題