發新話題

冇技術請別說人mh 多謝合作

[Close]
傳說的退出絕信~原來係講一套做一套~~~如果唔係真係退就唔好係威係勢講到好勁咁要退絕~~跟住又要玩番喎~笑死唔笑死~何況玩09 rp 洗咩技術~有技就打天下~如果係07都仲可以講小小技術~講teamwoek~09講個人英雄都仲得~有神技直g都冇問題~何來技術可言~同埋睇位唔係講技術~係講經驗~打開打熟都係估位同睇小地圖~每個人有隻眼就睇到既~你意思係用隻眼睇到既野會係技術嗎?

回復 3# 的帖子

一單還一單@@~我有冇品其實關你咩事~家下講緊你所謂既技術性~mh唔係講我人品囉好冇~你唔好講到自己咁有品囉~你係咪想要番自己既走場rp先~~其實有得換技有得重抽英~有咩技術可言反而我想知~~技術好就係因為抽到神英+神技?麻煩金牌打手解釋下~何謂技術~小弟等受教

如果你想講人品講技術~你玩10場冇rp 09~嬴足10場而唔走場咪有品有技術囉~
rp09個照8秒回8秒~要殺人容乜易姐~玩番正常既09 我相信冇咩人會出照囉~出粒石都唔會出照~風狗~你成日老吹自己金牌打手~又唔講道理~又自以為有技術~點知都唔敢同我玩~係到亂咁吠有何用~約個時間打幾場~我都想見識下金牌打手既威力~我自問唔會自稱所謂神手~只係垃圾老手一名~但又想挑戰一下你喎~湘約咁多人唔會怕我1個過氣u軍掛~

回復 9# 的帖子

回復 14# 的帖子

07係打團戰用既~夾英既話多數嬴到~但同等冇得rp09比~09會難d~一來講運~2來d技都有出入~玩法就大同小e~撞正自己軍5個都廢技~又冇爆塔技~焗住用火計燒都唔好話唔痛苦~我呢2日開番呢隻09~10場9場都有人走~仲要唔係1/2個~一走走哂咁制~這是人品圖~玩慣左rp既玩番冇rp~走場係正路既~我都預左~最搞笑有人話錯圖~之後走得好快~
講番執裝a裝單野~個場主一開波入場前有打~老連咁長~入到去叫佢再打又唔理我~到我執左先有人話禁執~但可以a~我咪擺番係地下係佢地面前爆囉~但人地已經覺得你執左就係執左~就算你擺番係地下a爆都係執左~(因為我係溫泉門口a爆佢,可能佢唔鋸),有冇品我就唔知@@但認p...k我就敢認第2@@

回復 18# 的帖子

~.~唔好扯太遠喇~選擇性回答嗎~請教緊你何謂技術~何謂mh~講番重點先囉~~我又唔係話好想同你玩既~一陣又話唔想同邊個玩叫我踢~人地私人因怨我不嬲都唔理會既~唔好以為我同你有玩過就好熟先得嫁~只係我一心想討教下金牌打手既實力~之前玩開係都要同我一隊~打對就閃水~冇咩機會受教~同埋呢~你可以放埋rp出黎嫁~你cut圖喎~你淨係cut人地講既野~有你講冇人講~有埋rp咪知道係咪mh囉~放幾張圖出黎唔係話唔得既~唔夠詳盡囉~仲要不解釋~咁大支野~要串你又串唔起~實力又冇乜~你話你係以前某團既~玩07係勁果個~人地串得起啵~雖然係唔鋸佢地~但至少人地有實力~唔會話怕你邊個埋黎挑戰~都用實力打過~~點似得你~唔like邊個就踢~唔同勁人一隊就閃水~可能呢個就係金牌打手既作風啦~其實係金牌長頭草~@@仲要冷係型話退絕~真係冇人覺得係可惜囉

我從來冇開個分身~雖然我知果條友係乜水黎~唔好懶叻以為係我開分身~呢d行為你先會做
有腦都會知~開分身原意係唔想比人知~你都唔知真傻定假痴~我會唔會開個劍豪燕北天入黎小你先~唸下啦~聰明仔

