發新話題

話題討論 : 遊戲更新

[Close]
更新檔會如期每個星期推出

我做更新檔的是為了破解版玩家可以作出第一時間的更新

但令版本分散不是我的控制範圍內可以做的事

OK,你地覺得煩既話,版主不會再取消高亮『逼』你地更新

所有選擇權在你們自己手上
引用:
原帖由 long3214 於 2010-6-14 19:02 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2167664&ptid=235599][/url]
返返正題啦~吵交幫助唔到解決問題~

9vs9埸因更新後時至今既插件都亂晒 仲經常死ser 真係難為埸主費時修復 玩家又未能盡興遊戲 應該重視尼個遊戲更新問題 ...
希望你明白,更新是不會令伺服內部的插件亂晒

我反覆看過我發表既更新檔內容,已確認不會影響主程式/Srcds的核心運作

引用:
原帖由 andrewwoong 於 2010-6-14 19:18 發表

又冇話係用左你的更新
如果主題係『話題討論 : 遊戲更新』,咁我都係更新發佈者之一

無話關唔關邊個事,我只係提供我既意見

用邊個既更新都無影響
引用:
原帖由 long3214 於 2010-6-14 19:19 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2167767&ptid=235599][/url]
但點解次次更新完之後bug頻頻出現 如tank無敵 特感復活位會近左?
呢個問題似乎係場主本身插件問題多於更新問題

因為我都講過更新係FIX BUG,正常係唔會影響插件運作

引用:
原帖由 smallpo 於 2010-6-14 22:21 發表
我之前都建議過..
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=216600&extra=&page=2       #25
''長期開場之人仕''請在www.ipve.com申請,''長期開場''的定義是開場超過3小時或以上,申請內容需填寫  #1)場名  、#2)vl ...
你話開個區比佢地個宣傳帖我都覺得有得考慮

始終如果個個都開宣傳帖,最後個主版都只會充斥宣傳帖

但都要收集大家意見,大家認為那一個方案比較好?

引用:
原帖由 smallpo 於 2010-6-14 23:03 發表
我覺得收集見意既因數太少
等同係電腦開多個folder放文件,可以有咩意見?

我覺得你應該同壇主傾下開多個區既事

要追隨開場人仕既版本,就去更新
只係同自己朋友玩既,由佢地自行決定咩版本 ...
個人電腦開folder放文件不可套落現時版區劃分既建議

因涉及的不只是單單版主及管理員,而是整個版區會員的利益

希望你明白

回覆帶有攻擊性/挑釁性會依統一版規2-1 任何發帖或回覆內不論圖片,文字,影片皆不可含有以下成份:
色情,不雅,噁心,挑釁,裸露,侮辱成份,粗言穢語,他人私隱,人身攻擊,Bug討論或發佈,外掛討論或發佈,商品宣傳,公司宣傳,論壇宣傳(論壇宣傳判定請看1-8)初犯處分 - 威望-5 禁言三天 隱屏帖子

各位請自重

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-6-15 19:00 發表

枉你同佢咁熟,完全錯晒
我估係英文字,有無得加精

引用:
原帖由 孽紋乂菲 於 2010-6-15 19:21 發表

夠出書,出到好似金庸系列咁多
同意 +1

出電影既話可能好似陰陽路咁拍到死唔斷戲

引用:
原帖由 孽紋乂菲 於 2010-6-15 19:25 發表