43 123
發新話題

[Left 4 Dead] [含圖]我以為得新手會話人外掛,原來老手都會

[Close]
晒鬼氣啦..d"高手"成日大家玩比面派對...入到埸見到就乜哥乜哥咁..
佢地果d"高手"唔識ge...咪唔係高手囉...得佢地d乜哥乜哥先可以係高手...
跟住見你勁咩?佢地人多..三五成群話你外掛...你吹得佢脹咩?
冇計嫁..人地係game都出晒名勁嫁啦...依家輸左喎..點認姐?咁可以點呀?咪話你外掛囉恤髮!!

不過有樣野都幾搞笑...*DEAD* 食緊燒賣: 係我no.1面前用外掛用到咁出面
尼句即係點呢?意思即係話佢自己用外掛用到好熟??所以一睇就知你用外掛呀??
定意思係因為佢覺得自己已經係最勁??係l4d ge no.1??所以羸左佢就係外掛??
恕我個人比較蠢...我真係諗唔明...

不過有樣野我真係好想講ge...可能你打機真係好勁...好醒...
咁你都唔可以排除其他人都勁嫁??唔係淨係得你同埋你d比面朋友先勁嫁..
仲有就係..打機都係為開心姐...羸左唔洗串嫁...輸左又唔洗賴隊友ge...
尼樣野係我同恤髮,黑板佢地打ge時候學番尼ge..佢地就算同d唔識ge隊友打...
輸左...咪一笑置之囉...打機渣ma..有咩好賴姐?
當然每個人都好想同勁人一隊...但在我尼講...我更想同d有品ge隊友一隊...
即使佢唔係l4d ge第一名,亦唔係出晒名勁...但起碼打ge時候會開心d...

建議上面d"高手"們...第1名...如果覺得佢係外掛咪好似eddie6446咁講...唔好同佢打囉...
"高手"們又要打...又要話人外掛...咁輸左講尼做咩姐?
再唔係ge...咪試下約佢地出去網吧打44囉...咁大家都冇得用外掛...
好過你係屋企見人地羸左就估人地用外掛啦...

我係舔舔(雖然冇人識)...有咩指教可以打出尼大家傾下!!

嘩...你咁講就唔得啦...人地話黑板外掛姐...
你冇理由話番人地係外掛嫁ma ...

佢地擺明讓賽啦...所以黑白都唔包...
點知計錯左條數...又見你用外掛用得咁好...咁咪心心不憤囉~~

引用:
原帖由 MatthewWinkie 於 2009-10-18 20:52 發表
我識你架lamlam,你估下我係邊個
企鵝仔嗎?

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 18:12 發表
我吾明白對錯既界定係邊?   中立D講 ,

我都覺串人係吾岩, 但係睇到 佢係認為樓主係外掛先出聲惡言相向

佢開個POST出黎講俾人話係外掛? 甘佢就係對果方?  錯果方係因為佢串人所以錯??

甘如果有一日有人開個POST出 ...
其實佢又冇話自己係對亦冇話no.1係錯...佢只係覺得....佢係no.1喎...
佢自己都咁講啦...敢係佢面前用外掛用到咁出面??
而且大家都知佢係老手啦...恤髮個題目都打到明啦...
即係話估唔到咁專業ge  no.1  第1名都將佢當係外掛...咁佢又冇用...咪心心不憤係抱怨區開post囉...
當然如果你一日打一百幾十埸...你埸埸都心心不憤...又可能埸埸都想分享ge...咁我相信vlan絕對歡迎你開post ge...
其實我就完全唔識尼個第1名ge...而當日你都在埸...佢有冇咁講過你自己知啦...
我覺得如果呀第1名真係咁想知佢地係咪外掛...咪試下約佢地出網吧打囉...咁咪大家都知大家係咪外掛囉...又可以識多幾個朋友....幾開心??
再唔係囉....覺得佢地外掛咩??咪唔好同佢地打囉...點會又覺人地係外掛...又繼續打...咁樣輸左又唔開心...有咩謂呀?傻豬尼ge~

係啦...支持呀...."試下"約佢地約出尼網吧打啦~~

引用:
原帖由 Terencehk 於 2009-10-19 17:11 發表

我都明多個朋友好過多個敵人,但係我並唔係贏左就post出黎串咀,而係想表達出,點解連呢d人地認為係高手既人都會有咁既諗法,有冇品 我理唔到咁多,我打機係求開心既姐 ...
恤髮你地又係ge....打o個晚又唔同佢地講你地係-6...係運氣...搞到人地話你地外掛...
如果你地o個晚講清楚咪咩事都冇囉...第1名仲點會話你地外掛姐...仲點會叫"用得最明顯ge黑板唔好講野姐"
到時最多咪話"最-6 ge黑板唔好講野"...搞到今時今日咁都係你地自己造成嫁!!
各位...我講得岩唔岩先??

