發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]
咩你地唔知AP個頭像係咩~~~係瑪利奧果粒無敵星星, 食左就無敵

引用:
原帖由 Ap. 於 2009-5-28 12:05 發表
終於到我抱怨了!

今日真係遇到一個奇人! 個名係一個英文單字,玩玩下成日都講下佢對個game既見解。

做喪屍時,有時完左一個攻勢我地畀d意見,佢又多多藉口, 完全唔諗下自己係咪真係捕錯位。又跟唔到時間一齊出,白白錯過左好 ...
係咩字? 係咪LMNO 下一個字??

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-9-28 14:23 發表

<---l4d最惡嫁女仔= =
要變成
引用:
原帖由 wookayan 於 2009-9-28 14:23 發表

<---l4d最"柒嫁"女仔= =

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-7 16:54 發表

你會咩=.=
同你一齊咪會咯

發洩-_- 玩左甘耐. 今日被人話係wall hack !!   勁無奈.....

仲要話不嬲都知你係外掛-.-  你無野啊...... 外掛會俾你d bug hun 撲到?

你射爆人地隻肥仔就靠聽聲,  我射d 怪就話wallhack ?  

叫你打44話ok~~之後又走左去, d fd 又唔應機 , 打完44 交埋條片俾你檢查都得

我係個街場玩 ~ 之後見到對面幾次BUG HUN 又爪又撲~~ 我話BUG 少陣OK?

佢話: 吹啊 , 叫我柒少陣 , 係人都知你 ON 9 TEDDY WALLHACK -.-  

我O 哂咀 .  玩甘耐第一次俾人甘講

我都唔明D人~ 佢做人爆左人地D怪就係技術,   做怪被人爆就係WALLHACK

仲話我同開果D FD 都係WALLHACK -.-  你係咪WALLHACK上腦啊

我不嬲都周圍同人玩 ,  個個L4D 老人都有夾過 ,  甘NEL NEL 你都係WALLHACK 啦-.-

最衰係 叫佢玩44 話 OK ~ 之後成班唔應人 , 好大怨氣~~~ 吼 / . \

發新話題