18 12
發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]
個KC囉!
成日講日文串我!
仲搞到我好唔開心添!明明對聽日文好有信心架嘛!!!
點知卑佢講左幾句~我先發覺原來我唔識聽!

唉!!!~~~ 灰到盡頭呀!!!!!

仲有呀..個Alan呀..成日話我樣既問題所以部電腦有事.
但係佢嚮度果陣我部腦又冇事喎!
跟住佢就借d易係度串我話我樣衰啦..凸...vlan d版主冇個好人架
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

點解d人玩電腦要玩上腦!!!

打L4D死左會好似真人會死咁款果咋呢..

精神分裂中....
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 キくりソム 於 2009-5-11 06:55 PM 發表
前身合是採蓮人 門前一片橫塘水
抱怨:版主都唔識咁大件事!!!? 我點會做得出
兩位都唔好睇得太重

呢個post卑大家發洩下既姐..唔好罵戰就冇問題..想吹水都冇所謂.樓主果位版主已經冇做了

火山爆發:呢個世界所有《麻甩佬》都係奸架

見到我有成熟媽媽咪就係咁痴埋黎摸身摸勢
玩喪屍game咁耐都係優先蝦我先
而家連去到kf都係咁...隻tank又係獲獲打我先

字詞解釋:麻甩佬指tank boomer smoker hunter ((電腦果隻))
Gaming Live

引用:
原帖由 \\良心// 於 2009-5-28 02:38 PM 發表

唔知點解 l4d 特別受 人地呀媽 歡迎 .......
平時個仔曳又唔捨得打 , 谷埋谷埋走黎打喪屍 ........
串咀呀7仔

連你都蝦我!!呢個世界冇公義架喇
Gaming Live

引用:
原帖由 tommyma 於 2009-6-19 11:08 AM 發表
有D玩家好似有FD就大曬,就去亂KICK人,自己又唔係場主,又係最遟入果個,真係氣都頂埋

好多時係某XXXXX既團員
以上引用內容經過修改

此回覆觸犯版規第3條  禁訪一天
如發抱怨內容帖子 嚴禁以任何形式列明暗示指出 該場場名或任何有關人士暱稱 以免引起罵戰(包括短片)

Gaming Live

連我都卑你激嬲埋...
講你又唔明.明你又唔做.做你又做錯.錯你又唔認.認你又唔改.改你又改唔好..晒氣...
成日係度逃避現實..當你係朋友先同你講..錯就要認.打就要企定.明唔明企定點解.
企定係你錯左人地點話你你都唔可以怨.
你錯左.人地嬲.所以話你.你仲要話人地好話你= =...咁你同駁咀有咩分別..

真係卑你激死我地
Gaming Live

引用:
原帖由 PET1230 於 2009-6-21 05:46 AM 發表

我話︰
"係你地D勁人面前開聲真係覺得自己7.7

哎!你地又成日改名,又唔出聲,下下想扮平民,鬼知你響度咩?唔通下下入場都要CHECK STEAM>.<
真係以後唔敢開聲……"

純粹、完全、絶對、Definitely, absorlutely為講笑>.<

係 ...
我都唔係講你= =
Gaming Live

引用:
原帖由 terry198 於 2009-6-26 01:25 PM 發表

你未同佢打過你梗係咁講
唔係架.我地有好多例子都係做人勁
做怪唔勁架@@

例如某某人..做人果陣似足外掛..但係用過觀眾身份睇佢玩就會知佢唔係...

射雀100%命中.一槍死...一令轉臉就穿牆射死感染者..喪架..不過已經證實左佢唔係外掛囉
Gaming Live

引用:
原帖由 terry198 於 2009-6-26 05:24 PM 發表

但我個case唔同你o個個嘛
我都見過好多勁人,都分到邊個cheat邊個唔係cheat
所以你唔可以咁快否定我個case入面條友唔係cheat架嘛
btw,都好耐冇見過條友
我冇否定你..只係話有好多人真係會玩人勁玩怪唔勁...
我自己都係玩人ok...但玩怪好好笑..
Gaming Live

個個都蝦我............個個都趁住今日黎攻我..............
一波三折...想我點呀... ...我煩到個頭就黎爆啦
Gaming Live

果日入左個coop專家 ser+_+
我卑人tk down左.未黑白
跟住果個人係咁迫我補血
我唔未黑白~冇諗住咁快補~加上有pills食左先
點知條友投票踢我

跟住好彩3反 冇事= =..仲有人同佢講:迫人補血都有既你
Gaming Live

引用:
原帖由 92709248 於 30-7-2009 06:04 PM 發表

我開到場,,不過張個steam nickname變做有符號(基本)同數字,中文都會開唔到..
你試下張個steam nickname 轉做英文..可能得
你地咁FUNNY既= =免STEAM版?!
定係冇將隻STEAM轉做中文+_+?!
Gaming Live

引用:
原帖由 xtream 於 12-8-2009 12:07 AM 發表
當然有問題啦0.0
咁樣好易燒死隊員
而從現實生活離講都係唔岩既
情況就好似如下...
有人比另一個人打到百佳,你都唔會話dum個手榴彈過去打人戈條友到,跟住就問"有咩問題".... ...
玩專家電腦tank~如果tank多血冇咩點扣過..你丟個火彈落去仲好過幫佢射
個隊友反正都係三下死
Gaming Live

引用:
原帖由 giggs2009 於 13-8-2009 03:39 PM 發表

玩單機就可以咁做
對抗就等隻tank行開先投火彈囉
你講緊單機?!
我講緊coop專家 對抗梗係唔丟火彈= =..
對抗隻tank都唔會蠢到打到一件死亡再打其他人.
coop會
Gaming Live

18 12
發新話題