發新話題

冇技術請別說人mh 多謝合作

[Close]

冇技術請別說人mh 多謝合作

看圖不解釋

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我退完玩返關你?事?  依家明串你 點?

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=605927&extra=page%3D1

有品人士 你仲有資格講野嗎?

真係唔明點解你咁可以咁有面講野?人地禁汁裝你都可扮冇汁 真係神技者也

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-4-12 18:14 發表
如果你想講人品講技術~你玩10場冇rp 09~嬴足10場而唔走場咪有品有技術囉~
rp09個照8秒回8秒~要殺人容乜易姐~玩番正常既09 我相信冇咩人會出照囉~出粒石都唔會出照~風狗~你成日老吹自己金牌打手~又唔講道理~又自以為 ...
有邊個想同你玩呀? 問人我地有冇人想同你玩先啦  真係自己攞黎6+1

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-4-12 18:03 發表
一單還一單@@~我有冇品其實關你咩事~家下講緊你所謂既技術性~mh唔係講我人品囉好冇~你唔好講到自己咁有品囉~你係咪想要番自己既走場rp先~~其實有得換技有得重抽英~有咩技術可言反而我想知~~技術好就係因為抽到神英+ ...
一單還一單  咁我退完玩返又你咩事??

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-4-17 00:46 發表
~.~唔好扯太遠喇~選擇性回答嗎~請教緊你何謂技術~何謂mh~講番重點先囉~~我又唔係話好想同你玩既~一陣又話唔想同邊個玩叫我踢~人地私人因怨我不嬲都唔理會既~唔好以為我同你有玩過就好熟先得嫁~只係我一心想討教下金 ...
咁又係呀  見到你好幾次一見我地5fd 就即走  之後開個分身入黎 話人廢0 垃圾  之後問返你就話有fd叫/唔打住 場場都有借口 真係叻仔 , 唔好以為你依家係到7up 就有人信啦 上次蜘蛛廢事同你嘈先好聲好氣叫你走 你扮乜野係到攞尾彩  比人踢就踢啦 扮聖人 開分身話人 真係笑料 自己冇得入人場就係到話人咩牆頭草  講串你都又係唔夠人串?裝蒜大師 之前記得你講過話玩親09都場場贏好巴閉 仲話場場5個一定針死你唔殺其他人咁話 你真神手

發新話題