發新話題

[完成] 挑戰: Taeny♥ vs 深入女性

[Close]
7點/8點 打唔打?? 要場

應機未呀??????????????????????????????

24小時望住個post咩?似你個毒_?.?琴日叫你地俾時間成晚都冇應..唔知你依家吹乜?

咁你e+打唔打呀? 你招我地嫁wor, 要我地就你? 老幾呀? 打定唔打 一句就得 笠水吠三聲咪算

引用:
原帖由 滅﹏雄 於 2012-5-22 17:30 發表
今晚?聽晚?後晚?大後晚?都ok..你俾時間吧
你家陣淆底呀???

回復 19# 的帖子

我招你就要就晒你?你都幾funny.vlan計分咪唔洗打?俾人招個d大晒?你d毒_得閒我地未必個個時間得閒啵.唔似得你地咁得閒放學就對住部電腦

你d _頭 得閒我地夠未必得閒啦, 唔似你地琴日咁 個個對住部廢機 開場都疾過人.
垃圾 你幾點得閒呀??????????????????

垃圾=垃圾
又要招 又要淆,
返歸訓覺啦 _頭

小朋友嘈交?唔得閒就=淆?.?大佬來?唔俾時間人地搵人用埋d小朋友激將法做咩-.-

留名等睇戲   

唔洗扮晒野啦, 明炮你啦 唔得?
屎=屎 垃圾滅雄=屎
送你幾個字. 有種就埋黎打, 唔好得把口
正係識串人? 冇實力就彈埋一二邊.,
P.S 你係接定唔接, 打就比時間, 唔打就彈埋一二邊, 垃圾團

引用:
原帖由 滅﹏雄 於 2012-5-22 17:30 發表
今晚?聽晚?後晚?大後晚?都ok..你俾時間吧
係呀? 唔得閒wor你自己講
引用:
原帖由 滅﹏雄 於 2012-5-23 18:57 發表
小朋友嘈交?唔得閒就=淆?.?大佬來?唔俾時間人地搵人用埋d小朋友激將法做咩-.-
你自己講 今晚 聽晚 大後晚都ok. 好難信你講唔得閒
激咩將法? 你炮就得 我地炮就唔得? 明炮你啦
引用:
原帖由 滅﹏雄 於 2012-5-23 18:49 發表
我招你就要就晒你?你都幾funny.vlan計分咪唔洗打?俾人招個d大晒?你d毒_得閒我地未必個個時間得閒啵.唔似得你地咁得閒放學就對住部電腦
你咪仲FUNNY . 敢招唔敢打, 比時間未呀

冇實力都贏你地2場.真係sor..?炮功與實力不相等的你地拖得成日唔俾時間.憑咩依家要我即刻俾時間?今晚內話你知吧希望你地唔好輸得咁難睇吧

甘就等我地2邊d人都得閒先打囉=.=
有咩所謂

今晚9點半-10點

發新話題