發新話題

《有些玩家素质太差》

[Close]
唔好提名得唔得.係咪又想禁言三天
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 xtream 於 20-1-2010 11:49 PM 發表
其實點解l4d2區仲未有版規既...
枉你做過見習版主
FPS區係冇獨立版規
得統一版規
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=159201
引用:
原帖由 NAGASUMI 於 21-1-2010 01:11 PM 發表
尋人post又俾開名??
尋人post o既名就唔係私隱?
呢d選擇性執法好有問題啵

做得出預左俾人爆出黎
就係因為一條咁o既犯定,保障晒所有搞事玩家
倒返轉係vlan包庇呢d玩家搞事,因為玩家們唔可以開名
就冇人知佢地做過乜
...
你尋人果陣會唔會數落人地既不是?!
會既話一樣唔卑開名

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

版主並非職業.亦非24小時
或每天長留論壇.
看不到不代表可以犯
你們猜別人想法的能力真的好強0.0
事情我不知道詳細.正在處理當中
Gaming Live

引用:
原帖由 SamChoy 於 28-1-2010 01:24 AM 發表
同埋紀敏真係要開個尋人區~~會方便好多
以前L4D有幾可有尋人.
咪又係Steam改左個好友果度先至出現尋人果類野.
以前都冇既0.0

我覺得果d嚮雞蛋裡便挑骨頭既人.
小心講野為妙.陣間卑人挑返轉頭就唔好啦.
大家嚮得論壇講野講尊重既姐.
你出得人地個名.又要係有心侮辱人既.人地話你唔岩.
你掩住個良心話自己冇錯.冇問題.
不過個個都覺得你有問題姐

尋人開名.個帖內冇侮辱成份.都唔會有事
之前試過有人扮晒野嗌尋人.
話人地玩成點點點衰.咪又係即時禁訪七天
而家算好嚕.set左統一版規.
變左禁言三天.冇行以前條舊政.野野禁訪.重則ban ip
所以而家d人咪學緊打橫黎行囉

唔好同我講咩包唔包庇.隻L4D咁多人.識晒咩家陣.野野有咩事都屈人包庇..得閒冇?!..
Gaming Live

引用:
原帖由 天條院沙姬 於 28-1-2010 01:37 AM 發表
既然超級版主 知道左我既要求 做唔做已唔係我能力範圍內 要講 講哂
希望版主會做野 我都唔需要再多講
重申一次 我立場係 覺得統一版規有講明 唔比開名唱衰其他人 冇惡意尋人除外
就係咁多 唔係萬一要禁言 冇版規講明 ...
總之大家將心比己.做人留一線,日後好相見.
Gaming Live

發新話題