發新話題

花團 不敗戰神 桐

[Close]

回復 133# 的帖子

吹_到.傻仔話人傻仔=.=gag feel

回復 133# 的帖子

做得好呀 神獸占 返黎啦

引用:
原帖由 FunG-__ 於 2011-4-17 23:23 發表

厹???咩意思九公?你語文能力有D料WOR ...老師求解釋...可以?
做我隻厹 都多多說話

回復 134# 的帖子

唔洗嘈系咪請槍e個問題架bo.希望到時滅團見到你出埸拉

引用:
原帖由 哨牙桐 於 2011-4-17 23:25 發表

做我隻厹 都多多說話
你改個咁既名~~連正身都唔敢開?似咩?強大者?講咁多廢話?有用咩....點...你仲未答我厹?咩解釋?問你又唔答拉埋咁多廢話...答左先OK????????????????????????????????????????????

gag feel 人地炮又關你事 影響到你發育咩小學_

引用:
原帖由 CoOLHinG. 於 2011-4-17 23:26 發表
人地咁強..點會出黎啊..

先撩者賤

引用:
原帖由 CoOLHinG. 於 2011-4-17 23:26 發表
講真我呢D楓哥FANS ~~點敢出場同楓哥較量阿...你強者黎架麻收我為徒OK?

回復 140# 的帖子

其實又真係唔係幾關你事
唔鍾意就真係唔好回啦 狗仔

引用:
原帖由 FunG-__ 於 2011-4-17 23:27 發表

你改個咁既名~~連正身都唔敢開?似咩?強大者?講咁多廢話?有用咩....點...你仲未答我厹?咩解釋?問你又唔答拉埋咁多廢話...答左先OK???????????????????????????????????????????? ...
講咁多都係幫條_樣姐..
人地中意講咩係佢自由..關你_事?

大家既憤怒同不平 我吾清楚.
但一個女仔  比你地成班成班男仔圍罵.  會吾會過份左?
我吾知咩事.    但人誰無過.       就算佢做左d咩   有幾錯.    已經罵左咁耐
重吾夠?    係咪要迫到個女仔自殘身體你地先開心, 先至心安?
比d風度出黎啦.   
我都係女仔.      所以明白比人咁罵法. 又人身攻擊.     又無人係身邊安慰支持佢.            真係會做傻事架..   成熟啦大家.  比d惻隱之心出黎啦

唔明

回復 144# 的帖子

可惜你團隊出賣左你

團隊桐姐FansC1ub

引用:
原帖由 ♥WaiT-HeI 於 2011-4-17 23:28 發表
  先撩者賤
係吁招人滅團就有問題?就叫先撩者賤 ?咁多團都打過滅團啦你唔去講下人地...你地都識講男仔要有風度...你地呢???有???忍1次就叫有????

發新話題