25 12
發新話題

[Left 4 Dead] L4D 點解甘多csaa...真係有得睇

[Close]
CSAA同sapka之間既爭執....局外人如果唔知成件事來龍去脈  就盡量唔好作出評價
樓主話有人開ser作出人身攻擊  但會唔會之前又有一d導火線  局外人唔清楚呢??

另外  樓主所講果場對抗  我都在場  同場主CSAA一隊
o係你圖中, csaa向sapka爆粗  係因為第5關一開始  sapka趁csaa調人果時tk佢
至於果句"8婆 時間到我"  係佢地既爭執  我睇唔到有d咩侮辱對面隊伍既意思
反而最尾幅圖 人果面有人打"贏你" <<< 其實贏又需唔需要講出黎呢? 我覺得呢一句反而係挑釁既行為

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 02:34 發表

旁觀者 還 旁觀者

有時吾一定係旁觀者清

而係感受 感覺 感情
你都吾知

當你比人甘樣過左關 作為你既對面

睇到d甘既說話  你吾係無動於衷 ??

你岩 你觀眾睇吾到 有挑釁

就好似你睇波一樣 你都未必受到當時 ...
既然你都話旁觀者都有主觀感情  咁你以主觀感情去評論一件事 又公唔公平呢? 咁樣做對成件事又有咩用?

我重申多次  樓主圖中 csaa所講既句子  我作為佢既隊友  我認為佢係向做緊觀眾既sapka講  同對面隊伍無關
定係樓主覺得"8婆 時間到我" 呢句野串到你隊中邊一個人?

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 02:37 發表
話得我 都已經係成人

我諗你自己都差不多

你講出黎可能係冇刺既說話

但你有冇考慮其他人睇到其實 係一把刀呢

呢d野 做多幾年人 會明白

我都係 不段甘學習黎參透得到 ...
好  咁我引用番你講既 "贏你"
呢句說話  可能你認為冇刺
但其實我果隊見到之後  係非常憤怒  覺得你挑釁緊

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 02:42 發表
我宜家開始講件事出來...

話說我同Tebby入左個ser...個SER係貓仔
當時得一個位...tebby入左..我花生睇佢打.
點知tebby hand左出去...
我入左代牙tebby玩
果時我同csaa.7皇爺加一個街人
果時我地做人...出tank
之後 ...
當時人出黎澄清係一件好事
但睇番樓主評論csaa時  都有相片為證
唔知你有冇相片去支持你同csaa既對話呢?

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 02:45 發表

對不住....阿3係局內人...你先好似係.局外人
你本身都唔多知道事件嫁來龍去脈....你又出POST= =
我出post時並冇就事件作出任何評論  唔通咁都唔出得post?

果場對抗我當時有在場  我先出黎解釋一下  我所講既事完全係圍繞場對抗

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 02:47 發表

我以主觀性 去講我自己想見 想睇 想做

先吾講你隊友個筆

我topic 係講L4D 點解甘多傻仔

我呢到就開估

其實同你講法一樣  你永遠都吾知對方諗乜

你吾知講左d乜 說話而憤怒

正因為我係局內人 先更加明白到 當時 ...
其實同你講法一樣  你永遠都吾知對方諗乜 <<< 我好認同你呢句

冇錯 可能我地隊友講左d野  令當時輸緊既你地憤怒
但當你地反勝 , 又打出"贏你" , 又有冇諗過人地感受?
如果個個一覺得自己俾人話就上黎post 咁咪日日都爆post?
如果你係覺得人地串你, 不妨同人私下溝通一下  了解問題, 無謂o係度出post 作出批鬥

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 02:53 發表
你吾係想話

你嬴左係到串 最尾我嬴返

講句 嬴你

你就非常慣怒??

你EQ 好低
o係你立場黎睇, 當對面team贏緊一半, 講左一d"你以為串緊你地"既野  你嬲  算唔算eq低?
而當你贏番人地, 講一句"贏你"  人地嬲  就係eq低?

