發新話題

[無效] 挑戰: §復仇§ vs Laputa

[Close]
要場

要上軍都係  你地開場

引用:
原帖由 ~路飛~ 於 2012-5-5 16:31 發表
希望你地明白到 你地同舊屎有乜分別 特別隻寧寧
=.= 姐係玩lag場唔俾re都算   然後3個正選2個補  再有1個走場  45都守到你成粒鍾
咁識炮  我怕我齊人40分鍾g你地  你地好lulu =.=

而家你地講晒粗口又挑釁 就明捉你 =.=
規則就定左 如果你唔計較d分就唔好計較 唔關我事=.=
如果要挑既話 隨時sd張信黎 我地齊人得閒 咪當玩下歡樂場咁屠下你地

圖證在此

http://www.freeimagehosting.net/74xov

真係笑料   
贏45好似好威咁=.=  你地真係好勁

=.= 你地好係好lulu   唔回了  同lulu講得多  扁低自己人格=.=

=.= 你地真係好垃_  好好笑睇你地d po

引用:
原帖由 洛歌 於 2012-5-5 16:47 發表
先附小圖兩張

我團隊友們早已說了場是有問題 要求換場 但對方堅稱沒事
小圖可見  ...
你地真係好無品=.=  小朋友

引用:
原帖由 ~路飛~ 於 2012-5-5 16:49 發表

就這樣

? ? ? 咁就要睇番rp 邊個一直全頻 嘈黎嘈去=3=

我搵晒成個rp得個**粗口**字only

你地?

: sc哥 倒不如番**廣告**打? ? ?挑釁???

?
粗口就係粗口 =.= 使唔使我解俾你聽咩係粗口?

小朋友

引用:
原帖由 乂傻軒 於 2012-5-5 17:03 發表

唔想同你e d 咁冇文化水平 ge 人講野囉  整臭自己  ~+~
幾時黎港大李嘉誠醫學院探我呀 冇文化水平ge小朋友

引用:
原帖由 乂傻軒 於 2012-5-5 17:06 發表
我點解要探你 ?  我識你 ?   唔好 r fd啦
話你小朋友真係小朋友=.=  睇你一世都冇機會入u =.= 冇文化真係冇文化

引用:
原帖由 乂傻軒 於 2012-5-5 17:22 發表
入唔到 ? 我都未考  你又知 神手喎  果然
  唔想同你e d 咁冇文化水平 ge 人講野囉  整臭自己  ~+~

紅字為重點  中學生串大學生

:lol :lol  大學生  = 無文化    中學生=有文化   笑死朕

引用:
原帖由 乂傻軒 於 2012-5-5 17:31 發表
大學生  一定-有文化  咩道理 ?  
我諗你要去查下咩叫文化

發新話題