引用:
原帖由 gundumX 於 2014-4-29 22:27 發表
請問你係唔係講緊我?
下~我回風狗炸喎~你係風狗咩~
係到修改多小小~你叫蜘蛛踢我@@我都係想了解下原因姐~不過我知係狗哥叫踢既~
問黎都係多魚~你岩~我係想攞尾彩@@之後開咩分身~擺到明就唔係我黎啦~我上一秒比人踢完下一秒就有類似既人入番~
時間上都唔得啦~進出vlan仲要入區~我又冇vip就算真係成功入番區~都要2/3min掛~~會唔會神速左小小~你又咁天真以為果個係我黎~同埋我上面都有講過~開分身~開同1個名~改後面小小野就當係分身~咁開黎做咩~得淡笑咩~比人改同1個名~又或者改1/2個字~擺到明就比人整古啦~我係知乜水黎既~咁我又阻止唔到人地要咁做嫁@@只能希望唔好有咁多好似你咁天真咁傻既人以為佢係我姐~點知呢個世界傻仔多到咁~真係幫你唔到~聖人我就唔到嫁啦~只要唔好做傻仔就冇問題~

引用:
原帖由 風過無痕 於 2014-4-18 02:08 發表

咁又係呀  見到你好幾次一見我地5fd 就即走  之後開個分身入黎 話人廢0 垃圾  之後問返你就話有fd叫/唔打住 場場都有借口 真係叻仔 , 唔好以為你依家係到7up 就有人信啦 上次蜘蛛廢事同你嘈先好聲好氣叫你走 你扮 ...
踢人都要有理由@@神唔神手我唔知~我從不自稱神手~事實係我有話場場嬴~rp圖~識v技就直g到啦~有咩困難~點似你同我吹話自己係相約既金牌打手~曾經叫我過你團~你單聲就冇問題~同埋我想話呢~你同19偉既私人因怨有幾深有幾多~都唔關我事~只要我開場~果條友唔係成日走場~~我都唔會亂踢人(一視同仁)~你話佢mh果d呢~我就唔知真真假假啦~你話有佢話冇~口同鼻咬~你果次淨係叫我踢左佢~原因係你唔想同佢玩~後尾先係whatapp講你既私人因怨~仲要講到好似我錯哂~幫哂19偉~仲話要退出絕信~我咪好老實同你講囉~你唔想同佢玩你咪自離囉~何必仲要入多次場玩姐~你講聲比我知冇問題嫁~之後仲怨我唔幫你~唔踢7佢~講真我唔係你團友~我做咩要幫你踢~你話fd?又唔係話好fd~比1個理由比我~做咩要幫你先~你要小器既~冇問題嫁~反正我都唔同狗玩既~問題不大~最後呢~.~我有係你個群邀請過你地團~同我玩5打5友誼賽~我自己搵4個我覺得ok既街場人同你地玩下~你地個個都話唔打~你話我1個人入你地場5個fd我1個~我成日用籍口走~冇所謂啦~因為我知實比人針~就算唔玩都好正常~咁我想問5打5~公平d~打番場~你地又唔敢~即係我1個人加d路人甲你地就肯打~我搵人你就怕~仲要大聲話我~話我淆底~調轉哂既~唔明白~即係你人多蝦人小就冇問題~5打5就縮哂水~我唔係針對你團~我係針對你風狗~你係有實力既就企出黎玩下5打5~no rp09好定07~我隨時侯教~what is 金牌打手~輸嬴我唔自在~自在可以屠狗~

引用:
原帖由 ★憶月☆ 於 2014-4-29 19:07 發表
冇玩一排咁多事嘅
哈哈~一場鬧劇~開頭我都係針對狗哥咩叫技術~咩叫mh~佢扯到舞雷公咁遠~
已經離哂題~我仲以為自己入錯版~變左比人問罪~都已經唔係為左佢自己平反不是mh而係平反緊我~

引用:
原帖由 毒眼竜 於 2014-5-4 03:53 發表
字海睇到眼都花,建議分段比較好。
查實我今日都有遇到劍豪燕南天咁既情況,話說我今日挽009rp16,用火神車泉,車爆左對面閃戒,之後比一個貌似叫左十場贏九場(應該係)既人話我冇品,難度我又知到我車過去個陣佢有-rp?我又冇照過 ...
哈~佢退信唔係因為悶或者轉其他game玩~佢係冷係型講出黎比我聽~因為果次唔踢佢個仇家~講悔氣說話~~又要威又要戴頭盔~同埋= =個主題都唔明白佢自己做咩要post出黎~每日都有傻仔話人mh~話bug圖~仲有d借題發揮走場~人地講咪由佢講囉~加上對方又冇進一步行動post rp上黎話佢mh~基本上冇必要自己post上黎~到今日為止都冇當時人出返黎話佢mh既~証明冇必要post出黎啦~傻仔有樣睇

發新話題