發新話題

[ 有新片!] L4D2 探險隊系列 - Traps Map

[Close]
引用:
原帖由 johng0102 於 2010-10-8 12:54 發表
十月份是哈佬喂, 當然要推介呢幅 Haunted Forest 圖, 本人覺得好有氣氛. 樓主不如下週同大家一起探險呢幅圖.
如果你有乜心水地圖想向大家推薦 , 希望提供更詳盡既資料 , 甚至透過「玩家心水」部分向我哋投稿 , 向大家分享 .
引用:
原帖由 stupidbear220 於 2010-10-8 13:30 發表
1. 有 Mic.
2. 合作合群  
3. 願意接受批評   
4. 主動參與  
5. 專家級難度經驗  :

可以點加入??
你既回覆正表示你加入「非官方探險隊」既誠意 , 稍後以PM通知你 .

回復 32# 的帖子

Good Job John12345 !

呢幅圖最特別既地方在於最後一戰 Tank 所帶黎既環境特效 , 絕對係萬中無一 .

「經典 ENCORE」即將推介 L4D - One 4 Nine !

10月10日更新

快啲睇下有乜新嘢 !!

特別留意 #2 .

引用:
原帖由 sstccx1 於 2010-10-13 13:29 發表

以前玩過,第二關開始出安全屋爬梯上去,出屋即彈,其它關正常。
試過9號出嘅版本,未上梯就彈佐,暈..
點講 DBD 只支援 L4D 版本 , 亦發現許多Bug, 所以我哋唔建議大家玩 , 除非裝番 L4D 玩啦 .

引用:
原帖由 雪人Ku熊貓 於 2010-10-13 17:11 發表

囧?= =
我太87 5明
點開= =""
作為樓主 , 我會再測試一次 .

引用:
原帖由 雪人Ku熊貓 於 2010-10-13 21:26 發表
冇BOR= =
邊到>
差點遺忘你 tim !

請不要以遊戲選單或SRCDS開啟 Hunter Training , 必須直接於遊戲內以 Console 輸入 :

map hunter_training_map versus

以上為單人玩法 , 如多人連線必須下載專屬 multiplayer enabler , 再以 SRCDS 開啟 .

希望你玩得盡興 .

新舊成員注意 !!

現時我仍專注學業 ..... 暫未有回歸 vLan 既意向 .

如有意加入 ExpEdition 或所屬「非官方探險隊」, 可以 :

加入 Facebook : http://www.facebook.com/group.php?gid=135172549863812 , 或

加入 M群 : [email protected]

適當既時候我自然會出現 , 希望各位繼續支持 Left 4 Dead 2 !

11月更新

。非官方地圖探險隊 已改名為 Left 4 Dead 2 冒險隊
。重新整理版面 , 但未加插新內容
。下載專區已更新部分工具

引用:
原帖由 kwi000521 於 2010-11-11 13:48 發表
我down左個Addon Support v2.6之後解完有2個FILE同好多VPK檔跂...咁之後要點??
正常情況 .

之後 ? 咪 down 圖玩囉 !

引用:
原帖由 殘手鋒 於 2010-11-11 21:10 發表
RDiver兄~ 除左無乜玩專家 其他都齊 咁可唔可以加入呀......=3=
#1 所提及既條件只係俾大家自行參考 , 基本上有誠意既玩家我都歡迎 , 但加入之後有冇咁既定力就睇你喇 !

由於我正準備發佈新帖 , 所以稍後才私人正式通知你 .

不定期自推 >>>>>>>>>>>>

不定期自推 >>>>>>>>>>>>

引用:
原帖由 殘手鋒 於 2010-11-14 19:16 發表
R大 我唔係好識用MediaFire 下載- -有無教學
使鬼教學咩 ? 呢個免空出名簡單快捷 , 我只係特別啲開放一整個資料夾俾大家瀏覽同下載 .

相信 toto 既解答足以明白吧 ?

引用:
原帖由 vleun 於 2010-11-16 17:59 發表
咁快又換...
其實一路 keep 住改良 , 直至現在才成型 , 之前既都係原型 .

發新話題