發新話題

[Left 4 Dead] [含圖]我以為得新手會話人外掛,原來老手都會

[Close]
引用:
原帖由 Terencehk 於 19-10-2009 02:30 AM 發表
我最多都係卵子樣,我唔要做精蟲
拿你地講還講唔好拎d蟲仔出黎講呀.不雅ga!..

FPS抱怨區 - 特別條款
3-1 任何發帖或回覆內不論圖文、短片或音效檔皆不可含有以下成份:
論壇宣傳(論壇宣傳判定請看1-8),色情,不雅,噁心,裸露,他人私隱,外掛發佈,Bug發佈,商品宣傳,公司宣傳
初犯處分 - 威望-5 禁言三天 隱屏帖子

下次我捉架喇而家岩岩大變動.卑多d時間你地適應咋

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

請問各位連完帖未.我逐個扣ok?!
唔ok就唔好再連帖
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 rabbitsvssheep 於 19-10-2009 08:23 PM 發表

出黎打邊個都無外掛囉
出唔到咪搵第2個玩囉
我地都唔係個個日日team train~_~
唔好煩了..網上打我同兩位版主監場順便卑我錄demo XD
對於三個對外掛咁有研究既版主.無所遁形

有需要出聲睇下出黎個分幾多咪知邊個勁d~邊個邊個有冇用外掛囉.
嘈咁多做乜.由其落網吧果d晒氣.
係度傾都咁惡傾.出到黎仲洗打機既?!分分鐘打人都似

想證明清白用實力去證明.而唔係用咀炮去證明.

Gaming Live

引用:
原帖由 wookayan 於 19-10-2009 08:27 PM 發表
唔通死都要出來打..?
出來打又要比船錢....
之後重要同公司請假??
咪係.得閒就24小時覆佢唔洗隔十幾粒鐘先得閒覆佢啦
啦真係多口講句
Gaming Live

引用:
原帖由 chung227 於 19-10-2009 08:28 PM 發表

請問一下我應唔應該繼續回佢地貼呀??
係咪唔扣分嫁?我冇分比人扣呀..
不過都想問...唔扣我作為用家應該回應佢地
請善用編輯帖子功能
引用:
原帖由 Terencehk 於 19-10-2009 08:27 PM 發表
no.1 你真係目中無人, 到呢一刻仲要一口咬定我地係外掛
ok fine 真係低b到無論
講多無謂.用實力去證明卑大家睇
我相信如果真係有實力能夠贏到佢地幾個唔會係撞彩
Gaming Live

引用:
原帖由 chung227 於 19-10-2009 08:30 PM 發表

hahaa....妳係版主...妳又識佢地...緊係咁講啦...
我地尼d普通玩家可以點姐?
我回多幾句妳又話扣分..佢地繼續妳又唔扣分...
跟住又話我約出尼晒氣...好野...妳岩晒...妳d fd岩晒~~ ...
我話明逐個扣關版主咩事.出黎約戰事實係晒氣.
L4D你唔好話我知嘈到戴耳塞都聽唔清楚既環境都聽到隻BOOMER係邊.
定還是你想包網吧等個場靜晒卑佢地打?!

Gaming Live

引用:
原帖由 chung227 於 19-10-2009 08:30 PM 發表

hahaa....妳係版主...妳又識佢地...緊係咁講啦...
我地尼d普通玩家可以點姐?
我回多幾句妳又話扣分..佢地繼續妳又唔扣分...
跟住又話我約出尼晒氣...好野...妳岩晒...妳d fd岩晒~~ ...
你話FD.真係唔好意思.L4D真係識好多人.
但係得個講字有用?!定還是打多一場怕卑人炒幾千?!
唔係想串.只係想知.既然佢地有實力贏到.為何要怕網上被版主監管情況下去打多場去證明自己?!
不如公證D大家貼晒D DEMO出黎卑其他玩家睇下有冇外掛
有能力贏又何必怕卑第三方睇到呢?!
Gaming Live

引用:
原帖由 chung227 於 19-10-2009 08:34 PM 發表

我都打過l4d....係咪真係會聽唔到boomer呀?
如果係我唔會成日做boomer比人聽到啦...妳可以話我cheap...但唔係幾時都咁嘈呀??
請問一下人地音質好得唔得呀? ...
有少少九唔撘八.唔係成日比人聽到即係都有機會.你一重生就有聲.點會卑人聽唔到?!
除非你一出黎就慣性卑人射爆.又或者你玩bug
如果唔係一定有聲點都有機會聽到
hunter撲出黎都會有聲啦~都係果句~除非玩bug
仲有唔好講咩中央唔中央.睇到你地嘈咁耐我都眼怨
引用:
原帖由 Terencehk 於 19-10-2009 08:35 PM 發表

証明唔証明都已經無意思 , 佢地今次係樣衰左 ,
又比人放上網講, 係咪條氣都唔順.
好似係卑人話果邊放上網咋wor.話佢地果邊都未放上網
Gaming Live

引用:
原帖由 wookayan 於 19-10-2009 08:36 PM 發表
我又冇引用你D POST
我都係睇唔過眼...D人感串姐
POST WIN左NO.1
好勁....因為WIN左NO.1...所以你地未POST出來

之後係唔係外掛...大家自己會知嫁啦
NO.1係唔係高手..大家知道
感宜家都係約個44
打一場"高對VS"..冇F ...
係囉咁樣咪唔洗嘈落去囉!
Gaming Live

引用:
原帖由 Terencehk 於 19-10-2009 08:38 PM 發表

本身係無質疑過實力
點解你係要我地舉証,而唔係要佢地舉証?
我唔知你係想調停件事定係依家想越搞越大.
如果係想幫佢地好落台既,我諗佢地唔會心領啦 ...
最快解決辦法就係打返場先講野.對抗場既野對抗場解決
唔好話質唔質疑實力.點解要你地舉證問題已經好明顯
佢地話你地外掛.你話佢地話你地外掛
咁而家係要證明冇人用外掛
咁係咪卑人話果邊去親身證明呢?!
我叫你地上網打返場叫做鬧大件事.你地叫人坐船過黎同你地打唔係鬧大件事?!
引用:
原帖由 chung227 於 19-10-2009 08:39 PM 發表

咁唔該就叫目中冇人ge no.1唔好咁串啦...
係佢咁講野恤髮先咁嬲...先尼抱怨渣...
先撩者賤...打死冇怨呀~~
自己有冇咁講過自己知啦!!
呢個又另一個問題啦.佢撩唔撩人佢既事.
而家講緊證明樓主唔係外掛呢.唔好離題啦

Gaming Live

引用:
原帖由 chung227 於 19-10-2009 08:42 PM 發表

講咁耐妳都唔知點解恤髮要開post....個個no.1 d fd就走出尼話44...44...
如果唔係no.1咁目中無人....佢唔會咁嬲...唔會係尼度講....
呀邊個話佢識no.1...佢個人好好...我夠識恤髮..知佢個人唔係咁啦...
咁講出尼有 ...
你自己咪又係講緊44.你又no.1 d fd?!認真問你
發唔發生都已經發生左.和和氣氣打返場大家好落台.定還是有人認為打完會落唔到台?!i don't thinks so
Gaming Live

發新話題