發新話題

小飛豬處事不公問題

[Close]

小飛豬處事不公問題

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=604885&extra=page%3D1
警告無視版規的會員 (追加分身公開&追討責任)若被下述分身攻擊,誹謗之會員,可以到申訴區,提出申訴. 请不要此區提出. 多謝合作.

HERO534
破戒僧

因以上兩位會員口角越演越烈,所以均禁止發言一周,及扣除積分10分

使用分身刷帖,更家可恥.再犯封鎖所有帳號&電腦.

第一: 我同你解釋過好多次短消息亦有同你解釋你完全無視我
我呢個號已經冇開幾年 冇回過人 冇刷過貼你加我依個AC個名落黎根本就係陷我於不義
再者 若被下述分身攻擊,誹謗之會員, 呢句已經係好有問題 因為由始至終都係我俾人攻擊先
而且你都證實左果D分身的確係佢既分身
  我係攻擊我都只不過係攻擊緊同一個人

第二:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=604903&extra=page%3D1
小飛豬: 由於情況十分嚴重,封鎖電腦, 並將有關AC -10分處理

感謝提出申訴.

大家再睇返呢個貼

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=604885&extra=page%3D1
若被上述分身攻擊,誹謗之會員,可以到申訴區,提出申訴. 请不要此區提出. 多謝合作.

依家咁多證據證明佢犯左咁多次 為何只是封IP同扣分

感覺上呢個小飛豬根本就係花生友 咩都唔理就封左我個HERO534同破戒僧
我本來就係綜合區集中晒D證據 你一封就咩都冇Q晒 封之前又唔睇我個貼D字

重點係
為何最後只是封左佢IP而放生帳號? 遲早有一日破戒僧分身大軍東山再起
若被上述分身攻擊,誹謗之會員,可以到申訴區,提出申訴
小飛豬你係咪想到時再花生多次?

第三: 將我hero534ac禁言我亦覺得不公平 你既然都證實左佢既分身係分身
你明唔明咩叫俾分身屈? 我只係澄清事件又冇洗版我犯左邊條版規要禁言七天?
俾分身圍攻發身口角在所難免 唔通好似佢d屈人貼個事主咁唔出聲呀?咁佢依家d小號咪繼續安然無恙繼續屈人囉

最後 :
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=604891&extra=page%3D1
冇錯當日見你咁做野放生破戒僧我態度的確唔好 我可以係度向你道歉 sorry 語氣的確重左d
但你個小飛豬好得去邊? 我是語氣係唔好但 比晒證據你你話我亂吠? 依家你都證實左我d證據係真既你係咪都應該道歉?
我放證據你就無視 好了今日終於有好心人放左證據係申訴區你先肯做野
咁我想問下你呢D所謂管理員見唔到證據係申訴區係咪就唔會封破戒僧? 明知條友有錯都唔封仲要我短消息比埋證據你睇都唔肯封串返我轉頭 仲要羅我呢個分身黎祭旗 我真是唔明你呢D管理員咩心態去做事 係咪管理員就咁大牌唔到申訴區放證據都唔肯做野 再者 本來我D證據放左係綜合區係你DEL左我AC先搞到冇晒 你知唔知搵佢咁多屈人既貼需要時間?
我相信我比左咁多次你睇你係睇得到 但係你del完我個貼要我再搵多次放係申訴區 管理員真大牌
希望各位理智咁分析不要偏幫管理員

引用:
原帖由 skyyero 於 2014-2-9 14:24 發表
警告無視版規的會員 (追加分身公開&追討責任)若被下述分身攻擊,誹謗之會員,可以到申訴區,提出申訴. 请不要此區提出. 多謝合作.

HERO534
破戒僧  ...
好吧 作為一個男仔
大方點吧
我不知道這回事 就當亂封了
大方點 再開一個新號 繼續玩就可以了嚕.
做人應該大方 謙虛。
這不是大問題 重要的都是能玩 慨然都處理了
該想想平熄 再試試pm 小飛豬 當然他不是不理智亂封
但你也有罵戰 封7天也很小事。
上年7月 我無故被管理員 封了一個月 你知道我這個月怎生存於vlan?
我都是用分身而已 沒關係辣 人總會做錯事。
封錯了我 我也沒怪他們。
當然我大方的 都不會計較 最後我無事 釋放了 我都沒這問幹嘛封我一個月。
既然解了 就算數吧   我做女的 都可以做到大方. 你都試試拿我為榜樣。
不然再辱罵都沒用喔 對你沒好處 你都要繼續逗留vlan的
我本人相信你出發點是好的 。 再解釋一下應該會放你。
麻煩哂了

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2014-2-9 14:45 發表

好吧 作為一個男仔
大方點吧
我不知道這回事 就當亂封了
大方點 再開一個新號 繼續玩就可以了嚕.
做人應該大方 謙虛。
這不是大問題 重要的都是能玩 慨然都處理了
該想想平熄 再試試pm 小飛豬 當然他不是不理智亂封 ...
係綜合區d人咩都唔知又幫住晒個小飛豬 小飛豬又搞咁多誤導人既野搞到d人以為佢岩晒所以我覺得我有必要係度開貼解釋下 無錯係人都會做錯野 但個小飛豬唔睇字亂咁做野仲要做錯咁多野 佢唔睇我d證據話我亂吠佢人格已經係好有問題
不過重點係點解要放生破戒僧d分身? 又話再犯封號 唔通今次咁多證據都唔夠? 請問封左去邊?
個小飛豬根本講同做係另一回事

