25 12
發新話題

[其他] 『銀葉』by NiGhT MoOn

[Close]
引用:
原帖由 SiuMinGζ 於 2009-4-4 15:47 發表
+油吧!!
我會繼續做你的讀者
多謝你阿...你的支持是我的動力...
你能給評語我更好喔....

引用:
原帖由 Server2007 於 2009-4-4 18:39 發表
打敗了西國最強

我是想說 如果故事一開始主角就強
就小了很多內容可寫+__+
如果不是的話 能夠寫寫主角成長過程呢
我係諗住由西打到東...
當中加插主角的成長過程做伏筆..

引用:
原帖由 戰國之道 於 2009-4-5 09:55 發表
+油!!!   我會繼續做你的讀者
多謝你既支持....支持是我的動力..
如果你可以講埋評語更好...

引用:
原帖由 Server2007 於 2009-4-5 09:48 發表
佢而家都甘好打..
仲成長
依家都唔算好打...立花宗茂只係西國最強(武將only)
仲有好多鄉間武士...官本佐佐木....

引用:
原帖由 琴晚島夜香 於 2009-4-4 12:12 發表
修改中
由於要作下去..決定整篇修改..

無la-___-你可以開個前日島夜香架...

引用:
原帖由 狂殺乂傑 於 2009-4-7 20:27 發表
支持原創,感謝分享!樓主神作,千古絕筆也莫過於此!
你唔好再吹大d-___-

引用:
原帖由 cocacola_ 於 2009-4-7 23:48 發表
起完底,發覺真係你@@
支持原創
點起底- .-???當然係原創架la

--------------------------------------廣告區-----------------------------------------
有興的話可以看看小弟的小說...
《銀葉》
睇完請比一比評語我..

引用:
原帖由 windsang 於 2009-4-8 11:30 發表
對開頭d調情有興趣
但後期打戰冇乜心機睇-____-

雖然感情線路吾太合邏輯-v_
但感觀上比較鍾意呢一類
多謝喔.你啟發我走感情路線....

--------------------------------------廣告區-----------------------------------------
有興的話可以看看小弟的小說...
《銀葉》
睇完請比一比評語我..

無啦-____-無咩動力推動我繼續作落去..

25 12
發新話題