發新話題

今日玩絕信終於學到野啦 (非抱怨 只求高手教)

[Close]
引用:
原帖由 sam8cat8 於 2014-5-27 17:42 發表

搞咩事?你可以話到比我聽?
(你指既搞事)仲有家陣搞事既係你地
你地家陣擺到明搞緊我
自己睇番#54 留言啦~你咁樣唔係搞事係咩

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2014-5-27 17:45 發表

居心何在?如果真係有居心既我洗咩問?
係嫁~成件事都係同月牙有關~你問咁多關唔關你事~做咩先
人地話月牙機廢~你又要問係咪話埋你~咁我想問~你問黎做咩~擺到明只係話佢一個~
你就係要問~唔問點關埋你事

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2014-5-27 17:47 發表

哦...我想問下呢
點解呢度咁多人
係得兩個人個email係咁相近?
[email protected]        死傻閪
[email protected]   劍豪燕南天
點接近法~你又冇ip得e mail就係一樣?

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 18:09 發表
我只系想講 出咩技比較容易LAG機姐
宇喜一技 用起強盜到 你可以用幾多次?
鳥居三技反傷 用起強盜到 你又可以用幾多次?
同果D 直江大 同 山王大 邊招技比較容易出呀? ...
下~出咩技比較lag你都識講啦~以上果d技都會lag嫁~但你要講埋次數咁吹你唔漲啦~

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 18:13 發表
你強盜可以出黎幾多次呀?  三次好嗎?
仲有得你一個人食強盜?
= =下~講緊技會lag~強兵出3次~但對面軍識出總掛~會出兵掛~都有分身大掛~要唔要咁樣計埋

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 18:16 發表
仲有山王大同直江大可以唔點人就可以開呀
宇喜一技 要點人開...仲要好多個目標先可以LAG
鳥居三技反傷 又系要好多個目標先可以LAG
明唔明我想講咩? ...
唔明~求解釋~lag幾多次都係lag~時間長久~同次數多小~但lag始終都係會lag

引用:
原帖由 アンセル 於 2014-5-27 18:19 發表

等我睇下先

No.
團隊名稱隊長名稱人數登記日期級別團版團分1UnifiedˇDrunKard℡-302012-04-01高級團進入31712

13一刀‧斷牙sam8cat8162011-05-07高級團進入8543

30一刀‧連牙囧峰少囧122011-07-15高級團進入524 ...
我地係無料~但唔知點解仲係絕信團第1~人係冇乜嫁啦~死淨幾個~但都仲企得住啵~人多唔一定係好事~貴精不貴多

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 18:26 發表
其實你系咪想玩人多姐?
我地原本好多人 因為要番工,出國讀書
唔想麻煩我地先退團
多人又點~絕信都係5打5~最多比你出5個人~比你個團100個又可以點?
你意思人多可以蝦人小?

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 18:34 發表
系呀 多人又點 多人咪可以玩團練囉
(你意思人多可以蝦人小?) 無呀...只系想選D人 比你玩下咁姐
咁你團出左咩猛人@@講黎聽下~

引用:
原帖由 草帽.D.路飛 於 2014-5-27 18:39 發表

咩團黎嫁
未聽過喎
食得嫁????
食得嫁~仲好好味添~

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 18:38 發表
洗鬼試咩 玩左咁多場009都知呀 一暗位就彈唔到呀 唔通你咁得閒睇住兩隻兵彈黎彈去咩
呢個世界有隱形~

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 18:44 發表
咩團黎呀 見都未見過
之前 我見過出名果D只系: 夜夢琉璃 ,星夢琉璃,悲傷╫回憶,傲氣ㄨ盛世
你呢個團 我真系無見過 打都未打過
你仲未講你地團有咩猛人~你一刀牙咁多人~唔會冇猛人掛~我淨係聽過你地團長大名~仲有冇猛人介紹~

引用:
原帖由 草帽.D.路飛 於 2014-5-27 18:46 發表

原來我係綜合區玩得耐
咩勁團都見過
淨係唔知你個團囉@@
唔洗講團~你個名我夠見都未見過~係最近先見到下~先知原來有個咁既人~

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 18:48 發表
洗鬼照咩= = 佢沖入你 有塔果D位 照黎做咩
仲有招技要LAG機 唔容易
你打落總攻到就話容易LAG機姐 不過我覺得呢招技唔洗禁
咁山王大~直江大都要cd~唔係可以無限出~同埋又唔會無啦啦出~見到人先會出~可能成2分鐘先出1次~
絕信正常一場1x-2xmin~最多都係lag 10~15次~我個人認為都唔洗禁嫁~

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 18:51 發表
咁我問番你呀 你識D咩猛人呀 我想知呀 我記性好差呀 麻煩哂你講下 你識D咩猛人
近左島識?
信長神識?
二樓包識?
囧峰少囧識?
它是一種情識?
追求霸氣識?
布識?
極品AV男識?
xEric§Ar.富識?
★Holy_安囝識?
織田﹏夜。 ...
它是一種情,近左島,極品AV男 見過下~其他真係未見過@@