18 12
發新話題

[Left 4 Dead] L4D 點解甘多csaa...真係有得睇

[Close]
我宜家開始講件事出來...

話說我同Teddy入左個ser...個SER係貓仔
當時得一個位...teddy入左..我花生睇佢打.
點知teddy hand左出去...
我入左代牙tebby玩
果時我同csaa.7皇爺加一個街人
果時我地做人...出tank
之後我唔好彩..黑白左
之後得返2個first aid....之後佢地問邊個黑白
當時我只係打字..因為我係女仔..唔係好想講野
講左幾句要first aid...之後佢都唔同我包
我就忍唔住開MIC講...你未黑白都唔同我包...
之後嘈左一間...我已經唔想理佢..就算
點知佢出口傷人...改名叫sapka唔係勁又係到扮勁
又有好多唔多想講嫁野
改名之人係csaa同7皇爺(當時阿3都係到)
之後我就忍冇可忍....用我SER開講佢

我本身都算啦...多一事不如小一事

唉...點知有一日...我自己入SER
SER 名叫"CS"...本身都知係咩人開...點知果個SER
KICK左我3次之上...
我唔明我點解會比人KICK...都冇原因...
之後...我用csaa名玩...佢就同我講
csaa: 你同佢講 今次呢件事 我兩日會系vlan開10幾個ser 兩日後就唔會在開
csaa: 而家熄ser訓覺 放過佢先 聽日繼續
csaa: destiny always團聚

到第2日...我見到好多想講我但又打錯字嫁SER
第3日..我見到有12個SER..不過係打錯字
我叫sabka...唔係"sapka"..你串人都打錯人地字
之後..我叫佢打44
csaa: 我得閒先應戰 你吹X我漲
csaa: 我日日要開10幾個ser 唔夠ram開l4d
csaa: 我唔信我4GB RAM玩唔贏佢
csaa: 我日日要開10幾個ser 唔夠ram開l4d
csaa: 等我唔開十幾個ser 我就得閒
csaa: X你 你真系**侮辱成份**仔一個 我都話得閒先
csaa: 同唔應戰系兩會事 你明唔明
csaa: 星期六 沙田富豪網吧
csaa: 幾點都得
csaa: 你同佢講
csaa: 咁佢即系冇答覆啦
csaa: 即系驚啦

叫佢打44...變左出街打

"csaa: 你同佢講 等我玩得興奮先"

之後重要玩得興奮先...真強勁

到之後...

csaa: hello
本人: 你冇野牙....出街打
本人: 你怕輸?
本人: HOME 有咩唔好
csaa: home等我得閒先
csaa: 我而家叫你出去 你話我驚俾人打
csaa: 妹妹仔 你個大腦真系有D問題
本人: 叫你打44...你就講咩出來打
本人: 你自己有病
本人: 唔好話人啦
csaa: 系唔系驚12個ser有你名呢
csaa: 咁我既作風系鍾意出去打 你可以唔應承
csaa: 12個wor
csaa: 你唔信12個ser? 一陣開左我add你
csaa: yes 我仲有好多興奮野
csaa: 你拭目以待

我估大家都知道咩事件啦...叫佢44...佢推3推4...(已經推左幾次)

کaþKa

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:27 發表
CSAA同sapka之間既爭執....局外人如果唔知成件事來龍去脈  就盡量唔好作出評價
樓主話有人開ser作出人身攻擊  但會唔會之前又有一d導火線  局外人唔清楚呢??

另外  樓主所講果場對抗  我都在場  同場主CSAA一隊
o係 ...
對不住....阿3係局內人...你先好似係.局外人
你本身都唔多知道事件嫁來龍去脈....你又出POST= =
کaþKa

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:47 發表

當時人出黎澄清係一件好事
但睇番樓主評論csaa時  都有相片為證
唔知你有冇相片去支持你同csaa既對話呢?
你只係局外人...你講感多都冇用
你問下佢有冇講過衣D 野
加上小狼都知道我同佢D 對話
感已經足夠!!
کaþKa

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:50 發表

我出post時並冇就事件作出任何評論  唔通咁都唔出得post?

果場對抗我當時有在場  我先出黎解釋一下  我所講既事完全係圍繞場對抗
我一直都係講事野....我當時100%冇傷到佢一血
我冇TK過佢...
کaþKa

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:27 發表
CSAA同sapka之間既爭執....局外人如果唔知成件事來龍去脈  就盡量唔好作出評價
樓主話有人開ser作出人身攻擊  但會唔會之前又有一d導火線  局外人唔清楚呢??

