發新話題

對於會長 殘劍飛星 的回應

[Close]

對於會長 殘劍飛星 的回應

會長開左個信長clan  
我同班會員理解到會長工作太多
所以推ken  做一做master

會長 你可以放心去玩你果個  可以去星愿ga 超funny工會
恭喜曬^^  
講真 我想問你做會長做來做咩
咩都無做 以為班會員就幫你打??
正規 你話成日去ggc練  我就想問下 你ggc ac幾多
作為會長 你咩都無理行到
一開始我同andy就錯左 比你做
andy會考問題
我又無信心
ken話想開翻個
所以我地成個工會都認為比ken試做
你就去翻你果個 funny 信長工會
你對正規完全無熱誠 sorry ~
仲有 我都唔想講。。。
你日日系度post 分
系又post 無聊野又post 知唔知好無面嫁
我聽到D fd話 個Houn 會長 好xxx  成日開mh
我個心火曬   無曬面
仲問點解你做到會長  實力? 人格??  熱誠???

真系有練?? 點解唔同我地練??
又話ggc 宜家又話kyo
我地個工會系玩vlan嫁
你d技術無變到

同埋 我地唔服系你 玩玩下正規 又轉玩信長
同埋 你對正規都無咩熱誠  bm dh 果d又唔記得  起野又唔記
你信長勁就  玩你的------》長處
你完全無關心過個clan
話到低 可以話連會員ga 責任都無盡到  日日無上m群  
反宜ken作為一個會員就叫左好多人來我地個工會

引用:
原帖由 殘劍飛星 於 2009-1-16 22:50 發表

我唔上ggc玩-_-
係kyo~_~
同埋成日叫你地又冇人理我
我味自己一個練~_~
你都幾好野wor
成日叫我地  唔見lo  
我都想see下個m群 你講左幾多次野
引用:
原帖由 mejack1324 於 2009-1-16 23:04 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=983548&ptid=96670][/url]
這個...
技術不是一時三刻就可以有變..
更不是只看 amp 而決定是不是有變...
而且...沒有一個對應的玩家...就很難說技術是有變還是沒變..
diaoxide 您還未到可以使自己技術適當調整的層次...
如此每次都用全力打會長 ...
我第一唔系看apm=.= 也不是amp=.= 唔系技術問題
系在起野  簡名  方面 完全無用·心記    成日都話煩
仲要  我地同新會員玩    我地教新人
呢個神奇 有人格ga 會長 講: 你教him  我點win啊
實力  人格  熱誠   3種基本會長有ga野都無
心理上 你服唔服先

比一個人做會長   3分鐘熱度   成個月無on  之後on左一排同我 開信長clan
無可能服
1個玩唔好正規的人  仲去開信長工會
講明D  1 noob 可以專心理到2方面咩?
同埋我可以講  飛星 超少練
同埋你都唔認識 飛星

飛星我想講埋  
vlan 無得 1個ac開2個工會
你想點
放棄正規 定信長??

慢慢諗   我同ken開工會先  sorry

引用:
原帖由 acswacsw 於 2009-1-18 20:56 發表
先糾正你對於n年前既 回憶......
係flower同我同你無人做....就得番殘劍.......
對於團長一事....我覺得不用太過在於........只係名字上的問題吧.....
誰開都是一樣.......(vlan) ...
我唔服=.=  
開頭我唔無認識飛星  所以無所謂
不過見到飛星的行為  我可以話 不成熟  
Houn比飛星整花左。。
仲要開信長clan
問題主要信長clan..
(只係名字上的問題)問題飛星人格比人話到無。。
宜家飛星好勁咩
開2個工會
做得會長 唔多唔少都理下工會D野  比我feel  完全無理  有時候出來講下D廢話  
是但一個新會員都比飛星 多enjoy Houn D events

你幾時見飛星張houn D野放上心  
聽到飛星話開第2個clan  我幾火啊。。
人格 實力 熱誠  都無
仲要花心=.=  what can l say :我唔服

~_~ 對Houn呢個名有D曬左。。。
是的   沒人喜歡待在一個自己不喜歡的地方 同時 沒人喜歡給其他人指責
我都系想過第2個名

唔好再講 反正飛星都放棄正規 開信clan    講來都無用

回復 28# 的帖子

高手高手  宜家以為開個 咩豬ga AC就可以開2個工會
架下我好白  癡?

發新話題