發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]
引用:
原帖由 chuntz 於 2009-4-14 00:58 發表
唔好引用回覆呀 睇清楚先打啦
重點係後面果句囉 ..............

回復 14# 的帖子

唔引用點知邊個講 ................. /.\

重點係唔罵戰 ................

引用:
原帖由 一千零一個 於 2009-5-11 01:54 發表

=.=同意你"佢係勁在同好多人打都夾到,贏率亦都好高,就算佢隊team整體實力低對方一線亦都可以帶得好好地什致可以贏埋。"呢句...
完全唔同意你"Ap.技術唔差,又未去到top top "呢句....

佢帶住我呢個新手都隨便炒人地40 ...
咁帶新手打新手炒4000都唔係難事 .................. =.=

不過 ap 真係勁o既 .........
技術好唔好 , 呢o的野好見人見智 , 亦都自有公論 , 唔駛拗 ~~

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-5-15 00:33 發表
Vlan D 人好多都好noob
好小見到真係識玩
唔係卦 ~~~
你撞唔岩渣下話 ???

引用:
原帖由 呀魚o_o 於 2009-6-22 17:12 發表
~.~今日玩左場街場好灰 機場第2關 有個叫@_@仔條友 叫我地守禁升降機個位
見佢咁惡 就下佢囉 之後仲要比人拉到掛住 算 走去救佢囉  之後死左 就話如左
之後就踢左我 ...
要知道 v13 同 v1 係2個世界 ........
o係 v13 唔可以要求咁多野 ...........

其實升降機果個位都幾好守 ~~~~
起碼唔駛俾人camp禁制 .....
(如果你識推 hunter o既話 ............)

引用:
原帖由 terry198 於 2009-6-23 02:25 發表
前排見到有條友2次,做怪廢到乜咁
但做human就鬼咁勁
我做怪匿埋佢都特登走埋黎殺我
同隊已經有人開聲串佢:"個cheat點用架,教下我丫"
無奈佢好似同fd一齊玩,佢個fd話佢冇用cheat喎
唉,同呢d人玩都幾無癮 ...
好笑 ....
做人勁同做怪勁係2回事 ..........

唔好下下都話人用外掛 ............

發新話題