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 02:54 發表

我一直都係講事野....我當時100%冇傷到佢一血
我冇TK過佢...
有冇相片證明?
冇錯, 雖然我都冇證明  但"空穴來風 未必無因", 人地爆哂粗話你  唔通你真係一d野都冇做過? 我相信其他人自有計較

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 02:58 發表

你講極都吾明??

我地比人串so 嬲

你地係串人之後比人嬴返 就叫嬲-.-

你分5分到個分別
你地係串人之後比人嬴返 就叫嬲-.-  <<< 只係你覺得我地串人  唔係我地覺得
你分唔分到個分別

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 03:01 發表

你係未理解得到就吾好見一d回一d

你真係參透左我講d乜先好應

成日講完 再詳細講好辛苦
你咁樣講  我反而覺得你係冇野搵野講  轉話題
你係度講野  人地唔一定明你想講既野 唔係人地既錯   你唯有解釋番你既說話

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 03:02 發表

口口聲聲講局外人...
但你宜家似局內人囉...
不如你改名叫csaa
你呢句好主觀喎>>>但你宜家似局內人囉...
我唔會為你呢句作出回應

夜已深  所有野留番聽日再討論唔該

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 08:12 發表

你又要引用我呢句 係贊同左 我地係比你地呢句串完嬲

到左而家 你又黎個翻兜話 吾係串

甘你想點?? 你呢幾頁係到up廢話

你自己講完都話好嬲 之後話其實跟本就吾係串

你呢d先係搵籍口 比自己

冇錯  你地係因為我地果句先嬲
但係呢句說話原意係咪串人呢? 答案你個人認為係only
所謂講者冇心 聽者有意
如果呢句說話令你憤怒  係咪我地既錯?
如果你話係, 咁同一道理  當你反勝番我地 你打出一句"贏你" 我地覺得你非常串  你又係咪有錯?
引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 08:12 發表

而家對手係我地 作為你係觀眾 你邊感受得到當時氣氛
我之前已經講左  我同場主csaa一隊  所以你果句"贏你" 係直接同我地, 亦即係同我講
我而家話你知, 我聽完呢句之後非常憤怒  咁呢句說話到底係咪多餘呢? 定係有人反勝之後想耀武揚威?
你唔好再同我講話我地之前有串你  我上面已經講左  係你認為串only 果句野根本唔係同你地講
但你果句"贏你" 在場個個都睇得出係明串我地

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 12:19 發表

我100%冇TK你...
鐘意會講未點講
不過.......

FPS抱怨區 - 特別條款
3-1 任何發帖或回覆內不論圖文、短片或音效檔皆不可含有以下成份:
論壇宣傳(論壇宣傳判定請看1-8),色情,不雅,噁心,裸露,他人私隱,外掛發佈,Bug發佈,商品 ...
o係vlan一有爭執  你呢種人就會叫人打44解決  我覺得好可笑
而家討論緊既係人品問題
打44  贏左係咪即係有品? 輸左就冇品?
講真 44只係比試技術  同人品完全冇關係
係你煽動人地打44時, 請細心想想 唔該

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 12:53 發表

甘你覺得既

你咪當我真係串你

而家 你咪 串人輸左比人串返 柒嬲lo

你不如試下甘同人講

"我地以為嬴 so 去串人 點知輸返 比人串 我地而家勁嬲" ...
你呢個post已經話俾我聽  你自己"認為"我地串緊你  就即係我地"真係"串你
你連事實同主觀感覺都分唔清  再同你講道理都冇意義

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 12:58 發表

你根本唔知我同佢嘈左幾耐...衣一件事...已經嘈左好幾日...
好白講一句你都只你局外人..我同佢之間野你了解幾多..?
我同csaa都係不地吹水口...
講地底...都係沒完沒了
感我都題出打44 啦
打完44咩都解決 ...
咁我想問問你 打44可以點樣解決哂所有問題?
贏左就即係岩哂  輸左就係錯哂?
咁同猜包剪dup 決定邊個岩同錯  有咩分別?

25 12
發新話題