引用:
原帖由 skyyero 於 2014-2-9 14:49 發表

係綜合區d人咩都唔知又幫住晒個小飛豬
不過重點係點解要放生破戒僧d分身? 又話再犯封號 唔通今次咁多證據都唔夠? 請問封左去邊?
個小飛豬根本講同做係另一回事 ...
綜合區全部負數的帳戶 不是破介曾的嗎?
我不懂這事 剛接手 我在慢慢了解中

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2014-2-9 14:51 發表
綜合區全部負數的帳戶 不是破介曾的嗎?
我不懂這事 剛接手 我在慢慢了解中
負分數唔係一樣可以用? 係就永久封鎖/del佢ac啦 唔斬草除根遲d佢咪又一樣開出黎屈人

引用:
原帖由 skyyero 於 2014-2-9 14:54 發表

負分數唔係一樣可以用? 係就永久封鎖/del佢ac啦 唔斬草除根遲d佢咪又一樣開出黎屈人
負分數是不能用的了
不會辣 因為我們會知道是他的分身
我們會嚴謹處理 放心繼續遊戲吧

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2014-2-9 14:56 發表

負分數是不能用的了
不會辣 因為我們會知道是他的分身
我們會嚴謹處理 放心繼續遊戲吧
係論壇度用唔到? 我記得佢屈我果陣係負十幾金 屈我屈到變百幾金囉
加上vlan咁大 佢大把地方用得著

引用:
原帖由 skyyero 於 2014-2-9 14:58 發表

係論壇度用唔到? 我記得佢屈我果陣係負十幾金 屈我屈到變百幾金囉
加上vlan咁大 佢大把地方用得著
負金還能留言 可是負分數是不能 既不能進行遊戲 (即登入VLAN平台進行遊戲)
再者 他可是購買vip 1年的玩家
http://www.ipve.com/bbs/space.php?action=viewpro&uid=2717584
都浪費了265hkd了 這情況都不會解封了
好比其他會員懲罰都重了

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2014-2-9 15:00 發表

負金還能留言 可是負分數是不能 既不能進行遊戲 (即登入VLAN平台進行遊戲)
再者 他可是購買vip 1年的玩家
http://www.ipve.com/bbs/space.php?action=viewpro&uid=2717584
都浪費了265hkd了 這情況都不會解封了 :ha ...
咁有咩用? 佢分身仲可以留言屈人 佢根本冇必要用果d ac玩遊戲 條友咁多分身一睇就知佢冇朋友佢求其開個玩game一樣玩得
重點係佢日後可以拎番出黎屈人 而且小飛豬本身話封號處理 咁樣擺明放生 懲罰輕左就真呀
講真我好記得佢屈我果陣係負分 屈屈下就幾百分啦
負果10分佢求其回十次都入得game啦= =

禁你七日就發哂顛

什麼"俾分身圍攻發身口角在所難免"

同D小學生理由一樣

再者佢已經比人鎖電腦(上唔到VLAN 用唔到VLAN)

我都唔明你係到嘈咩

定係你真係想迫人扣你分
「  睇到我當年既影子
      自信的拉、即刻放技、連拉  」

引用:
原帖由 oleole 於 2014-2-9 15:06 發表
禁你七日就發哂顛

什麼"俾分身圍攻發身口角在所難免"

同D小學生理由一樣

再者佢已經比人鎖電腦(上唔到VLAN 用唔到VLAN)

我都唔明你係到嘈咩

定係你真係想迫人扣你分 ...
咁你有冇睇埋後半句? 唔通好似佢d屈人貼個事主咁唔出聲呀?咁佢依家d小號咪繼續安然無恙繼續屈人囉
你有冇睇埋佢d屈人貼? 唔澄清反抗繼續俾佢屈? 澄清就係小學生? 難道啞忍是對的? 你係咪做開縮頭烏龜?

引用:
原帖由 skyyero 於 2014-2-9 15:08 發表

咁你有冇睇埋後半句? 唔通好似佢d屈人貼個事主咁唔出聲呀?咁佢依家d小號咪繼續安然無恙繼續屈人囉
你有冇睇埋佢d屈人貼? 唔澄清反抗繼續俾佢屈? 澄清就係小學生? 難道啞忍是對的? ...
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=604903&page=1#pid6124691
傻完味

唔好迫我炮你
「  睇到我當年既影子

引用:
原帖由 oleole 於 2014-2-9 15:09 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=604903&page=1#pid6124691
傻完味

唔好迫我炮你
話左vlan多人唔睇字 所以我咪開個貼係度解釋囉 結果仲係有人唔睇字
我最後一句都講左希望各位理智咁分析不要偏幫管理員
你咁唔用腦講野仲問我傻完未 你真係....

如果你唔知封鎖電腦係咩一回事我就解比你聽

封鎖電腦 係 犯下VLAN最大既死罪

一但封鎖電腦 就算都求情都係唔會解

封鎖電腦 唔理你用?春野大中小號

全部都用唔到VLAN 上唔到VLAN論壇

如果我係你

我會接埋訓教 咪迫到人反感

得罪雙管係死罪

「  睇到我當年既影子

引用:
原帖由 oleole 於 2014-2-9 15:13 發表
如果你唔知封鎖電腦係咩一回事我就解比你聽

封鎖電腦 係 狂下VLAN最大既死罪

一但封鎖電腦 就算都求情都係唔會解

封鎖電腦 唔理你用?春野大中小號

全部都用唔到VLAN 上唔到VLAN論壇

如果我係你

我會收埋 ...
一堆廢話 咁條友唔可以去網吧? 俾fd用又得 大把途徑d分身佢用得著
重點係 小飛豬話過封號+封鎖電腦 依家只做左1樣 我想問多次你究竟有冇睇字

發新話題