發新話題

del

[Close]
引用:
原帖由 小煩仔 於 2009-10-28 21:49 發表
m.x.p團 唔夠打人就話人config
屈人用config囉...我用wcg config架...
勁kai 囉 自己廢屈人用仲要踢我

自己唔識壓槍就話人下下爆頭...
大把人勁過我啦...低能

我自己用手壓架..我可以唔壓比你睇囉..之後再殺人... ...
仲有 佢地次次唔夠人串 就用on lan黎兇人

引用:
原帖由 小煩仔 於 2009-10-28 22:04 發表
on lan我冇所謂喎.如果有人陪我去...我點知班人咁惡呀..會唔會姦左我呀...
我又唔係用cheat or cheat config .... on lan都唔怕啦

引用:
原帖由 飛翔 於 2009-10-28 22:09 發表
你系alan嗎?我岩岩見到你系a區c4 條友系中門收曬腳步聲 想慢慢行去a區c4 你就即刻系c4位camp住中門 咁你都知道?點解釋?
根據 d人死既位 同槍聲
如果 有sense 都知佢係邊到出黎

引用:
原帖由 飛翔 於 2009-10-28 22:16 發表
個問題就系話 你有咁岩會camp住中門?你系camp到實一實喎
又要講多次?
根據 d人死既位 同槍聲
如果 有sense 都知佢係邊到出黎
ps:你地e+ 話佢cfg 定wallhack呀

引用:
原帖由 joewongjoe 於 2009-10-28 22:24 發表

可惜有人次次俾人串完之後,
走去網上面開post,然後話人唔夠佢串
做埋d小人行為
點小人?lol

引用:
原帖由 飛翔 於 2009-10-28 22:24 發表
OKOK 如果你真系咁勁..不如11月1號一齊出黎打機好無?
邊有人夠膽呀

引用:
原帖由 小煩仔 於 2009-10-28 22:29 發表
係有人kick我囉... 之後我關左cs啦,,仲得閒cap圖呀...
我只可以講係有admin kick我.話我config就走啦..之後kick左
人地ser 幾10個admin呀
點分得清楚ja

引用:
原帖由 小煩仔 於 2009-10-28 22:34 發表
我同佢地不惱冇野既..之後比佢地咁串我囉...我不惱都唔理其他野架啦..我不惱又唔串人
.之後就比你呢d唔知咩member 串.. 激起我d火
通常 都係jpg d人串先嫁bo
ug d人唔會無啦啦串

引用:
原帖由 小煩仔 於 2009-10-28 22:38 發表
ug d人不惱都正常d囉...jpg 勁d果幾個我同佢地都冇咩野....我只係覺得d 廢member果d勁串...
我入黎佢地ser就聽到個
jpg既人講
佢係火神鳥團d人黎嫁wo
佢即係alan
下? 即係點?針對?

引用:
原帖由 小煩仔 於 2009-10-28 22:41 發表
我不惱咩團都入架啦..我都有入過JPG啦...
都痴線....針對我唔知做咩囉...我又冇得罪佢地
人地好有 團結精神嫁
你得罪一個人(甚至佢睇你唔順眼) 都會搵人黎串嫁

引用:
原帖由 火神鳥 於 2009-10-29 20:46 發表
証據我地有 唔講出尼姐
正解
mr.q既xx証據我地有 唔講出尼姐

引用:
原帖由 小煩仔 於 2009-10-30 14:00 發表
算啦,唔想再嘈..鎖post啦....
我都話算架啦..仲要係到串...唔知咩人黎既
不嬲嫁啦 jpg d人wo

發新話題