20 12
發新話題

[Left 4 Dead] L4D 點解甘多csaa...真係有得睇

[Close]
三哥 估唔到你都俾美色所惑  冇錯 ser系我開的 不過我學呢招 系sapka條靚女教我的 佢第一次開ser串我冇同你講咩? 第二 佢改我名周圍用粗口鬧人 仲用埋我steam張icon 之後我問佢咩事 就系因為我開場踢佢 我開場同fd玩有fd入踢人有咩出奇?加上事先我都唔知sapka叫咩名 第三 你上面果幾張圖 你做乜唔post埋條sapka撩人者賤?佢入黎我冇出聲 佢就送句垃圾俾我 三哥你真系識自偏自導自演 第四 玩農場第五關 我adm ch人果陣佢轉左過黎 之後佢瞄住我5瞄先 之後向我開左一槍 我kick正唔正常先?之後佢入黎 又送垃圾兩字俾我 睇黎佢屋企垃圾真系好多 咁中意講垃圾

見到我話:八婆時間到我 未 佢趁我打緊機果陣 系咁鬧我 我都冇出聲 之後我做怪有時間 先對佢作出回應

清醒D啦 三哥 你都系成年人黎ga

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 02:42 發表
我宜家開始講件事出來...

話說我同Teddy入左個ser...個SER係貓仔
當時得一個位...teddy入左..我花生睇佢打.
點知teddy hand左出去...
我入左代牙tebby玩
果時我同csaa.7皇爺加一個街人
果時我地做人...出tank
之後 ...
系屋企我點知你會唔會用外掛果D 果次已經同你講明左 唔系唔同你包 系冇人睇到你話你黑白 果關人地話黑白 你話你自己打左句me2 當時又系同人地打緊  我地一定見到? 然後就開mic系度串 果個場系我fd開場ga ch map之後我系花生 之後佢同佢個fd坐左我個位都照go 我就改名話八婆之類 冇指名道姓

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 02:47 發表

我以主觀性 去講我自己想見 想睇 想做

先吾講你隊友個筆

我topic 係講L4D 點解甘多傻仔

我呢到就開估

其實同你講法一樣  你永遠都吾知對方諗乜

你吾知講左d乜 說話而憤怒

正因為我係局內人 先更加明白到 當時 ...
你確實你系以主觀性??定系純粹幫fd 你post果D相全部都系攻擊我 以事前根本就系佢不知所謂先 點解你唔將佢不知所謂既相都post埋?

新手<~ 其實吾係一個問題

但系對於一個職業級既玩家 個個都系新手

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 12:17 發表

有DEMO .同識我嫁人都知我唔會有外掛..你冇講過囉
我之後都唔理你啦....我冇串囉....係你自己出口傷人
你知唔知你個朋友已經唔係到...去左我SER玩-.-
都冇ADMIN...唔通唔GO咩?! ...
我點知你會唔會為左贏已不擇手段  冇admin就一定要GO??

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 12:19 發表

我100%冇TK你...
鐘意會講未點講
不過.......

FPS抱怨區 - 特別條款
3-1 任何發帖或回覆內不論圖文、短片或音效檔皆不可含有以下成份:
論壇宣傳(論壇宣傳判定請看1-8),色情,不雅,噁心,裸露,他人私隱,外掛發佈,Bug發佈,商品 ...
我系kick你啊 你一入黎我就可以Kick你啦 仲洗等第五關??? 而家仲唔認.. 不過我冇學你地cut圖 你唔認都吹你唔漲   多謝你提醒版規

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 12:27 發表

如果唔係你一開始做D不知所謂嫁野先
事件會變成感?!
如果出去打44...一間我怕你比人迫左入去男次
變左打架感就唔好啦...
小朋友
系你唔敢出定同情我???

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 02:16 發表

反而係你上左車  就指桑罵槐

你上左車話佢 反射埋落我地話我地輸左wo

你吾係仲想話你岩??

我吾係 同你打完呢場洗同你嘈?

我前2日 就同你嘈左la
.
我都認我上左車系有指桑罵槐既行為 但系佢對我指桑罵槐系我打機做緊人果陣不停出言語攻擊我 我當時因為唔得閒所以冇理佢 我做怪有少少時間 就可以反擊 你認為我上左車指桑罵槐系串你地輸左 呢D系大家個人見解問題 前兩日同我嘈咩???

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 12:53 發表

甘你覺得既

你咪當我真係串你

而家 你咪 串人輸左比人串返 柒嬲lo

你不如試下甘同人講

"我地以為嬴 so 去串人 點知輸返 比人串 我地而家勁嬲" ...
我經過sabka既提醒 我都提醒下你先 柒 系有色情既部份  慎言慎言

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 13:07 發表

果時甜甜一講比位我...
你就KICK我啦...之後
我都唔知道你係感鐘意作野
作我TK你...之後就借題發揮
KICK左我
你既意思系我唔敢叫你落黎玩? 第一關我已經叫比卡超叫你入黎玩 我唔知佢有冇叫

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:11 發表

係Lo

收皮la 豬標

你能理解我話緊邊個?
根據我個人理解 豬比較涉及女性果方面

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:12 發表

咁你就錯la
唔系咩? 豬乸 豬West 豬扒 呢D都涉及女性 原來豬標唔系

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:20 發表

你既思想 原來就係一詞灌切全部

甘以後 我話人會話 乜你csaa 架
我咪話 原來豬標唔系 證明我醒覺lo 你中意點話都得

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:26 發表

當上左車後

就用粗口撻出黎 又老味 又on x

就算你吾係話緊我地 我地見到都火火地
點解你見到我攻擊佢你就覺得火 佢攻擊番我你就可以冇事? 由你post到而家 你所講既全部都唔系主觀性 都系針住我一個黎講

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 13:35 發表

你根本唔知道事件來龍去脈
請你唔好火上加油
咁windsang又清楚來龍去脈??

20 12
發新話題