發新話題

vLan信野S討論區(5/2)新增信野S17.1A正式版

[Close]
引用:
原帖由 W_a 於 2009-8-24 19:29 發表
接收花茶msn一個 請給
[email protected]               
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 floodcame 於 2009-8-24 19:36 發表
不太喜歡s版-.-定位都唔同晒
松變控場英,石田變秒英
可以打-old 變番b版果隻            
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 Maxㄨ賢 於 2009-8-24 19:42 發表

-old 變番舊模組  另外  本身既石田有另一隻英代替
石田可以話當新英咁用
又話訓........eat c la         
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 把洒問清天 於 2009-8-24 21:56 發表
我玩緊s板
smas
多多支持吧...........
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 W_a 於 2009-8-25 00:01 發表
賢 花茶 得閒搵我s版
無問題a_a                  
人無千日好 花無百日紅

jboy                 
人無千日好 花無百日紅

吾會...............加入玩吧            
人無千日好 花無百日紅

第三部 北條 隻歌好正 大家睇下la         
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 ~櫻~ 於 2009-8-25 16:01 發表
點解我同人玩 果時出唔到隻新石田既  次次都係出到舊果隻
15.0版                  
人無千日好 花無百日紅

容許我連回嗎                        
人無千日好 花無百日紅

再推0.0                          
人無千日好 花無百日紅

這是s版喔- -              
人無千日好 花無百日紅

再推一推吧 0.0                  
人無千日好 花無百日紅

嗯..........容量太大問題
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 ~櫻~ 於 2009-8-25 21:07 發表
15 一定要1.24先玩到  咁咪冇得同fd係vlan玩
vlan 有1.24防的           
人無千日好 花無百日紅