發新話題

[Left 4 Dead] [含圖]我以為得新手會話人外掛,原來老手都會

[Close]
引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-19 19:26 發表

感你打機係求開心既姐...
感你唔好 POST 牙

高手唔高手衣D野...大家都係心知嫁啦.....
我個人覺得你POST出來係找事黎做囉....

有冇品衣D野都係以啦...
你冇試過走場??你冇試過做一D冇品以野...?
唔會囉.... ...
其實事情差唔多有結論嫁啦....就係約出尼網吧44啦~~
不如我再解釋比妳聽呀...我個人就最nice ge(最多嗲)...
其實就係咁ge...當晚佢地話說就6神上身..就用晒佢地所有ge運氣去羸左呀第1名喎...
點知係尼個時候...原來第1名同比卡超佢地呢就話佢地係外掛...咁佢地當然心心不憤啦~~
雖然話6神上身...自己都有努力嫁...但竟然比好多人心目中ge高手高手高高手>>第1名咁樣野...
仲叫用得最明顯ge黑板唔好講野..咁佢地都冇用...咁當然嬲啦...
而尼個時候..就要講番teddy個問題啦...佢話"咁都唔洗開post嫁"
咁其實尼講呢...就我岩岩都講過..唔知妳有冇睇..不過我都唔介意講多次ge...
就係個個人ge接受程度唔同...恤髮都認左自己eq低...所以遇到尼件事就好嬲...好唔開心...連教都訓唔著呀...
諗左好耐...佢決定尼"抱怨區"尼度抱怨一下...咁尼個時候...no3所講ge樂器出左尼啦...
佢地就係一班睇唔過眼ge玩家...覺得原來咁出名ge第1名都係咁ge人...咁所以咪加把口囉...
最終咪變成左no3所講ge..越吹越大囉~
咁其實依家都有玩家支持出尼網吧44嫁啦...包括我....我地等緊妳ge一票呀~~

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 19:36 發表

如果你可以包起一切費用, 我唔介意, 當俾自己RELAX下.
咁又唔得...我慣左aa制...我準備問安信借三幾十蚊...
唔出尼唔好玩呀~~出尼啦~~

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 19:41 發表

你講黎講去都係果樣野 ,  唔通你係開網吧 ?
咁d人又話44...咁最公平就係出尼嫁啦~
有咩唔見得人唔可以出尼打姐?

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 19:42 發表

你係局外人 我都係局外人

你用你聽到既 同我聽到既 黎作比較-.-??

我所講既吹 你地個邊d人 一吹就周圍講

吾係有d路人係到講 我都吾知呢到有人開左個版

而你所指既吹係 老作

分清一下 ...
唔係...我所指ge吹就係你所講ge樂器...咁樣吹~

講咁多做咩呀??如果係要判斷ge?點解唔直接d出尼打姐...
大家既然都冇咩唔見得人ge野....有咩好怕??

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 19:52 發表

ok 係既就你擇日 不如飲埋個茶先去打44

我吾慣餓住個肚打機

你去定開位先 我鍾意食燒賣 你幫我叫多兩籠ok?
幫你叫唔係問題呀...不過你自己比錢喎...
我都係借安信睇嫁~~
咁點姐??我約囉...2邊ge人點呀??係咪出尼打姐??
係ge我搵網吧呀...no3去嫁啦~~

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 19:53 發表

但你都搵多3個人比d表示

甘樣真係比吾到反應你
搵緊啦...你唔洗咁心急...人地唔係個個都似你咁快嫁ma~

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 19:53 發表

但你都搵多3個人比d表示

甘樣真係比吾到反應你
teddy唔出呀...咁我都比唔到反應呀...唯有再問下人啦!~~
2邊有冇人去姐??比卡超呢??o個晚佢都係度!!出尼講句野啦~

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 19:56 發表

你就最快la  

裝左幾個摩打

我本身都吾係甘快ga 你吹我先答你ja
係呀...我吹一吹你就搞掂啦...你睇你幾快??
我約人嫁渣...點夠你咁快   應承

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 19:56 發表

你就最快la  

裝左幾個摩打

我本身都吾係甘快ga 你吹我先答你ja
你睇成個vlan有邊個夠你快姐??
我講咁耐...係得你一個出渣ma~

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-19 19:59 發表

人地諗野簡單=.=
你唔洗講感多-.-
當然簡單直接啦...唔通仲網上講咁耐咩?
有咩咪出尼傾下囉...到時就知龍與鳳啦~

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 20:01 發表

你睇 你由第二頁 我未黎個時
你而家講緊話出黎44

係都你最快先
係呀..我一早講啦...不過都仲係約緊人...
係得你一個出渣ma...最快  最爽呀!!
我講都唔夠幾句你就肯出....就飲茶tim....快手快手~~高手高手

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-19 20:02 發表

我想問一聲...如果人地係澳門
你又要佢出來打咩....?
要坐船嫁...哥哥
如果人地唔出....你迫佢都冇用啦= =
所以咪係度問緊囉...姐姐...唔係都唔洗問啦...妳諗野真係複雜呀

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 20:03 發表

你都幾夾硬, 我唔明點解你係都要人出去, 因為無朋友想識多個FD? 定係網吧經營者 ?? 定係基 ??

定係想撩事鬥非係旁邊睇下戲 ?? 你又係多野講得黎都幾無聊

真係唔明你個目的喎, 講真成件事又唔關你事 , 就算係約44 ...
都話我唔係做網吧...講極你都唔明!!
原來係係澳門呀??咁真係冇計啦...出唔到尼..冇44打.~~

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-19 20:07 發表

感佢一早都講唔出....
感你重要問?
佢唔出我咪問第2個囉...妳見唔到咩?
睇清楚先回啦~~唔該晒!!

發新話題