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 18:59 發表

回復 57# 的帖子
咁又唔可以一口咬定...咁可能佢真係心心不憤呢??
個個人唔同嫁ma...你比人話外掛可能同d fd講下就得...
可能佢地要咁樣釋放出尼呢...邊可以咁樣一口咬定佢嫁??
做人唔得咁嫁...

引用:
原帖由 *小︴俊× 於 2009-10-19 18:58 發表

網吧d機a_a 好驚架啵

聽吾到聲仲要用吾慣d滑鼠
唔係到時尼個又話佢外掛...o個個又話佢外掛咁...有咩謂呀?
出尼打仲可以識多幾個朋友...係出尼我一定支持呀!!一定出尼呀!!當網聚呀~

引用:
原帖由 Terencehk 於 2009-10-19 19:04 發表

對唔住囉
果晚訓唔著 第二日返工遲左成個鐘
因為太-6所以訓唔著呀?你d運氣用晒啦...見唔見呀?

引用:
原帖由 *小︴俊× 於 2009-10-19 19:05 發表

demo咪搞掂囉~__~  我無你咁有米落網吧打機咁神
我都冇米嫁...不過要睇真人版ge第1名, teddy同比卡超喎..佢地不嬲出晒名嫁啦...咁緊係要睇啦~
借安信我都借啦...睇下真人版佢地究竟係點打到咁勁呀ma...
恤髮o個d呢..我就冇興趣啦...因為佢地ge係運氣...唔係時時有ge...

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 19:09 發表

甘你睇返人地回覆 同埋人地既舉止 係講乜

相信 清楚事件既人 都知道 係點樣傳

我所見到 睇到既 係有一堆人係game內外

係到話打嬴左no1

我吾係亂講ga... 但係 我三仔 都想見識下 ...
啦...佢地係點諗我就唔知...不過可以肯定係佢地都心心不憤...-6一次就比人話外掛...
唔通成隻game真係第1名佢地班"高手"玩晒咩??
另外想講ge就係...當晚ge事得佢地知...佢地有冇咁講...恤髮又有冇吹水....都係得佢地知...
我作為一個玩家...聽到d咁ge事都覺得佢有問題...係咪第1名就冇人可以羸到??
如果係咁當年"泰臣"唔洗咬人耳仔啦!!

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 19:13 發表

係某人話事情對與錯好明顯, 所以我先講幾句,  唔明對與錯既界定

我講野都無特別偏幫某一邊, 我都被人話過外掛, 係抱怨區度抱怨左一下-.- 都記左好耐.

我玩L4D, 可能都會有時好心心不憤, 但真係要狂開POST 同人 ...
傻啦...點會話你呀??不過真係好想好想好想傳達一個想法比你地尼班高手知...
你地打機係勁...但係真係唔排除有人實力or-6羸到你地ge...你地比次機會人啦...可必羸左就話人用外掛呢?
唔通泰臣輸左又話對手食禁藥咩??
仲有真係一樣野...個個人接受ge程度唔同...可能....係可能呀(假設渣)可能我話你一句傻仔...你當番我傻仔冇野...
但我話第2個人傻仔...可能佢已經打鍋金ge我...你明唔明呀?所以佢要開post....千其唔好怪佢地啦...

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 19:17 發表

我幾時出過名-.- 係佢地出名
總之就支持出尼網吧44啦...我好想見下高手們ge英姿呀...
仲可以見埋no3....諗起都開心呀!!

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 19:22 發表

就比多次機會 打多場證實下
打呀...我都好支持嫁...就你搞啦...約出尼44啦...
邊間網吧d機好呀??

43 123
發新話題