發新話題

某伺服器管理員對玩家作出小朋友行為

[Close]
引用:
原帖由 HEYAPPLEˇ 於 2012-3-24 20:09 發表
為minecraft神聖的遊戲感到傷感吧

因為舊城比玩家自由起野整到一舊舊唔好睇 依家整個新城出黎自己FF 管理員係你 你咪自己小圈子FF囉 開SER做咩 LMAO
自己圍內玩單機就得 ...
其實樓主你都幾串下...大大個字寫hkg戰士....你e家係想點??
先開貼...之前先黎Rc嘈???

日落-小D-屍君 20:47:28
咁就得 = 解決 ok

怕解決唔到先開貼先唱左個ser先 之後就黎rc同我地op嘈??

我無估錯...你ser名就係叫GAYER

引用:
原帖由 liho2001 於 2012-3-24 20:11 發表
好想知係咩SER
PM比名同IP我@@
還有#2 見習版主人兄....我地可以證明比你睇我地op有做野...
十分歡迎你黎玩...
你比名我...我e家幫你加白名單
比ip你都得...
Vlan 入法:入l4d比賽區...之後開minecraft    ip:192.168.82.14
非vlan 入法 : 119.246.85.59
No-ip :dreammysterious.no-ip.org
本ser線上地圖:http://119.246.85.59:8123/

我地個ser係1.2.3

vlan網:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=517393&page=4
香港Minecraft網 : http://forum.minecraft-hk.com/thread-5462-1-1.html

我都係ser op之一   我係rc都有嘈.......我ser名叫CyHei

歡迎你黎玩...

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2012-3-25 16:23 發表
kking加左先,未必入
已加了你白名單

引用:
原帖由 HEYAPPLEˇ 於 2012-3-24 20:09 發表
為minecraft神聖的遊戲感到傷感吧

因為舊城比玩家自由起野整到一舊舊唔好睇 依家整個新城出黎自己FF 管理員係你 你咪自己小圈子FF囉 開SER做咩 LMAO
自己圍內玩單機就得 ...
還有說的!!!!請本人自己看看!!!!

還有關你既問題
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 紙包蒸餾水 於 2012-3-25 19:23 發表

重點吾係咩有無比番d動物啊,咩幫吾幫我地搞
如果真係睇吾到我吾會咁燥
你地d admin直頭係頻到佢有佢同d fd傾計,我地幾個人問極都無人應
仲要係每一次都係咁

場主,我好明白你既感受,我地幾個fd圍內都開過ser,知道 ...
你話你講左好多次...
你諗下...個server有20幾人....個個都係到打字...你覺得admin睇到咩???
admin係幫得幾多得幾多...你打字我地睇得幾多呀...諗下啦...
你試下你做admin d人係到打字...你睇得邊幾個???
你話admin唔做野啦...成班admin走去整新城...
難道得2-3個admin就會整好新城咩???
唔信你問下d玩家...admin有無幫過佢地手...
一定有人話有 有人話冇...
50隻羊...admin早就比左一次你啦...不過係因為個ser好似中左bug...所以整走左d羊,雞,牛
唔係得你一個無左d野呀

還有d羊無肉...鬼會殺你d羊咩...加上50隻羊佢殺完,,你都剛好回到home啦...要殺都就去殺牛殺雞啦

引用:
原帖由 紙包蒸餾水 於 2012-3-25 21:56 發表

-原來係咁,姐係你話無人殺過我地d動物?咁殺完羊道歉個2個人洗吾洗收番句道歉??

-個ser20幾人,講野得5個人,我地佔3個都可以比人無視,又係邊個問題??

-我地處事手法激進,你要接受吾代表一定只係我地有問題, ...
額///都有我名
講心...我都係講反d有做野幾admind心聲...
副admin做唔做得野我就真係唔知

引用:
原帖由 男人魅 於 2012-3-26 23:24 發表
咁你不如自己開server 唔好比人玩 全世界開發哂 再比人入ser好冇?
汁人野一定要為左拎? 令到人冇哂野唔得? 唔好咁天真啦
你好~小弟是這個server的adminCyHei
先同你講聲抱歉~~~
我今天已經了解過這件事...
我已經證明了個位置spawn會去到監獄入面同有機會在監獄天台...

還有個時admin Man UPO都不知道會bug左入監獄...
我已經跟場主反映了..還會叫UPO轉第二個位...

我在這裡跟你說聲...對不起...希望玩家們願諒...

還有如果有什麼問題可以到Rc或MSN找admin
我也可以私下給我MSN比玩家們...

真是很十分之抱歉...

發新話題