發新話題

[Left 4 Dead] [含圖]我以為得新手會話人外掛,原來老手都會

[Close]
姐係做人唔好做到感...
你都囉左個彩.....WIN左人地....就唔好POST人地 出來啦...你口口聲聲講人地冇品...但你地自己做嫁野未一樣...
你宜家感做....日後一定後悔!!

PS.多個朋友好過多個敵人...
日後都好相見D...
کaþKa

引用:
原帖由 Terencehk 於 2009-10-19 17:11 發表

我都明多個朋友好過多個敵人,但係我並唔係贏左就post出黎串咀,而係想表達出,點解連呢d人地認為係高手既人都會有咁既諗法,有冇品 我理唔到咁多,我打機係求開心既姐 ...
感你打機係求開心既姐...
感你唔好 POST 牙

高手唔高手衣D野...大家都係心知嫁啦.....
我個人覺得你POST出來係找事黎做囉....

有冇品衣D野都係以啦...
你冇試過走場??你冇試過做一D冇品以野...?
唔會囉....
کaþKa

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 19:13 發表

係某人話事情對與錯好明顯, 所以我先講幾句,  唔明對與錯既界定

我講野都無特別偏幫某一邊, 我都被人話過外掛, 係抱怨區度抱怨左一下-.- 都記左好耐.

我玩L4D, 可能都會有時好心心不憤, 但真係要狂開POST 同人 ...
同意...
比人話外掛...感你未DEMO囉
心心不服...未打多次囉

P.S...如果比人話外掛果D唔打..
感大家都明嫁啦
کaþKa

引用:
原帖由 rabbitsvssheep 於 2009-10-19 19:41 發表

無啦啦有人3v4侮辱你 你就知
我剛玩時就比佢咁侮辱一次
e家無啦啦話吹雞,然後話你死緊
最後話你外掛....
你會有咩feel呢??呢個行為絕對唔要得,
如果你冇用CHEAT...你怕咩比人講
我自己經驗比人話CHEAT
KDT TEAM 都有2個話我...吹到= =
感我冇所謂....我D FD信我
怕咩...

如果吹雞...你都可以吹雞嫁
你有實力..唔怕比人吹雞

如果唔想打...你未KICK曬佢囉...
3VS4....其實冇咩嫁...
你知唔知小個人...秒數小D嫁
出世感快D啦....
کaþKa

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 19:54 發表

係, 最直接 但你有無諗到其實可能有好多理由,

你得閒人地未必得閒, 又有安全理由, 我網上叫你去打機, 可能變左去叫你打飛機

外國比賽SER都係交DEMO, 唔通你要法國果D去美國網吧打 ?? 無可能的

所以我先懷疑你 ...
人地諗野簡單=.=
你唔洗講感多-.-

کaþKa

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 20:01 發表

當然簡單直接啦...唔通仲網上講咁耐咩?
有咩咪出尼傾下囉...到時就知龍與鳳啦~
我想問一聲...如果人地係澳門
你又要佢出來打咩....?
要坐船嫁...哥哥
如果人地唔出....你迫佢都冇用啦= =
کaþKa

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 20:04 發表

所以咪係度問緊囉...姐姐...唔係都唔洗問啦...妳諗野真係複雜呀
感佢一早都講唔出....
感你重要問?
کaþKa

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 20:07 發表
真係唔明你個目的喎, 講真成件事又唔關你事 , 就算係約44 都唔會叫你啦
佢地想推個POST...
所以未係感講囉=口=
کaþKa

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 20:09 發表

佢唔出我咪問第2個囉...妳見唔到咩?
睇清楚先回啦~~唔該晒!!
你講來講去叫人地出
你自己係唔係冇睇清楚果個
OR...
你有失憶病....不如你睇下醫生牙
對你個病有幫助
کaþKa

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 20:19 發表

我係覺得你係中間撩事鬥非咯, 講完D無陵兩可既野
同意...and 佢真係好無聊

要打唔可以係屋企打....
你感鐘意去網吧..感你自己去啦

کaþKa

唔通死都要出來打..?
出來打又要比船錢....
之後重要同公司請假??
کaþKa

我又冇引用你D POST
我都係睇唔過眼...D人感串姐
POST WIN左NO.1
好勁....因為WIN左NO.1...所以你地未POST出來

之後係唔係外掛...大家自己會知嫁啦
NO.1係唔係高手..大家知道
感宜家都係約個44
打一場"高對VS"..冇FIRST AID
感再DEMO...
第一...可以幫紀敏..
第二...有DEMO 係唔係外掛一目了然

有咩唔好..
کaþKa

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 20:42 發表

講咁耐妳都唔知點解恤髮要開post....個個no.1 d fd就走出尼話44...44...
如果唔係no.1咁目中無人....佢唔會咁嬲...唔會係尼度講....
呀邊個話佢識no.1...佢個人好好...我夠識恤髮..知佢個人唔係咁啦...
咁講出尼有 ...
感佢串咀..我唔覺有咩問題
因為係佢個人問題...
但我覺得你只係睇表面野囉
如果NO.1人唔好..就唔會感多人幫佢啦

کaþKa

OK....
版主..CLOSE POST 啦
事件完左
کaþKa

發新話題