43 123
發新話題

[Left 4 Dead] [含圖]我以為得新手會話人外掛,原來老手都會

[Close]
引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 20:07 發表
真係唔明你個目的喎, 講真成件事又唔關你事 , 就算係約44 都唔會叫你啦
目的呀??咪就係見下你地尼班高手囉~
睇下你地點打到咁勁呀ma~雖然打機好渣...都想學下野...
尼個目的你收唔收貨呀??

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 20:11 發表
你一個人想見, 又唔肯出經費,

講甘大堆野做乜者?
喂...尼度比人講野嫁...你做咩唔比我講呀??
我唔出經費都可以約下人睇下人出唔出呀??
依家你都唔出啦...咁你又咁多野講??

引用:
原帖由 rabbitsvssheep 於 2009-10-19 20:14 發表
如果打出黎打囉
如果輸 我都心服口服
你出呀??咁就好啦...不過你會唔會叫我出尼嫁??
因為teddy又唔叫我出去..又唔比我講野呀!!
你係咪都係咁嫁?

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-19 20:17 發表

你講來講去叫人地出
你自己係唔係冇睇清楚果個
OR...
你有失憶病....不如你睇下醫生牙
對你個病有幫助
妳叫我睇下邊個呀??我睇唔明呀...妳介紹妳個醫生比我睇啦~~
如果唔係我睇唔明妳講咩呀...唔該妳!!

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 20:19 發表

我係覺得你係中間撩事鬥非咯, 講完D無陵兩可既野
請指教~~點樣無陵兩可呀??
比d例子尼睇下先啦...等我檢討下自己

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-19 20:22 發表
請問各位連完帖未.我逐個扣ok?!
唔ok就唔好再連帖
請問一下我應唔應該繼續回佢地貼呀??
係咪唔扣分嫁?我冇分比人扣呀..
不過都想問...唔扣我作為用家應該回應佢地

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-19 20:26 發表

唔好煩了..網上打我同兩位版主監場順便卑我錄demo XD
對於三個對外掛咁有研究既版主.無所遁形

有需要出聲睇下出黎個分幾多咪知邊個勁d~邊個邊個有冇用外掛囉.
嘈咁多做乜.由其落網吧果d晒氣.
係度傾都咁惡傾. ...
hahaa....妳係版主...妳又識佢地...緊係咁講啦...
我地尼d普通玩家可以點姐?
我回多幾句妳又話扣分..佢地繼續妳又唔扣分...
跟住又話我約出尼晒氣...好野...妳岩晒...妳d fd岩晒~~

引用:
原帖由 Terencehk 於 2009-10-19 20:27 發表
no.1 你真係目中無人, 到呢一刻仲要一口咬定我地係外掛
ok fine 真係低b到無論
版主岩岩同我講約人係晒氣...
恤髮...我話你知咩係晒氣...你繼續係度講就真係晒氣啦...
你見唔到"中央"幫緊邊面咩??講多都晒氣!!

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-19 20:31 發表

我話明逐個扣關版主咩事.出黎約戰事實係晒氣.
L4D你唔好話我知嘈到戴耳塞都聽唔清楚既環境都聽到隻BOOMER係邊.
定還是你想包網吧等個場靜晒卑佢地打?!

你話FD.真係唔好意思.L4D真係識好多人.
但係得個講字有用?! ...
我都打過l4d....係咪真係會聽唔到boomer呀?
如果係我唔會成日做boomer比人聽到啦...妳可以話我cheap...但唔係幾時都咁嘈呀??
請問一下人地音質好得唔得呀?

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 20:32 發表
你自己諗下人地講D野有無道理

你一個人可以負責D咩, 口口聲聲提議埋出黎玩44 ,

雙方係FD可以, 佢地2邊都係對立, 你可以做咩? 睇戲?? 唔好以一己以私 去叫人地做你想睇既野 ...
依家有人話想打44...我提意最直接ge方法有咩問題呀??
咁就有目的呀??唔比我都同佢地一齊打嫁??

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-19 20:36 發表

有少少九唔撘八.唔係成日比人聽到即係都有機會.你一重生就有聲.點會卑人聽唔到?!
除非你一出黎就慣性卑人射爆.又或者你玩bug
如果唔係一定有聲點都有機會聽到
hunter撲出黎都會有聲啦~都係果句~除非玩bug
仲有唔 ...
咁唔該就叫目中冇人ge no.1唔好咁串啦...
係佢咁講野恤髮先咁嬲...先尼抱怨渣...
先撩者賤...打死冇怨呀~~
自己有冇咁講過自己知啦!!

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-19 20:36 發表
我又冇引用你D POST
我都係睇唔過眼...D人感串姐
POST WIN左NO.1
好勁....因為WIN左NO.1...所以你地未POST出來

之後係唔係外掛...大家自己會知嫁啦
NO.1係唔係高手..大家知道
感宜家都係約個44
打一場"高對VS"..冇F ...
講咁耐妳都唔知點解恤髮要開post....個個no.1 d fd就走出尼話44...44...
如果唔係no.1咁目中無人....佢唔會咁嬲...唔會係尼度講....
呀邊個話佢識no.1...佢個人好好...我夠識恤髮..知佢個人唔係咁啦...
咁講出尼有用咩??如果佢自己收歛下就唔會有尼件事啦...

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-19 20:40 發表

最快解決辦法就係打返場先講野.對抗場既野對抗場解決
唔好話質唔質疑實力.點解要你地舉證問題已經好明顯
佢地話你地外掛.你話佢地話你地外掛
咁而家係要證明冇人用外掛
咁係咪卑人話果邊去親身證明呢?!
我叫你地上 ...
sorry喎...我絕對冇叫人坐船過尼喎...我本來都唔知佢係澳門...
唔該妃敏版主唔好咁講啦...我個人敏感...聽落有骨呀~~唔該~~

43 123
發新話題