發新話題

一個魔王ser插件要幾錢

[Close]
你出幾錢?
我可以幫你寫一個
度身訂做

我度身訂做的意思是由0開始寫
100 - 200 恐怕不能,除非是不用加插槍枝,技能,人物等等額外道具
如果閣下經費不足的恐怕你只能找其他人幫寫

引用:
原帖由 ignok99 於 2014-4-28 20:56 發表
$100
包等級系統,魔王模組,等級槍殺
整到Legxxxd咁就

$30000-40000啦
整到Legxxxd咁其實唔難,只係需要時間咁解.
30000-40000就唔洗,我認為$1000上下左有就得

引用:
原帖由 -_打開_- 於 2014-4-28 23:46 發表
$1000
十年後交貨其實唔難,只係需要時間做到 6 科壯元咁其實唔難,只係需要時間咁解.
可能你需要十年,但我頂多一個月有交貨.
不過真係會有人出咁高價買插件?
好似無咩可能

引用:
原帖由 -_打開_- 於 2014-4-29 00:02 發表
如果唔難, 做咩要一個月? 我相信有高手會係一個星期内做好

高價買插件點會無
人地課金出1000去買server高層
所以你想表達咩意思?

引用:
原帖由 ignok99 於 2014-4-29 19:20 發表

如果真係$1000 咁易
周街都係Legxxxd啦

你又唔開個SER賺到Legxxxd咁多
Legxxxd最頁都小賺左$40000
你呢?
你要明白,寫插件唔係話寫就寫,講就梗係容易,寫插件E家野有苦自已知
仲有唔係個個人都日日遊手好閒.
就算我得閒都唔會真係特登去寫個Legxxxd魔王出尼
第一,唔一定賺錢,但需要付出大量時間及精神
第二,你抄人抄到十足,唔洗講,被人炸就一定
第三,CS1.6已經唔多人玩,應該話已經Hit唔起,就算寫左個老翻Legxxxd魔王出尼都唔一定會多番人玩CS1.6,只不過係搶其他Server人流咁解,所以人流方便唔會得到保證

$1000蚊,你肯出,我肯寫,主插件頂多5000-6000行

有無賺$40000咁多我就唔知啦
但我就真係賺唔到$40000
我記得我之前個總計收入係5000+-

引用:
原帖由 乂鬼月乂 於 2014-5-6 16:08 發表
現今CS都無咩人玩,樓主你仲出錢寫BOSS? 咁不如自學自寫
mychat 教學區有好多,有散文,你可以去睇下
唔洗哂咁多錢叫人寫SMA 仲要等佢既所謂"時間"
你認為自學需要既"時間"多D
定還是由一個識寫Sma既人尼寫需要既"時間"多D?

唔好誤會,無惡意,純討論,並無任可計對成份
歡迎探討

引用:
原帖由 乂鬼月乂 於 2014-5-7 23:44 發表

um,睇黎你真係唔明我意思
既然樓主對CS仲有好大既期望
咁不如就真係出力小小自己學SMA自己開SER賺錢
唔洗真係自己拎D錢出黎叫人寫個SMA仲要等,到時候改ser邊個改?
你收錢負責幫佢寫姐,包埋改? ...
如果係我,我會包埋保修期大約3個月咁,好似你去買電器一樣.都會有保修期.
如果個server開左3個月都搵唔出有bug咁我無野好講

發新話題