發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]
引用:
原帖由 stoner_jun 於 2009-5-7 19:15 發表

緊係要啦
最欣賞Ap話 : "我唔會諗人地係唔係cheater喎 .. 就算係既咪當佢高手咁打囉"
抱怨!!!
呀jun又擺我上抬。
By the way, I'm back.

首先好多謝有人賞識我。

不過依度始終係抱怨區,唔好傾D同抱怨無關既野,無謂令到依個貼失去原意,令版主難做。

引用:
原帖由 キくりソム 於 2009-5-11 17:39 發表
版主已經失蹤..同埋我諗只要你地唔引起鬧戰版主都冇乜所謂既=p
抱怨﹕你唔知版主係邊個 =)

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-5-15 13:38 發表

我玩親有d連tank可以打車/樹都唔識
重有d到宜家都唔知係save room 感染者可以1秒重生都唔知
唉.....
唔係掛 =.=
我玩vlan咁耐都未見過依D人既。

你一定玩左vlan好耐。

引用:
原帖由 我的小弟弟 於 2009-5-15 16:37 發表

o係正版 server 撞到勁人o既機會仲難過 o係 vlan ............
我相信steam同vlan一樣有勁人既,不過係要約囉。

終於到我抱怨了!

今日真係遇到一個奇人! 個名係一個英文單字,玩玩下成日都講下佢對個game既見解。

做喪屍時,有時完左一個攻勢我地畀d意見,佢又多多藉口, 完全唔諗下自己係咪真係捕錯位。又跟唔到時間一齊出,白白錯過左好幾個滅團既機會。

做人時仲經典! 佢用右手按mouse開鎗清怪時左手好似永遠唔識動咁,唔可以一路行一路射,靠佢救人就真係死得。
好中意企o係度打d喪屍仔,完全唔會跟大隊入d安全d既地方守。
用m16要用一款準心,換連散就叫我地等等佢,話換另外一款準心會準d =.=,咪又係救唔到人。

我隊友話同我打咁耐未聽過我用咁重既語氣講個"頂"字。 =.=

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-6-17 20:19 發表

係咩字? 係咪LMNO 下一個字??
萛啦,o個下火者,依家覺得條友好攪笑。

引用:
原帖由 PET1230 於 2009-6-19 05:18 發表
我知呢道唔係罵戰區,發呢帖絶對無罵戰之意,希望版主不要刪帖,我係度自爆係想要一個申辯、認錯和抱怨的機會
呀P.,申辯和抱怨是可以的,你也無需認錯,你冇做錯野。

係我o個日太火,抱歉,希望你原諒大家可以做個朋友。

話你攪笑唔係串你,係因為同你打機唔會悶,做你對面你都會成日打D字出黎表達自己。

可以睇得出你絕對係一個有心的好玩家。

發新話題