另外  樓主所講果場對抗  我都在場  同場主CSAA一隊
o係 ...
口口聲聲講局外人...
但你宜家似局內人囉...
不如你改名叫csaa
کaþKa

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 10:57 發表
系屋企我點知你會唔會用外掛果D 果次已經同你講明左 唔系唔同你包 系冇人睇到你話你黑白 果關人地話黑白 你話你自己打左句me2 當時又系同人地打緊  我地一定見到? 然後就開mic系度串 果個場系我fd開場ga ch map之後 ...
有DEMO .同識我嫁人都知我唔會有外掛..你冇講過囉
我之後都唔理你啦....我冇串囉....係你自己出口傷人
你知唔知你個朋友已經唔係到...去左我SER玩-.-
都冇ADMIN...唔通唔GO咩?!
کaþKa

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 11:03 發表
第五關如果你冇100%tk過我一血   我將條陰莖切落黎 煲湯俾你補補都得 做過就做過 唔好唔認
我100%冇TK你...
鐘意會講未點講
不過.......

FPS抱怨區 - 特別條款
3-1 任何發帖或回覆內不論圖文、短片或音效檔皆不可含有以下成份:
論壇宣傳(論壇宣傳判定請看1-8),色情,不雅,噁心,裸露,他人私隱,外掛發佈,Bug發佈,商品宣傳,公司宣傳

一間比人禁言三天就唔好啦

我就改名話八婆之類 冇指名道姓

你自己知自己果時講邊個啦

講感多都係冇用..
打44啦....唔好煩..
重可以幫紀敏DEMO

کaþKa

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 11:01 發表

你確實你系以主觀性??定系純粹幫fd 你post果D相全部都系攻擊我 以事前根本就系佢不知所謂先 點解你唔將佢不知所謂既相都post埋?

新手<~ 其實吾係一個問題

但系對於一個職業級既玩家 個個都系新手 ...
如果唔係你一開始做D不知所謂嫁野先
事件會變成感?!
如果出去打44...一間我怕你比人迫左入去男次
變左打架感就唔好啦...
小朋友
کaþKa

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 12:51 發表

o係vlan一有爭執  你呢種人就會叫人打44解決  我覺得好可笑
而家討論緊既係人品問題
打44  贏左係咪即係有品? 輸左就冇品?
講真 44只係比試技術  同人品完全冇關係
係你煽動人地打44時, 請細心想想 唔該 ...
你根本唔知我同佢嘈左幾耐...衣一件事...已經嘈左好幾日...
好白講一句你都只你局外人..我同佢之間野你了解幾多..?
我同csaa都係不地吹水口...
講地底...都係沒完沒了
感我都題出打44 啦
打完44咩都解決
کaþKa

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:00 發表
我系kick你啊 你一入黎我就可以Kick你啦 仲洗等第五關??? 而家仲唔認.. 不過我冇學你地cut圖 你唔認都吹你唔漲   多謝你提醒版規
果時甜甜一講比位我...
你就KICK我啦...之後
我都唔知道你係感鐘意作野
作我TK你...之後就借題發揮
KICK左我
کaþKa

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:31 發表

睇番你第1頁第2幅圖
首先上面有觀眾用全頻講野
然後當時玩緊既我 清楚睇到小肥肥呢個人(相信係sapka) 不停用言語挑釁玩緊既csaa
csaa: 8婆 時間到我  ...
你根本唔知道事件來龍去脈
請你唔好火上加油
کaþKa

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:23 發表
我咪話 原來豬標唔系 證明我醒覺lo 你中意點話都得
講左感耐...其實我要嫁野好簡單
我有同你講過...
我只係要你道歉感簡單
但你一直都係唔理我

一係打44/ 道歉
你講我錯曬....唔通你冇錯咩?
本身一開始同你嘈..我都冇理你
係你一而再再而三出口以本傷人...本一件小事
比你小題大做
本身你係改我名傷人同有損我名聲在先
我先會做出一D傷害你嫁事
所謂先撩者賤
到之後你開SER名..第1日開左4個..第2日6個..之後12個
全都係人身攻擊感主題
你自己感做好好??
你感做等於你好有品??
کaþKa

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:37 發表
咁windsang又清楚來龍去脈??
佢本身係第1件事都在場...
到前日同你打44果個都係佢...
唔通佢唔清楚?
کaþKa

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:40 發表

我講緊既係果場對抗內既事 我都在場  清楚睇到你用粗言穢語挑釁人先
但我並冇評論過之前你同csaa有咩爭執  
請你唔好為一d無謂既事而嘈
感你又同3哥嘈??==
你唔好自己打自己咀巴
کaþKa

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:42 發表
事情既發生根本系佢入到黎串我 唔單只第五關 佢第一關入黎已經攻擊我幾次 我第五關先攻擊番佢 3你就覺得我第五關先攻擊佢就認為系我串緊你地team  原來同觀眾對罵就系串緊對面team 途中對面team都經常同觀眾交涉 請 ...
原來我w0w都係攻擊??都係串你?

配服配服!!
کaþKa

18 12
發新話題