30 12
發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
講真個句CCY  說好的放上高登呢?又話拍片 起我底?

你個**粗口**樣CCY唔係話要係高登起尻我底?  高登個POST方唔方便放上黎比我睇下?

BTW你好似話李力持比你起過底?李力持本人E家淆哂同你個廢青CCY道歉?  咁我係咪要好驚?

係咪要睇注册日期?睇完可唔可以話我知我幾時注册架?打手

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-1 23:16 發表

再一次想問...你唔係話緊我下嘛-_-?
**粗口**樣高登POST呢?  放上黎睇下OK?等我仲驚左咁多日

引用:
原帖由 x00900 於 2015-1-3 20:03 發表
哈哈哈哈

原來年齡係咁重要 其實細過你 EQ同IQ冇你咁低咪得

串人書都未讀完就同佢嘈既人 多數都係D只係識得強詞奪理既人

就好似你咁 全部都係粗口 同埋你可以拎真果個AC出來咁講未

12Lv話 你自己玩vlan果陣 我仲 ...
咁多偉論暗示你IQ比正常人低且我要比膠你?

引用:
原帖由 x00900 於 2015-1-3 20:03 發表
哈哈哈哈

我冇睇錯你好似0LV?  你又真係幾有天份話12LV低既

引用:
哈哈哈哈

'原來你覺得自己係系到串緊人'E句  人地有話覺得自己係串緊人咩? 一直都係你自己自作多情,
BTW我就真係覺得你自己係到獻醜

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-3 13:35 發表

所以你都見我無回佢地只係回返你地d"正常人"既post就明咩事
一班小 學 雞來,你同佢認真就哂氣了
你會唔會玩一張圖自己廢win唔到反而走去吠同組廢
最後比全場人話佢地有問題都仲要粗口吠?
你唔見佢/"佢地"次次比我 ...
嘩我吊./..真係驚到要立即跳樓自殺

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-3 13:35 發表

所以你都見我無回佢地只係回返你地d"正常人"既post就明咩事
一班小 學 雞來,你同佢認真就哂氣了
你會唔會玩一張圖自己廢win唔到反而走去吠同組廢
最後比全場人話佢地有問題都仲要粗口吠?
你唔見佢/"佢地"次次比我 ...
'同埋佢地唔信姐,高登果邊同樂古果邊都post哂' <<姐係咁,你放個POST上黎,等我淆下底得唔得?

引用:
原帖由 x00900 於 2015-1-3 22:28 發表
回覆97樓
原來多論點就係暗示IQ比正常人低

咁應該所有通識科好既人都IQ低過人

回覆98樓
你睇清楚我係有句
(想我拎vlan玩既ac出來都得 叫[CJB]_00900 最少高過12lv就是了~~)
而且我冇講過12Lv係低

回覆99樓
又係要 ...
'回覆101~105樓
你地想針post上高登就慢慢吧 始終我都唔知佢係你地場講過d咩'      <<你又要睇清楚  邊個想post高登,邊個話要起我底?

引用:
原帖由 x00900 於 2015-1-4 08:14 發表
我唔知既野 只係唔知佢有冇講post上高登

而且樓主呢次係講輸左比ccyccy

原來路人三國果個貼26樓 樓主有講我名-0-... 係諷刺我onj定咩=.="

雖然我真係對遊戲既輸贏冇咩所謂....

哈哈哈哈 ccyccy係果個貼完全輸 ...
哦冇咩既,其實我地一直笑緊CCY 話佢自己起左李力持底,又話自己要去POST高登起埋我地底,咁我地緊係淆哂底架啦
問題係唔知點解你唔知頭唔知路都可以答到嗲咁神奇姐,實際上成件事都唔關你事
你話你唔知佢有冇講過POST 高登起我地底咁,你自己可以睇番樓上,佢自己都話已POST高登,問佢拎個POST出黎又拎唔出LOL

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2015-1-4 02:22 發表

姐係開post就一定等於比人話過果錯?
goodest logic
過果錯?
goodest diction

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 14:42 發表

我無話起底係班kai子自己話我起姐嘛
我一直話post高登,係班___聽完就話我係高登仔咩
話咩有種起我地底咁,我一直只係話post高登樂古呢d
係班聽唔明人話既不知明生物自己輸唔起吠姐
都話...佢吹到當日8人有5人係佢地 ...
咁你POST左高登未呀?又POST左樂古未?,又話拍左片放上去比人評?片呢?
我當日都好仰慕你起左李力持底既事跡架WO

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 18:41 發表
自己一味得吹,高登個區post左又話左
係我話完高登開post你班小 學 雞老吹我話起底
不過都岩既一班小 學 雞,同埋真係我唔太聽得明其他生物既說話:s
求人話:s ...
就唔好話我地一味得吹,係你自己係一味尻吹OK?叫你拎個POST出黎又話POST左,咁個POST呢?_?放條LINK上黎唔得?你係咪唔明我地UP乜?     '放個POST上黎比我地睇下'<<<<有邊幾隻字你係明呀CCY??  BTW'同埋真係我唔太聽得明其他生物既說話:s"E句似唔似話緊你自己

30 12
發新話題