25 12
發新話題

小飛豬 求救!!!!!!

[Close]

小飛豬 求救!!!!!!

2比0 only仲有你自己 彈左 都未3比0冇証明你羸到
對手sm既對話↑

gm 我想問下 我同佢打到2:0個陣時 我爆緊佢騎營 基本上佢可以話輸 但無啦啦我斷左線
佢話重賽 咁我可以點=.=我唔多想重賽wor 難得贏到

有rp!!!!!!!! LastReplay.w3g (108.76 KB)
對手疑似用踢人程式=.=

我百地佢信長

我2分佢0分 我諗住去爆騎營個陣時 無啦啦話依依不捨 唔知咩事ar

求幫 唔知點解我上傳唔到圖 你地要既話 加我msn比你

相關網
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=383989

我拎左2分 無理由走佬架!!!!!!\

附件

引用:
原帖由 jacky6921 於 2011-4-22 20:40 發表
重賽啦
唔係你話點
如果次次2:0 咁我用踢人程式踢人 下下重賽 咁味玩哂?

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-4-22 20:42 發表
tx終於俾人制裁了
我明明2分架wor=.=

附件

help 推推推 求gm 幫幫忙la ><>><><><><>

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=383989

引用:
原帖由 葡萄 於 2011-4-22 20:45 發表
雞哥黎
我更系知la 佢msn 叫呀雞雞

引用:
原帖由 沁曖★小羊 於 2011-4-22 20:46 發表
對面話...百地似泥爆啦wow..
係時候出絕技
唔制arararararar
最好唔好重賽la 我d絕招比對手見到哂
重賽咪pk?

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-4-22 20:47 發表

用返立花下忍戰術啦  
垃圾狗狗
唔立花la 我好淆比人清

引用:
原帖由 jacky6921 於 2011-4-22 20:49 發表
你係咪試晒所以方法確認左唔係自己問題??
咁我想問 點解我2:0=.=要走ar?

引用:
原帖由 ansonlmk 於 2011-4-22 20:50 發表

老友  唔係我想笑你   你睇下vlan既所謂"規舉"6.正式比賽,時候如有任何關於lag機斷線問題,請於等級6或之前用公頻提出
7.任何一方已獲得分數時,不接受任何理由提出重賽,包括lag或斷線等理由
  留意第7條   vlan只講話 ...
我諗應該唔會話我輸既?無得重賽姐 無話雙方否決架

引用:
原帖由 jacky6921 於 2011-4-22 20:51 發表

唔該請你睇清楚我講野先
我都唔想話你理解能力低
你有冇查過自己當時網路有冇咩問題之類個d
同埋都確認唔到對方實係用踢人外掛
唔重賽咁點,如果依家管理員出黎話當你贏
以後個個去到2:0個陣走場,就當自己贏? ...
大佬 我斷左線 vlan仲系到囉
我怕會斷線連msn都關埋la
咁我想問下 如果我下次比人拎左2分
踢人 咁系唔系可以重賽 如果可以 yes i do

引用:
原帖由 jacky6921 於 2011-4-22 20:51 發表

唔該請你睇清楚我講野先
我都唔想話你理解能力低
你有冇查過自己當時網路有冇咩問題之類個d
同埋都確認唔到對方實係用踢人外掛
唔重賽咁點,如果依家管理員出黎話當你贏
以後個個去到2:0個陣走場,就當自己贏? ...
咁講法你覺得 =.=我系個場 有無機會輸?
佢騎營都黃血la
佢連我塔都味hi過

引用:
原帖由 ansonlmk 於 2011-4-22 20:54 發表
你講得好岩   唔比重賽 但都唔會係你贏 有機會係條友明明輸但都當佢贏   又有機會雙雙否決   但"道理"係 你自己斷線在先 條友直接拎第7條規舉出黎話你斷線 直接當佢贏 你咬佢食?  vlan英雄賽 根本就廢既   d規舉又 ...
=.=我無斷線囉 我打得好地地無啦啦 彈句衣衣不寫

講真 我打左咁多場 邊有e d 事件發生架

引用:
原帖由 jacky6921 於 2011-4-22 20:56 發表

我都話
你都要有證據話對面真係用踢人先得

如果踢人既係你
你既對手冇證據,一樣照重賽架
咁不如你教我 點先知人地系 踢我?

唉我等管理員處理算la

引用:
原帖由 jacky6921 於 2011-4-22 20:58 發表

我教唔到你
我教到你,我諗你都唔洗煩要重賽
咁咪系囉
你都證明唔到 人地踢唔踢我啦
咁我點證明ar

咁我以後都話要場啦
有咩唔得踢人先 爽arararara

25 12
發新話題