發新話題

小飛豬 求救!!!!!!

[Close]
引用:
原帖由 ansonlmk 於 2011-4-22 20:54 發表
你講得好岩   唔比重賽 但都唔會係你贏 有機會係條友明明輸但都當佢贏   又有機會雙雙否決   但"道理"係 你自己斷線在先 條友直接拎第7條規舉出黎話你斷線 直接當佢贏 你咬佢食?  vlan英雄賽 根本就廢既   d規舉又 ...
錯啦 佢見咁多人炮佢個英雄賽 應該就快出手 挽回人心
引用:
原帖由 ReliGon 於 2011-4-22 20:56 發表
咁踢人外掛 玩晒
係嫁啦 規則就是一切 管理員就是王道

引用:
原帖由 yintx 於 2011-4-22 20:58 發表
唉我等管理員處理算la
唔好期望咁大

附件

點解唔自己去搵證明到既方法

你問呢句問黎有咩用  佢搵到就直接pm左管理員 就係因為搵唔到先叫小飛豬

必定要重賽  但係規則講左 拎左分就冇重賽

規則醒 規則勁 規則冇得頂

admin醒 admin勁 admin冇得頂 ya!

附件

其實 有玩開英雄賽 有睇開rp 都知邊個勁架啦
自己有實力咪得=.= 就算佢判得唔好
加上豬豬絲都好似有中路單挑的 樓主可以報名玩下 果度制度比較完善

引用:
原帖由 jacky6921 於 2011-4-22 21:06 發表

咁你認為自己有冇錯區???
其實佢有冇錯區好難定義
第一 英雄賽都係關信長事
第二 佢係半投訴 半想同其他玩家討論英雄賽賽制

引用:
原帖由 TUBE8睇卡通 於 2011-4-22 21:08 發表
???????????????話禁快去到用戶申訴
d admi_ 永遠做野都係慢到隻龜  個決定都係內定多

但係將個post轉區就快到似火箭

比死神漫畫中  咩咩秘密機動隊長 夜一既瞬步仲快

如何打錯規則而說你理解錯誤 而不失霸氣

如何封你電腦入vlan,不作通知 而不失霸氣

如何暗中將部份仇恨團隊解團 戰績洗走哂 而後來神扮好人 幫手開番 而不失霸氣

如何依照規則辦事 罰我重複參賽  但對其他犯錯既人不加理會 而不失霸氣

我估 佢會咁做
第一.  唔理規則 比你重賽
第二. 雙雙否決    兩者中 第二機率較高 因為比較唔洗煩 同埋唔得失2邊人

然後  輕輕的跟你說句 請接受賽果 下屆再努力   

誰輕輕叫喚我..

發新話題